Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 12:15 "Spotkaliśmy się przed mszą. Wtedy przy piwie umówiliśmy się na spotkanie wieczorem przy wódce" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: 81.15.148.* 17.01.11, 12:24 Oko za oko, ząb za ząb. Może to nauczy niektórych ludzi szacunku do zwierząt bo przecież to jak traktujemy zwierzęta świadczy jakimi jesteśmy ludźmi. A w tym przypadku jak śpiewał Kazik "Nie ma litości dla sk..r..syn..ów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Maksymalna kara to 2 lata - więc oszczędzę sądowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 12:37 czasu - 2 lata odsiadki dla każdego bez zawiasów do tego nawiązkę dla schroniska i można zaczynać inną rozprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckjbc. Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: 213.17.128.* 17.01.11, 12:46 2 lata to jest śmiech na sali, szczególnie, że dostaną pewnie wyrok w zawiasach. chore jest prawo, które przez tak niskie kary daje przyzwolenie na takie bestialstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: *.motorola-solutions.com 17.01.11, 13:16 > "Spotkaliśmy się przed mszą. Wtedy przy piwie umówiliśmy się na spotkanie wiecz > orem przy wódce" Przy okazji mszy umawiają się na męczenie psa. Katolicy jak cholera. I takie jest niestety prawdziwe oblicze polskiej "religijności" - do kościoła chodzic trzeba, krzyża bronić trzeba (tylko przed czym?), ale istota tego, czego nauczał Jezus, nikogo nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.3.* 17.01.11, 13:34 tylko 2 lata, k....a ukrecic im łby, a nie płacic jeszcze na nich!!,tego czegoś nie mozna nazwać ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: 77.236.26.* 17.01.11, 13:45 Chłop żywemu nie przepuści Chłop żywemu nie przepuści Jak się żywe napatoczy Nie pożyje se a juści Gdy po sumie walim drogą To aż miło jest popatrzeć To się kotu zdepcze ogon To psa śpicem się zahaczy Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek pokolenie JP2 17.01.11, 14:18 no przecież górale co niedzielę są na mszy, Jana Pawła kochają i Najświętszą Panienkę też - toż jak JP2 przyjechał, to takie święto było - przecież taki to religijny naród, jak nie wiem co - ostoja polskiego kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: pokolenie JP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 18:10 ales wymyslil Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis A ja bym ich tak za jaja przywiozal.... 17.01.11, 18:20 i za koniem po wsi pociagnal. Moze by sie nie urwaly? Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Re: pokolenie JP2 17.01.11, 18:51 no co wymyśliłem - przecież tak jest - tak śpiewają i tacy gorliwi - a pies na łańcuchu całe życie, ledwie mu jakiś ochłap rzucą, bez wody, kocięta za stodołą zarąbane, bo na co to komu, konie w Morskim Oku zajeżdżone, bo temu krześcijańskiemu narodowi do glowy nie przyjdzie, że zwierzę też COŚ CZUJE pojedź sobie na targ zwierząt do Nowego Targu i zobacz, jak kochający JP2 górale traktują zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę 17.01.11, 15:04 Może by ich przywiązać do samochodu za, no nie za głowę? Z tą mszą faktycznie nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
chris.2010 Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę 17.01.11, 15:07 Wnoszę o najwyższy wymiar kary. No mercy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calmy Polacy Katolicy IP: *.tktelekom.pl 17.01.11, 15:19 "Spotkaliśmy się przed mszą." A co. Lepiej przed spowiedzią niż po. A po to już można od nowa. Co za ludzie, co za kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Każdy z nich to szmata - żądam po 2 lata! IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwsdw Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: *.216.c71.petrotel.pl 17.01.11, 17:00 powinli was an tej wioscve nbapie...c kijami ja bym tak zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 17:20 Sedzia jest zalosnym idiota.... "nie ma dowodów ze sie wczesniej znecali" a to co sie stalo bucu ci nie wystarczy??? 140 tys podpisow to za malo ???? qrwa jakbym ja prowadzil te sprawe to dostaliby po 2 lata i 2 lata pozbawienia praw publicznych a z sali wyszliby w konwoju. odwoływac by sie mogli z wiezienia. dziki KRAJ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masztaf Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie IP: 77.236.26.* 17.01.11, 17:59 Dla mnie ta cała szopka na FB związana z procesem to popisówka ... Niestety to co zrobili jest chore i bestialskie ale szanowni forumowicze brniemy w ślepą uliczkę . Za jakiś czas ważniejsze okaże się szukanie morderców pieska niż morderców czy gwałcicieli .. Dziwne że ktoś anonimowy zawiadomił policję że znęcali się nad psem . Jak mąż tłucze żonę w mieszkaniu obok to każdy prawy polak i katolik a w dodatku obrońca zwierząt i krzyża milczy bo się boi ... Piesek ważniejszy niż człowiek ... Chore to to , a więzienie im napewno nie pomoże w zrozumieniu tego co zrobili ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 20:10 Nie ma różnicy między mordercą psa a mordercą człowieka. Pies tak samo czuje ból i strach. Jak o tym nie wiesz to do podstawówki na biologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek_bebenek Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 13:35 tak samo? jestes pewien nieuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik do masztafa IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 21:17 Miarą naszego człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt. Jeżeli tego nie jesteś w stanie zrozumieć, to wybacz, ale...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek_bebenek Re: do masztafa IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 13:36 Bzdury gafdasz.. Miara czlowieczenstwa jest stosunek do innych ludzi. Zwierzeta zawsze mialy i miec beda role sluzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
12jimmyedgar Re: do masztafa 21.01.11, 13:31 Gość portalu: Zenek_bebenek napisał(a): > Bzdury gafdasz.. Miara czlowieczenstwa jest stosunek do innych ludzi. Zwierzeta > zawsze mialy i miec beda role sluzebna... no i właśnie przez takie podejście do sprawy dzieją się taki rzeczy jak ktoś nie ma szacunku do zwierząt to nie sądzę że jest w stanie szanować ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssr Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 20:17 Ciekawe na jakiej podstawie prawnej?? Kup sobie lexa i czytaj, czytaj, czytaj, może znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
enzersdorf Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie 17.01.11, 21:09 A co masz na mysli????Mam nadzieje,ze wyrok za maly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1234 Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: 193.106.245.* 17.01.11, 17:22 Przesada, wiezeinia zapelnione, pedofile i gwalciciele dostaja po 3 lata, a tu wsadzaja 3 osoby(bestie) na prawie rok. Straszna glupota, z wiezienia wyjda jeszcze gorsi niz sa. Uwazam ze bardziej dotkliwa kara dla nich bylyby grzywny po 100 tys. zl + 5h/tydzien prac spolecznych przez rok: przynajmniej by to odczuli i nauczyli sie czegos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 18:45 @gosc1234...grzywny po 100 tys/ a z czego ci bezrobotni zlodzieje je zaplaca? beda wiecej aut krasc? nic nie zaplaca i wybiora odsiadke zamiast grzywny, normalka. nawet by im komornik nie mial na co wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1234 Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę IP: *.ghnet.pl 17.01.11, 23:49 Auto mieli nie? Ojca? Sąsiada? Trudno ! Gdzieś mieszkają, nie? Kiedyś znajdą pracę, nie? Dlaczego ja i miliony innych mam opłacać ze swoich podatków ich pobyt w wiezieniu? Dlaczego mamy opłacać ich głupotę i bezmyślność? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie psa IP: 77.236.26.* 17.01.11, 17:26 Pokazać ich ryje w TV!!!! Niech się rodzina wstydzi. Nie umieli wychować dzieci - niech chociaż innym przykład dadzą jak nie powinno być. Wszyscy na tym skorzystają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę 17.01.11, 18:30 Tyle tysięcy ludzi podpisało petycję...i co? I nic. Norma. Po 10 miesiącach psychopaci wyjdą i zainteresują się naczelnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie psa IP: *.multi-play.net.pl 17.01.11, 18:34 A czy nie mozna by po prostu tym zwyrodnialcą poucinać głowy ? Przecież z tych debili normalnych ludzi prawdopodobnie już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie 17.01.11, 18:36 e...nie lobotomia na miarę 21 wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery 0,5 a 0.6 promila o_O IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 19:17 ciekawe... tutaj 0,5 promila w wydychanym powietrzu jest po dłuższym upajaniu się, a u pewnego generała ostatnio było 0,6 we krwi - po jednym małym nic nieznaczącym koniaczku... Gazeto, to jak to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Wykastrować 17.01.11, 19:42 Przecież to ani ludzie ani mężczyżni. Po co komu takie NIC? Takie śmiecie. Obciąć jajka, pewnie cieniuśko śpiewać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
grazus0791 Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie psa 17.01.11, 20:40 No i jest tak, jak myślałam - śmieciom nic się nie stało.A sędzia to 100% debil: "Sąd uznał, że ponieważ nie ma dowodów, by oskarżeni wielokrotnie znęcali się nad zwierzętami, nie może przyznać maksymalnych możliwych kar.". Poczeka sk... na kolejne takie akcje??? I co teraz należałoby zrobić, skoro prawa nie ma? Co zrobią sąsiedzi tego gówna? Jak ich będą traktować? Zakładając, że to są normalni ludzie... W naszym chorym kraju trzeba pokoleń, żeby dotarło, że zwierzę to nie przedmiot.Do sędziów również. Odpowiedz Link Zgłoś
palaczka1922 Re: Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie 17.01.11, 23:57 grazus0791 napisała: > No i jest tak, jak myślałam - śmieciom nic się nie stało.A sędzia to 100% debil > : > "Sąd uznał, że ponieważ nie ma dowodów, by oskarżeni wielokrotnie znęcali się n > ad zwierzętami, nie może przyznać maksymalnych możliwych kar.". Poczeka sk... n > a kolejne takie akcje??? > I co teraz należałoby zrobić, skoro prawa nie ma? Co zrobią sąsiedzi tego gówna > ? Jak ich będą traktować? Zakładając, że to są normalni ludzie... > W naszym chorym kraju trzeba pokoleń, żeby dotarło, że zwierzę to nie przedmiot > .Do sędziów również. > masz jak wol w kodksie, ze zwierze to rzecz--sprawdz przy takim zpsiei trudno jest rybe trkatowac inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki bestialstwo i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 20:54 bestialstwo i tyle, przerażajacy prymitwizm i schamienie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Trwa proces mężczyzn, którzy urwali psu głowę 17.01.11, 21:00 Jeden z tych idiotów ma nawet konto na Naszej-Klasie nk.pl/#profile/29450969 Galeria zdjęć jaką umieścił w swoim profilu najlepiej mówi o stanie umysłowym tego typka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELche Dziś banda troglodytów zarżnęła człowieka IP: 94.254.133.* 17.01.11, 21:10 jak zwierzę w biały dzień z zimną krwią. Jutro mogą zarżnąć Was, Waszego brata, Waszą siostrę, Waszego ojca... Za co? Za jajco! Ktoś protestuje? Może jakiś czarny marszyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Dziś banda troglodytów zarżnęła człowieka IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 22:25 Możesz być pewny że nie za jajco. Byc może w ten sposób uratowali życie kilku innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukm Re: Dziś banda troglodytów zarżnęła człowieka IP: 77.236.26.* 17.01.11, 22:42 Jak to co bedzie wszyscy wrazliwi milosnicy zwierzat podpisza petycje na FB i beda glosno krzyczec na ile skazac ludzi mordujacych psa . A jak morduja w bialy dzien to ci milosnicy zwierzatek stoja na skwerku z pieskiem i odwracaja glowke jak piesek robi kupke no bo jak to on taki nowoczesny modna rasa psa i wogole . Ludzie czy wy jestescie glupcami ? Miara waszego czlowieczenstwa jest stosunek do zwierzat tak ? A jak wasz maz czy zona jedzie za kolkiem na bani to co ci piesi i rowerzysci czy inni kierowcy to worki z ziemniakami . pomyslcie tez o tym bo szkoda mi waszej falszywej milosci do zwierzat ... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Light Re: Dziś banda troglodytów zarżnęła człowieka IP: *.net.autocom.pl 17.01.11, 22:48 Ja wychowuję dwa koty: jeden rasowy odebrany "państwu", których dzieciak pastwił się nad kotem, (kot ma poprzekłuwane na wylot uszy), drugi miał iść do utopienia. Można coś zrobić jak się chce, nie jestem bogata, ale udało mi się odłożyć na kastrację dla obydwu i obecnie egzystują jak pełnoprawni członkowie rodziny:) Łatwiej narzekać i ciskać kamienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Dziś banda troglodytów zarżnęła człowieka IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 23:47 wróć do szkoły podstawowej bo nie potrafisz nawet jednego zdania skonstruować logicznie i gramatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
palaczka1922 Re: Dziś banda troglodytów zarżnęła człowieka 18.01.11, 00:21 Gość portalu: lukm napisał(a): > Jak to co bedzie wszyscy wrazliwi milosnicy zwierzat podpisza petycje na FB i b > eda glosno krzyczec na ile skazac ludzi mordujacych psa . > A jak morduja w bialy dzien to ci milosnicy zwierzatek stoja na skwerku z piesk > iem i odwracaja glowke jak piesek robi kupke no bo jak to on taki nowoczesny mo > dna rasa psa i wogole . > Ludzie czy wy jestescie glupcami ? Miara waszego czlowieczenstwa jest stosunek > do zwierzat tak ? A jak wasz maz czy zona jedzie za kolkiem na bani to co ci pi > esi i rowerzysci czy inni kierowcy to worki z ziemniakami . > pomyslcie tez o tym bo szkoda mi waszej falszywej milosci do zwierzat ... > dobranoc w dupie mam pijanych mezow i zony 10 razy bardzije cenie zwierzęta niz ludzi i zal mi bardziej tego psa, niz nowordka wywalonego na smiertnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Wyrok sądu: do więzienia za brutalne zabicie psa IP: 188.33.123.* 17.01.11, 21:16 Żałosne gówna.Mam tylko nadzieję, że ich rodzice wstydzą się takich "bohaterów". Odpowiedz Link Zgłoś