akika78 02.04.12, 10:26 Uznałam, że to bardzo istotna informacja dla nas mieszkańców! www.legionowo.pl/upload/File/podstrony/2012/plakatdbamyozdrowie.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-nek Re: Miejski Program Promocji Zdrowia 2012 02.04.12, 11:09 Właśnie zapisałam syna na badania profilaktyczne dla dzieci w wieku 9 miesięcy - 5 lat. Trudno się dodzwonić, ale jest jeszcze dużo miejsc (w rejestracji zapytano mnie, czy mieszkamy w Legionowie i czy już korzystaliśmy z takich badań). Więc korzystajcie i dzwońcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: Miejski Program Promocji Zdrowia 2012 04.04.12, 12:57 Bardzo to fajne. A ktos wie gdzie w Legionowie zalozyc szwy np przy jakims wiekszym skaleczeniu ?? Bo ja juz wiem ze nigdzie. Ale moze sie myle i nastepnym razem nie bede musial dymac do stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hugonita Re: Miejski Program Promocji Zdrowia 2012 04.04.12, 19:14 może tu podpowiedź, trzeba pewnie podzwonić kiedyś dyżur chirurgiczny był w przychodni na górce (obecnie to SPZLO Legionowo ul. Sowińskiego 4) ściągnij plik Odpowiedz Link Zgłoś