Dodaj do ulubionych

admin blokuje wątki !!!

17.10.10, 17:11
myślałem , że ten oszołom już zakonczył tu cenzorską karierę. Za PRL-u pewnie mógłby sie jeszcze lepiej wykazać oszołom jeden. Nie mogę polemizować z Sabbinem, niby dlaczego ?
nikt mi nie będzie zabraniał, chyba , że mnie łajza wytnie.
www.se.pl/wydarzenia/opinie/tadeusz-puzanski-hitler-urodzi-sie-na-zoliborzu_156909.html
sabbina napisała:
dwa pokolenia Polaków zmarnowało życie żyjąc w ateistycznym o
> bozie koncentracyjnym pod nazwą PRL zarządzaną przez sowieckiego namiestnika -
> Jaruzelskiego...
> dziś grozi nam kolejny furier
< do 1995 roku chodziłem do kościoła, i nikt mnie za to nie prześladował. Przed Jaruzelskim był Gomułka i Gierek, a oni na kacapskich namiestników raczej nie wyglądali, prędzej sługusów.
Napisz lepiej ile pokoleń Polaków zmarnowało życie po prawicowych rządach katolickiego oszołomstwa. Jestem z tego, powojennego pokolenia PRL, które nie doświadczyło wojny, głodu i strachu przed dniem jutrzejszym o byt swoich najbliższych. Obecna polityka prawicy , też nie wróży nic dobrego, zastanawiam się , czy dojdzie do IV rozbioru Polski.

Obserwuj wątek
    • szpiro Re: admin blokuje wątki !!! 18.10.10, 16:10
      ciekawy byl watek o kontenerze na smieci na ul Szewskiej.
      Autor mikolaj7 .
      • seven Re: admin blokuje wątki !!! 18.10.10, 17:01
        ty jednak nudne zycie prowadzisz, skoro pamietasz watki sprzed ilu..hm, 7, 8 lat?
        • purpurat_z_fioletowym_nosem Re: admin blokuje wątki !!! 18.10.10, 17:50
          a to huncwot jeden!

www.wprost.pl/ar/213893/Najwiekszy-Chrystus-swiata/
    • to_straszne Wiesz co, Heniu? 19.10.10, 13:32
      Ciebie, to by trzeba zacząć pokazywać za pieniądze. Słowo daję.
      • szpiro puchy na tym forum 21.10.10, 17:16
        Tylko ja czasami cos madrego napisze.
      • beata_tyszkielich Re: Wiesz co, Heniu? 21.10.10, 21:53
        Masz rację Helenko.
        • henio56 Re: puchy na tym forum 25.10.10, 08:50
          to zasługa wybitnych i zasłużonych aktywistów tego forum, takich jak helenek ,seven, peteen.
          Nie ma sensu tu pisać , skoro wpis, może być w każdej chwili usuniety, a forumowiczowi odcięty dostęp do odpowiedzi na prowokacyjne zaczepki.
          • peteen Re: puchy na tym forum 25.10.10, 09:17
            masz w domu faks? to faksuj się, henryku...
            • henio56 Re: puchy na tym forum 25.10.10, 20:00
              a jak ty to robisz przemku, i w jaki celu ?
              • szpiro do TK 29.10.10, 15:33
                oddac sprawe do Trybunalu i pogonic forumowiczow do pracy w kamieniolomach
                pod scislym nadzorem.
    • zablokowany-obrazliwy-nick Re: admin blokuje wątki !!! 02.11.10, 18:52
      > . Obecna polityka prawicy , też nie wróży nic dobrego, zastanawiam się , czy do
      > jdzie do IV rozbioru Polski.

Która to jest ta prawica? Te oszołomy które siedzą w sejmie po prawej stronie? To sa komuchy malowane!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka