Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

+6 pkt. Brawo KOREA !!!!!

04.06.02, 15:31
    no i jestem 6 pkt do przodu. Rozsądek zwyciężył nad patriotyzmem
    Obserwuj wątek
      • leser7 Re: +3 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 15:41
        Obstawiłem 2:1 dla Korei.Dostałem 3pkt
        • fan1906wisla Re: +3 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 15:46
          ja obstawiałem 3:1 dla Koreii i tez +3 pkt :))))))
      • qlerman Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 15:49
        no coment ...
        • sdkasia Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 16:29
          I myślicie, że jest się czym chwalić. niezależnie od jakości naszego zespołu
          powinnismy zawsze być za
          naszymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • pas1 Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 16:41
            sdkasia napisał(a):

> I myślicie, że jest się czym chwalić. niezależnie od jakości naszego zespołu
            > powinnismy zawsze być za
            > naszymi

I jestem za nimi, co znaczy, że chciałbym aby wygrywali.
            Natomiast nie oszukuję siebie samego bo wiem, że są niestety słabi. :-(((
            • duker Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 18:04
              Ja takze domyslalem sie ze nasi wtopią ten mecz. Jednak postawilem na 2:1 dla
              Polski. A wiecie dlaczego ??? Dlatego zeby z czystym sumieniem kibicowac naszej
              drużynie (podwójna mobilizacja ;) ) Bo jak by to wyglądało gdybym się po meczu
              cieszył ze jestem taki "rozsądny"
              • bsolik Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 19:08
                zgadzam sie z przedmówcą ja tez czulem ze przegramy ale postawilem 2:0 dla
                naszych.
                • marvingoodman Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 19:29
                  a ja łudziłem się, że faktycznie zagramy tak jak z Norwegią. obstawiłem 2:0.
                  ten mecz pozbawił mnie jednak jakichkolwiek złudzeń. może(????????????????)
                  wygramy z usa. z Portugalią 0:3 w plecy. mimo wszystko to przykre. liczyłem na
                  2. miejsce w grupie.
                  • piko58 Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 04.06.02, 20:40
                    He he, to nie podwójna moralność stawiać na Koreę i kibicować naszym, to jest
                    tylko zdrowy rozsadek!! Ja postawiłem 2:1 dla Korei i spoko, chociaż dzień
                    wcześniej chciałem 2:0, ale pomyślałem, że żółtki nie są tacy dobrzy - fakt,
                    to nasi totalna kicha!!

Pozdr.
                    • rif.raf Re: +6 pkt. Brawo KOREA !!!!! 05.06.02, 08:28
                      Ja mam tylko jedno pytanie odnosnie naszej druzyny. Jak nazwac gosci ktorzy
                      przegrywaja ze szmaciarzami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka