Dodaj do ulubionych

pomoc na swięta

07.12.10, 12:19
witam serdecznie mam na imie darek wraz z moją kochaną rodzinką zamieszkujemy małą wieś wilków jest nas szescioro nasze maleństwa chodza do przedszkola i szkoły mamy 2 dziewczynki i 2 chłopców żona moja po operacji guza jajnika opiekuje sie domem i dziecmi ja straciłem niedawno prace kochani czytelnicy nasze zycie jest cały czas pod górke idą swięta to czas miłosci dla drugiej osoby szacunku jest nam bardzo głupio prosic o jakąkolwiek pomoc lecz prosimy o zywnosc ubranka itd jesli mugłby ktos nam pomuc byli bysmy wdzięczni nasz tel 791698229 daru1111@interia.pl dziękujemy wszystkim
Obserwuj wątek
    • jozef67 A to oszust 07.12.10, 13:23
      No prosze, nawet tutaj sa wyludzacze. Jak ktos chce sie naciac na 10PLN, to niech dzwoni...
      • paika Re: A to oszust 08.12.10, 08:43
        tak samo uwaga na cwaniaków, co chodzą w okresie świątecznym z cd z kolędami za "co łaska na biedne dzieci". żeby się uwiarygodnić nawet jakieś pismo mają a że podbite pieczątką jakiegoś prywaciarza, to co z tego. ważne, że pismo i pieczątka, to na pewno kasa idzie na biedne dzieci. no i kto w takich okolicznościach będzie oglądał pieczątki? radzę jednak oglądać identyfikatory, pisma, pieczątki itp. bo to może być akcja pt. szukamy w święta frajerów a nie zbieramy na biedne dzieci
        • adammalysz_2010 Re: A to oszust 20.12.10, 18:21
          Uwaga i ostrożnośc wskazana!!!
          Ale jeśli ktoś ma ochote pomóc to nie zabraniajmy mu tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka