01.12.10, 18:57
Witam wszystkich. Chciałabym zapytać na co zwracacie uwagę wybierając cukiernie w której kupujecie? Czy macie może jakieś rady dla osób które tam pracują żeby zwiększyć tym samym obroty? Albo jakieś ulubione ciastko którego nigdy nie możecie sobie odmówić? z góry dziękuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • rafal_b_ Re: Cukiernia 01.12.10, 21:18
      Dla mnie prawdziwa cukiernia powinna mieć w sprzedaży Czarny Las. Moje ulubione ciasto. Mniam.
    • ratlerek.hitlerek Ja wybieram wyłącznie takie cukiernie, 01.12.10, 21:49
      w których pracują ładne, młode i słodkie kociaki. I gdy pytają mnie "co podać", wtedy zawsze oblizuję się lubieżnie, i mówię "rurkę z kremem". Gdy podejmują temat, to pada następne pytanie: "zapakować?", wtedy po wykonaniu odpowiedniego gestu językiem, odpowiadam: "nie, na miejscu, może być na zapleczu".
      W twojej cukierni możesz spokojnie zatrudnić takiego kociaka chętnego do wspólnej konsumpcji ciasteczka. A jakie rady? koniecznie musi mieć ładny biust i do tego dobrze wyeksponowany. Ja przyjdę i zwiększę obroty - może nie twojej cukierni, ale wyobracam kociaka na blacie z ciastkami (zapłacę za nie, oczywiście, nie obawiaj się!). Rurki z kremem nigdy sobie nie odmawiam.
      No to gdzie masz tę swoją cukiernię? Nie wstydź się.
      • szto_tawariszczi Re: Ja wybieram wyłącznie takie cukiernie, 01.12.10, 22:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka