Gość: asiunda ula mario Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.veranet.pl 13.01.06, 16:05 a my skonczylysmy to gm 3 lata temu i do dzisiaj mamy uszczerbek na mozgu. to jest paranoja. to oboz koncentracyjny a nie gm!!!!!!! i byl tam tylko jeden normalny nauczyciel(od historii:) R.G.)W tej szkole smierdzi, jest niemiła atmosfera, wszystko jest zakazane, nie ma litosci, uczen nie jest traktowany jak czlowiek, tylko jak narzedzie!! Staramy sie wymazac z pamieci ten okres szkolny. Nie posylajcie tam swoich dzieci! Straca dziecinstwo i czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraku Re: Ranking gimnazjów w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:13 z matmy leży Gimjeden - takie sławne, a takie kipeskie, z polskiego leży... - inne pogoniły ojeju, co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.crowley.pl 29.01.06, 20:04 Pisalysmy o 37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skil Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.zapto.org / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:29 szkoła nr53 jest też spox... wielka kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skil Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.zapto.org / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:35 1 jest też snobistyczna......... fajne są szkoły religijne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skil Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.zapto.org / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:40 "wyścig szczurow" jest okropny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.03.06, 15:22 No a ja chodze do 2giego naj. NAjlepsza szkoła na swiecie. Kopcham ją. Polecam:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:01 czemu nie ma nr.53 gimnazjum Sióstr Prezentek przy ul.Jana. Jakie są tam wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla jaki Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:22 wyniki sa beznadziejne czyli byle jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Asiunda o którym gimnazjum pisałaś o 17-tce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:28 37 i za pewne Roman Grabowski. Znalazło by się jeszcze paru fajnych nauczycieli np. Ratusz, Brzezińska, Chmura (o ile tam jeszcze uczy, bo rotacja wśród kadry ogromna). Byłam pierwszym rocznikiem gimnazjalnym i o ile w pierwszym roku nei było tak źle, to potem zaczęla się równia pochyła. Wielu nietolerancyjnych nauczycieli, którzy za wszelką cenę chcieli udupić uczniów myślących nie tak jak oni sobie życzą. Na szczęście dzięki punktom można było się w pewien spsób wykazać (do tej pory pamiętam zaskoczenie Chłopek, gdy z punktów mimo wiecznego zaniżania za prace domowe i na lekcji wyszło mi 6 :)). Co do dyrekcji, jedno można przyznać rzeczywiście w szkole jets coś robione i stara się ona o sponsorów. To gimnazjum działa na zasadzie eliminacji uczniów słabych i pracą tylko z mocnymi. Wielu nauczycieli stosowało nacisk na słabszych psychicznie uczniów, którzy potem donosili na to jak kształtuje się sytuacja w klasie. Taka postawa burzy jakąkolwiek solidarność uczniowską i potrafi zepsuć całkowicie atmosferę. Jesli chodzi o naukę, to jest dość wysoki poziom, ale zdolniejsi uczniowie mogą się poczuć znudzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimka Re: Ranking gimnazjów - to głupota, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:28 tylko nasza dwójeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 19:15 Jak Gimnazjum na Konarskiedo jest dobre to ja jestem bakteria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:08 idźcie wszędzie, tylko nie do gimnazjum nr 1! to najgorsza szkoła w mieście, nauczyciele okropni i straszna atmosfera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrka Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:09 nie przesadzaj, może da się jeszcze coś naprawić - nie warto takich rzeczy mówić, może to chwilowe, czasem sie zreczywiscie trudne rzeczy dzieją, to jest dobra szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:12 a ja chodze do 24 na montwiłła mireckiego i co w zwiazku z tym? powiem tylko ze mamy taki poziom z fizyki ze pfff... ja sie dziwie ze cala klasa przeszla z fizyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 22:14 a co z 30-tką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anqa** Zespół Szkół Salezjańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:47 Co sądzicie o Salezjanach? A o pijarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anqa** ZSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:55 Patrzac na osiagniecia uczniow w tym roku szkolnym Salezjanie maja 35 laureatów. Czy móógłby ktoś wyrazić swoja opinie o tej wlasnie szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja widzę 9-ciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:09 www.salezjanie.com/node/13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grrr Gimnazjum nr 72- nie dawajcie tam dzieci!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:37 Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Dyrektor -zakonnica ustala swoje reguły gry. Brak pedagoga czy psychologa!!! Jak ma się więcej pieniędzy można poprawiać oceny na koniec roku np. o 2-3 stopnie w górę jak się mam mniej niektórzy zaniżają oceny. Dzieci po tej szkole niekiedy wychodzą jako ateiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.chello.pl 15.07.08, 14:37 mili forumowicze czytam ten ranking i nic nie wiem ,widze tylko klotnie zlosliwosci jak to w polskim spoleczenstwie no i jakie szkoly sa godne polecenia? dalej nie wiem ps moja ortografia jest taka jaka jest bo moj komuter nie trawi haczykow polskich, pozdrawiam serdecznie acha jak cos piszecie to wiecej ,przeciez czytaja was obcy ludzie nie tylko znajomi---my obcy tez chcemy sie czegos dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:26 > mili forumowicze czytam ten ranking i nic nie wiem ,widze tylko klotnie > zlosliwosci jak to w polskim spoleczenstwie A ja widzę mnóstwo wpisów typu "moja szkoła jest super" i to mnie bardzo mile zdziwiło. Miło się czyta, że gimnazjaliści zamiast narzekać, są dumni ze swoich szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mass Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 17:19 ja chodze do gim nr 34 w krakowie i nie polecam tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
n-ik Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna 15.03.09, 13:18 czy coś możecie więcej powiedzić o gim 33 w krakowie albo o gim.24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.ramtel.pl 27.03.09, 22:15 a czy mozecie coś powiedzieć o gimnazjum nr 22???o tym jakie osiąga wyniki na egzaminie gimnazjalnym?jaki jest poziom nauczania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:41 www.iar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penny Eee... Co to w ogóle za ranking?? IP: *.ver.airbites.pl 04.06.09, 22:27 Zdeka żałosny jest ten ranking! Po pierwsze czemu nie ma na nim czołowych krakowskich szkoł? Gdzie I, II, Pijarzy, Salezjanie?? No gdzie?? Przecież to są aktualnie szkoly który są na najwyższym poziomie w Krakowi. Po drugie...Czy twórcy tego rankingu w ogóle wie co to jest gimnazjum 37?? Przecież to zwykła, podrzędna rejonówka do której w większej mierze chodzą marginesy społeczne lądujące później pod w równie "dobrych" zawodówkach. Zastanówcie się co umieszczacie bo tylko mieszacie ludzią w głowach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszek Re: Eee... Co to w ogóle za ranking?? IP: *.anonymouse.org 14.09.09, 00:18 dano ranking z 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrina 16 JEST DO DUPY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 16:15 TO NIE PRAWDA!!! W 16 JEST OKROPNIE!!! NIGDY W ŻYCIU NIE ZAPISUJCIE SIĘ DO TEJ SZKOŁY!!! NAUCZYCIELE SĄ OKROPNI, TO CAŁYM SEMESTRZE WYSTAWIAJĄ OCENĄ Z JEDNEJ OCENY, MAJĄ SWOICH PUPILKÓW, A INNYCH TĘPIĄ!!! MOICH RODZICÓW WEZWALI DO DYREKTORA ZA TO ŻE POWIEDZIAŁAM ŻE LUBIE TIMA BURTONA! SAME EMO I DRESY! SZKODA GADAĆ, TA SZKOŁA PO PROSTU JEST DO DUPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jul:* gimnazjum IP: *.48.classcom.pl 13.09.09, 21:05 Cześć! Mam na imie julka :P Chodze do 6 klasy. Poszukuje dobrego gimnazjum w krakowie. Prosze o pomoc! Średnia w 5 klasie 5.2 ^^ A gdzie ranking gimnazjum w Krakowie?? Problem z zalogowanie - podaję hasło i pisze, że nie prawidłowe!! A 1,2?? Gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujacy gdzie aktualny ranking gimnazjów IP: 149.156.121.* 15.09.09, 13:34 gdzie znajde aktualny ranking gimnazjów krakowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.60.classcom.pl 13.03.10, 19:28 wcale nie najlepsze jest 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Krakowa Re: Ranking gimnazjów - klasyfikacja generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 22:04 Pani dyrektor Ci to powiedziała...??? krakow.gazeta.pl/krakow/1,35803,7629634,Wyniki_egzaminu_gimnazjalnego___2009.html Odpowiedz Link Zgłoś