Dodaj do ulubionych

Narciarskie nowości na małopolskich stokach i t...

IP: 46.113.214.* 16.01.11, 16:35
na zboczu Magury Małastowskiej osrodek byl od dawna. Zamienili tylko dwa podwojne orczyki na krzeslo 4osobowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: Art Narciarskie nowości na małopolskich stokach i t... IP: 77.236.15.* 16.01.11, 19:02
      Nowy wyciąg w Krynicy na Jaworzynie już ruszył! Warunki fajne , ludzi mało.
    • Gość: Rajtopek Narciarskie nowości na małopolskich stokach i t... IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 19:24
      Zapomnieli o nowej trasie w Jurgowie otwartej 30. grudnia 2010 :)
    • Gość: Zygmunt Trasy biegowe IP: *.187.230.102.ip.abpl.pl 16.01.11, 20:28
      Małopolska ma w poważaniu narciarstwo klasyczne, bo na tym żaden góral bezpośrednio nie zarobi. A pośrednio zarobiłby na noclegach czy gastronomii. A może i na wyciągach (ja na biegówkach, a żona z dziećmi może na stoku). Jak zwykle krótkowzroczność w zaściankowej Galicji. Dlatego na ferie jadę w Karkonosze...
      • Gość: wielislaf Re: Trasy biegowe IP: *.ists.pl 16.01.11, 20:42
        I masz racje - niestety jako mieszkaniec malopolski jak chce pobiegac albo jade w karkonosze (Szklarska) albo dolomity (nordic ski area). A przeciez wystarczy niewiele - trasa + ratrak + ślad.
        • Gość: Zygmunt Re: Trasy biegowe IP: *.187.230.102.ip.abpl.pl 16.01.11, 21:21
          Przy konkretnej zimie polecam także Puszczę Knyszyńską, Podlaski Przełom Bugu (okolice Janowa Podl.), albo bliżej Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie...
          • Gość: Zygmunt Re: Trasy biegowe IP: *.187.230.102.ip.abpl.pl 16.01.11, 21:22
            A Małopolska... cóż, niech dalej myśli, że jest najwspanialsza i kisi się w góralskim smogu ;)
    • Gość: Zawiedziona Narciarskie nowości na małopolskich stokach i t... IP: 46.113.100.* 16.01.11, 20:57
      W nawiązaniu do ostatniego akapitu artykułu - byłam tydzień temu na Chopoku. Też wcześniej czytałam o tym karnecie za 55 zł za dzień. Mam pytanie gdzie i od kiedy będzie on obowiązywał, bo ja płaciłam 31 euro za całodzienny karnet!!! Fakt, trasy przygotowane rewelacyjnie, jeździ się świetnie, ale ceny... jak w Alpach włoskich!
      • Gość: mj Re: Narciarskie nowości na małopolskich stokach i IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 21:28
        Slovakia Super Skipass to chyba karnet co najmniej 10-dniowy. Kosztuje bodaj €220. 55 zł wyszło chyba dla karnetu 15-dniowego i ceny przedświątecznej (€230, teraz €270). Jak dla mnie jednak wielka ściema. Słowacja była fajna, kiedy można było jeździć cały dzień za trochę ponad 30 zł.
        • Gość: artus Re: Narciarskie nowości na małopolskich stokach i IP: *.ip.netia.com.pl 16.01.11, 22:44
          Też tego nie rozumiem - dlaczego piśmaki powtarzają bez sprawdzenia takie bzdety. Ja próbowałem znaleźć te 55 zł i g.wno. Nie ma takiej ceny. To jakaś bzdura na resorach. Może tyle wychodzi przy najdroższym karnecie, ale to żadna mecyja, bo u nas na wielodniowych karnetach jest podobnie.
          Tak więc, więcej solidności w pracy, panie i panowie dziennikarze, bo po Waszych artykułach często ludzie podejmują decyzje.
    • Gość: Jasiu Re: Narciarskie nowości na małopolskich stokach i IP: *.artus.net.pl 03.02.11, 20:18
      ale jaja!!!!ski pasy na Slowacji za 55zl Tatranská Lomnica 24 euro trasa nie przygotowana kamienie na górnym odcinku o10 lód na stoku kanapa 6-o osobowa podgrzewana czynna tylko w internecie!!! 30min.na dole do gondoli a na środkowym odcinku tłok większy niż w Białce a na dobitkę BRAK PRĄDU GODZINĘ STAŁO WSZYSTKO A MY Z GONDOLI OBSERWOWALIŚMY OKOLICE REWELA NIGDY WIĘCEJ SŁOWACJI olewali klijenta i dalej olewają.Byłem 29-01 2011
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka