Gość: rkos IP: *.crowley.pl 07.04.04, 08:35 16-stka the besttttttttttttt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarok Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:21 Gratuluję 16-ce, zawsze wierzyłem,że to dobra szkoła. Ale dlaczego nie ma w rankingu gimnazjum nr 1? Nie brało udziału, nie zmieścilo się? Te dwie szkoły częśto wymieniane śą w Krakowie jako najlepsze gimnazja, ciekawi mnie ich porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Huta Rulez Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.compower.pl 07.04.04, 23:06 Widzę, że na Złotym wieku mamy wylęgarnię narybku przyszłych jajogłowych :) (good) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darius ..::16 to nie jest dobra szkoła::.. IP: *.gw.ip.pl 30.04.04, 21:36 Ta szkoła jest pełna koneksji i układzików!! Chodze do tej szkoły 8 lat i wiele widziałem!! Jest pare klas specjalnych (średnia 5,0 np moja klasa) inne to 4,0 a nawet 3,5. A WARUNKI ŚĄ FATALNE a nauczyciele poza paroma wyjątkami OKROPNE pomimo to jestem HAPPY że jesteśmy 2 w generalce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ..::16 to nie jest dobra szkoła::.. IP: 62.121.129.* 25.06.04, 22:33 chłopie co za bzdury wygadujesz. Kto jest moze kiepskim nauczycielem? to ze trafilo sie kilku kiepsko przygotowanych nie zmienia faktu ze wiekszosc jest swietna. Ukladziki sa jak zawsze ale moglo byc duzo gorzej. naprawde z wielkim smutkiem opuszczam a szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 05:41 nieprawdą jest, że 16 jest najlepsza - jes porównywalna do trzech, czterech innych (np. 1,2, 12) - a i tak najlepsi sa pijarzay. Powtarza, - niep[rada jest, ze szesnastka jest najlepsza, nie jest także ośmieszana tu skutecznien jedynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkm Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:49 Ten ranking to jedna wielka lipa. Kilka najlepszych szkół w ogóle do niego nie przystąpiło - kryteria punktowania były tak dobrane, żeby wyniki egzaminów gimnazjalnych nie były decydujące. A wiecie dlaczego? Bo wtedy by się okazało, że w dziesiątce najlepszych szkół byłoby z dziewięć niepublicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.ceti.pl 05.05.04, 22:55 Mnie się tak samo wydaje. Zdumiał mnie ten ranking, bo ubiegłoroczne wyniki testów kompetencji wyraźnie pokazały, że gimnazja niepubliczne biją pod tym względem na głowę publiczne - co zresztą wcale nie dziwi - komfort nauczania jest w niepublicznych nieporównywalnie wyższy, to i nauczyć można lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ranking Gimnazjów IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:52 a skad tu sie wziely augustianki??? troche mnie to zastanawia i na jakiej podstawie byly szkoly punktowane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: wyniki nauczania i ściągania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 11:32 - a teraz co... poprawią się te najlepsze gimnazja, któryc uczniowie od lat ściągali? Dlaczego nie ma upublicznienia tych krakowskich gimnazjów, gdzie się powtarza egzamin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 22:24 w G-1 się ściaga - brzydko, a fe, co za wstyd - i co niby ma być takie obre, a pijarzy mają 81 punktów za całość, a inne sobie gimnazja poradziły lepiej niż G1... uuuuuuuuuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prz Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.06.04, 19:12 84, a nie 81 kolego :D Odpowiedz Link Zgłoś