Dodaj do ulubionych

Ranking gimnazjów - wyniki nauczania

IP: *.crowley.pl 07.04.04, 08:35
16-stka the besttttttttttttt
Obserwuj wątek
    • Gość: jarok Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:21
      Gratuluję 16-ce, zawsze wierzyłem,że to dobra szkoła. Ale dlaczego nie ma w
      rankingu gimnazjum nr 1? Nie brało udziału, nie zmieścilo się?
      Te dwie szkoły częśto wymieniane śą w Krakowie jako najlepsze gimnazja, ciekawi
      mnie ich porównanie.
    • Gość: Nowa Huta Rulez Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.compower.pl 07.04.04, 23:06
      Widzę, że na Złotym wieku mamy wylęgarnię narybku przyszłych jajogłowych :)
      (good)
    • Gość: Darius ..::16 to nie jest dobra szkoła::.. IP: *.gw.ip.pl 30.04.04, 21:36
      Ta szkoła jest pełna koneksji i układzików!! Chodze do tej szkoły 8 lat i wiele
      widziałem!! Jest pare klas specjalnych (średnia 5,0 np moja klasa) inne to 4,0
      a nawet 3,5. A WARUNKI ŚĄ FATALNE a nauczyciele poza paroma wyjątkami OKROPNE
      pomimo to jestem HAPPY że jesteśmy 2 w generalce...
      • Gość: ... Re: ..::16 to nie jest dobra szkoła::.. IP: 62.121.129.* 25.06.04, 22:33
        chłopie co za bzdury wygadujesz. Kto jest moze kiepskim nauczycielem? to ze
        trafilo sie kilku kiepsko przygotowanych nie zmienia faktu ze wiekszosc jest
        swietna. Ukladziki sa jak zawsze ale moglo byc duzo gorzej. naprawde z wielkim
        smutkiem opuszczam a szkole.
    • Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 05:41
      nieprawdą jest, że 16 jest najlepsza - jes porównywalna do trzech, czterech
      innych (np. 1,2, 12) - a i tak najlepsi sa pijarzay. Powtarza, - niep[rada
      jest, ze szesnastka jest najlepsza, nie jest także ośmieszana tu skutecznien
      jedynka.
      • Gość: jkm Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:49
        Ten ranking to jedna wielka lipa. Kilka najlepszych szkół w ogóle do niego nie
        przystąpiło - kryteria punktowania były tak dobrane, żeby wyniki egzaminów
        gimnazjalnych nie były decydujące. A wiecie dlaczego? Bo wtedy by się okazało,
        że w dziesiątce najlepszych szkół byłoby z dziewięć niepublicznych.
        • Gość: mary Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.ceti.pl 05.05.04, 22:55
          Mnie się tak samo wydaje. Zdumiał mnie ten ranking, bo ubiegłoroczne wyniki
          testów kompetencji wyraźnie pokazały, że gimnazja niepubliczne biją pod tym
          względem na głowę publiczne - co zresztą wcale nie dziwi - komfort nauczania
          jest w niepublicznych nieporównywalnie wyższy, to i nauczyć można lepiej.
    • Gość: gosc Ranking Gimnazjów IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:52
      a skad tu sie wziely augustianki??? troche mnie to zastanawia i na jakiej
      podstawie byly szkoly punktowane???
    • Gość: ABBAII Re: wyniki nauczania i ściągania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 11:32
      - a teraz co... poprawią się te najlepsze gimnazja, któryc uczniowie od lat
      ściągali? Dlaczego nie ma upublicznienia tych krakowskich gimnazjów, gdzie się
      powtarza egzamin!
    • Gość: ABBAII Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 22:24
      w G-1 się ściaga - brzydko, a fe, co za wstyd - i co niby ma być takie obre, a
      pijarzy mają 81 punktów za całość, a inne sobie gimnazja poradziły lepiej niż
      G1... uuuuuuuuuuuuuuuuu....
      • Gość: Prz Re: Ranking gimnazjów - wyniki nauczania IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.06.04, 19:12
        84, a nie 81 kolego :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka