pas1 04.06.02, 15:31 no i jestem 6 pkt do przodu. Rozsądek zwyciężył nad patriotyzmem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leser7 Re: +3 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 15:41 Obstawiłem 2:1 dla Korei.Dostałem 3pkt Odpowiedz Link Zgłoś
fan1906wisla Re: +3 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 15:46 ja obstawiałem 3:1 dla Koreii i tez +3 pkt :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sdkasia Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 16:29 I myślicie, że jest się czym chwalić. niezależnie od jakości naszego zespołu powinnismy zawsze być za naszymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pas1 Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 16:41 sdkasia napisał(a): > I myślicie, że jest się czym chwalić. niezależnie od jakości naszego zespołu > powinnismy zawsze być za > naszymi I jestem za nimi, co znaczy, że chciałbym aby wygrywali. Natomiast nie oszukuję siebie samego bo wiem, że są niestety słabi. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
duker Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 18:04 Ja takze domyslalem sie ze nasi wtopią ten mecz. Jednak postawilem na 2:1 dla Polski. A wiecie dlaczego ??? Dlatego zeby z czystym sumieniem kibicowac naszej drużynie (podwójna mobilizacja ;) ) Bo jak by to wyglądało gdybym się po meczu cieszył ze jestem taki "rozsądny" Odpowiedz Link Zgłoś
bsolik Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 19:08 zgadzam sie z przedmówcą ja tez czulem ze przegramy ale postawilem 2:0 dla naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
marvingoodman Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 19:29 a ja łudziłem się, że faktycznie zagramy tak jak z Norwegią. obstawiłem 2:0. ten mecz pozbawił mnie jednak jakichkolwiek złudzeń. może(????????????????) wygramy z usa. z Portugalią 0:3 w plecy. mimo wszystko to przykre. liczyłem na 2. miejsce w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 20:40 He he, to nie podwójna moralność stawiać na Koreę i kibicować naszym, to jest tylko zdrowy rozsadek!! Ja postawiłem 2:1 dla Korei i spoko, chociaż dzień wcześniej chciałem 2:0, ale pomyślałem, że żółtki nie są tacy dobrzy - fakt, to nasi totalna kicha!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rif.raf Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 05.06.02, 08:28 Ja mam tylko jedno pytanie odnosnie naszej druzyny. Jak nazwac gosci ktorzy przegrywaja ze szmaciarzami? Odpowiedz Link Zgłoś