Dodaj do ulubionych

zielone kliny co to za spółka

• Gość: zbych Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 11:03
      Jaki jest planowany termin odbioru mieszkań? Kilkakrotnie przekładano już termin oddania. Chodzi o budynek 19H. Uprzejme uwagi informatorów społecznych znam więc proszę o rzeczowe odpowiedzi od zainteresowanych. Pozdrawiam.
      • Gość: mmx Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.noc.fibertech.net.pl 12.03.12, 10:21
        30 czerwca
        • Gość: gosc_portaluX Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.rom.net.pl 12.03.12, 10:39
          Ale którego roku? Bo ten sam termin był podany w kwietniu 2011.
          • Gość: Ziko Re: zielone kliny co to za spółka IP: 74.63.112.* 27.03.12, 14:50
            Spokojnie moi drodzy.Pan Tomasz K. codziennie dogląda budowy i codziennie jest swoim Range Roverem w biurze Zielonych Klinów(stoi z tyłu budynku)Tak wiec nie ma strachu.On jest gwarancją terminowości i nieskazitelnej uczciwości.Takiego człowieka to ze świeca szukać.Poważany i szanowany pan.Jak za cos sie weźmie to nie ma bata żeby było coś nie tak albo nie w terminie.Nawet jesli cos nie tak idzie to oczywiscie przeprosi i zaproponuje zadośćuczynienie natychmiat a nie tak jak inni co tylko obiecaja.Tak więc spokojnie mili państwo nie mogliście lepiej trafić.I proszę nie oczerniać i bezpodstawnie insynułować co do Zielonych Klinów i jakiś tam powiązań z Universem.Zielone Kliny to symbol uczciwosci wsród developerów.
            • Gość: gosc_portaluX Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.rom.net.pl 27.03.12, 15:57
              Coś się ruszyło z budową widzę.

Pan z koparką przejechał dwa razy i przygotował "grunt pod infrastrukturę" a na ścianach korytarza i mieszkań zainstalowano jakieś gustowne rurki zewnętrzne.
              • Gość: ja Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.home.aster.pl 27.03.12, 22:08
                I znowu zaczynacie pie*****c głupoty. Zajmijcie się czymś pożytecznym.
    • Gość: klient z ulicy Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.152.132.73.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.04.12, 00:31
      Od końcówki roku 2011 w KRSie Zielonych Klinów pojawiła się nowa osobistość ( nowa jak nowa) Wojciech B. - PROKURENT - osoba ta pracowała w spółce Univers ART. - dlaczego domyślcie się sami.... co ona tam robi.........
      • Gość: ciekawy Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 26.04.12, 00:21
        W jakim krsie? Sprawdziłem-bzdury gadasz!
        • Gość: kl. z ulicy Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.t-mobile.pl 08.05.12, 13:37
          sprawdz sobie wszystkie zmiany w krs i a potem zacznij pisac czy jest to prawda czy nie...
    • Gość: sąsiad Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 17:35
      Chyba masz stare dane:

ZIELONE KLINY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (KRS 0000366586)
      8 grudnia 2011 - MSiG nr 237/2011 - WPISY DO KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO - Kolejne - Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością

WOJCIECH B (’82) został wykreślony z rubryki Prokurenci drugiego działu KRS.
    • Gość: czujny Re: zielone kliny co to za spółka IP: 66.90.73.* 18.07.12, 09:40
      Jak postępy? Mieszkania mają oddać podobno we wrześniu 2012... Tak przynajmniej (kilka dni temu) mówił przez telefon pan z biura. Ten sam pan mówił, że to już końcówka prac. No więc pojechałem sprawdzić osobiście. Piękna elewacja od frontu a od dziedzińca i łąk – goła cegła. Dźwig wprawdzie stoi - to dobry znak, ale postęp robót niemal taki sam jak na zdjęciach „dziennika budowy” z kwietnia. Człowiek z biura zapytany stwierdził, ze oferta na stronie jest aktualna. Zatem patrzę i widzę, że mają sprzedane 34 mieszkania z 97. Za te niesprzedane mogą uzyskać jeszcze 14.5 mln PLN. Człowiek z biura zapytany o dług 10 mln PLN względem Uniwers uśmiechnął się z politowaniem stwierdzając, że może mi w skrócie powiedzieć, że żadnego długu względem Uniwers nie mają, lecz zgodnie z umową z nimi tą kwotę winni są bankowi, ale nie firmie Uniwers. Obciążenia obecnych hipotek, dług, brak znacznego postępu prac... Ciężko będzie z dotrzymaniem terminu jesień 2012. Wątpię, że do wakacji 2013 ktokolwiek będzie miał ukończone mieszkanie. Wzmożona czujność zdecydowanie wskazana.
      • Gość: gosc_portaluX megapromocja IP: *.30.51.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 10:37
        Dodam jeszcze, ze ich niedawna promocja (specjalna obnizka dla dwoch pierwszych osob, ktore wplaca 50% kwoty do konca bodajze czerwca) i obecna obnizka cen wyraznie wskazuja, ze firma ma spore klopoty z plynnoscia finansowa. Po prostu nie maja juz za co dalej budowac. Moze jakims cudem sprzedadza kolejne mieszkanie i za czesc pieniedzy wynajma spycha, betoniartke i paru robotnikow i podlubia cos w ktoras sobote. Tego samego dnia przyjedzie tez pan prezes i porobi fotki, ktore umiesci w galerii z tytulem "Lipiec 2012", gdzie napisze tez, ze dalej kontynuuja mocowanie parapetow w klatce X i wylewek w klatce Y, ktore zaczeli pol roku temu...
      • Gość: heh Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.multi-play.net.pl 19.07.12, 14:08
        aż 34 jeleni się znalazło ? ... nieźle ...
      • nrtp Re: zielone kliny co to za spółka 22.07.12, 18:47
        Byłem dzisiaj na rowerze zobaczyć co tam na Bartla (Za fortem) słychać ... niestety to samo odkąd pamiętam - budynki nie wykończone, brak elewacji, brak dróg, schody w budowie. Brak ogrodzenia (stoją te same stalowe płoty co 6 lat temu). Ogólnie katastrofa ... serdecznie współczuję ludziom, co tam wtopili kasę i mieszkają teraz na dziko, na budowie. Przykro się robi na taki widok, a ci przekręcierze developerzy od siedmiu boleści jeszcze piszą bezczelnie na stronie internetowej, że ich celem jest satysfakcja i zadowolenie klientów <hahaha> co za hipokryzja i arogancja. Unikajcie jak ognia tych ludzi, chyba, że lubicie mieszkać na budowie.
        • Gość: info Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.152.138.161.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.07.12, 20:56
          z tego co wiem ekipa z budowy została ponoć wyrzucona - sami pomyślcie dlaczego...

• Gość: lokatorka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 10:31
        Brawo!!!! i słusznie to co Pan napisał o długu jest 100% prawdą i każdy to ma na umowie jakakolwiek by ona nie była i każdy taką informację napewno dostanie u dewelopera.
        A opóźnienia??!! biorą się z takich idiotycznych wpisów i przez pieniaczy których tu pełno.
        Dziwię się ludziom którzy kupili już mieszkanie i za przeproszeniem zwożą gnój na swoje podwórko!!!! jak chcecie to won nie zniosę ignorantów i piniaczy na zebraniu wspólnoty!!!
        bez was będzie spokojniej.
        • Gość: Dariusz Pląder Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 12:11
          Niniejszym oświadczam, ze nie pełnię żadnej funkcji w jakiejkolwiek spółce z grupy Univers ani w żadnej spółce powiązanej – osobowo lub kapitałowo .
          Jednocześnie wyjaśniam, że w roku 2003 jakiś czas pełniłem funkcję członka Zarządu w jednej ze spółek grupy Univers. Zostałem zaproszony z uwagi na moje doświadczenie zawodowe do współpracy przy projekcie, który nigdy nie doszedł do skutku w związku z tym złożyłem rezygnację z pełnienia tej funkcji.
          W branży deweloperskiej na rynku krakowskim funkcjonuje ograniczona liczba podmiotów stąd fluktuacja kadr jest nieunikniona.
          Portal KtoKogo grupuje osoby powiązane w sposób niezwykle szeroki i nie zawsze odzwierciedla to rzeczywiste powiązania.
          Aktualnie łączenie mojej osoby z nazwą Univers jest nadużyciem i działaniem na szkodę Spółki Zielone Kliny.
          Dariusz Pląder – Wiceprezes Zarządu
    • Gość: kusy Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 00:01
      Witam,
      Na swoich stronach internetowych deweloper Zielone Kliny (ZK) pisze:
      "(...) Wykonawstwo inwestycji powierzyliśmy firmie o ugruntowanej pozycji na rynku usług budowlanych, która to firma już niejednokrotnie miała okazję sprawdzić się w podobnych inwestycjach."

Czy ktoś wie co to jest za firma "o ugruntowanej pozycji" itd. ? Bo nie mogę się doszukać jej nazwy. A może ta firma to nie jest to powód do chluby? Czy też generalnym wykonawcą tej inwestycji jest spółka wydmuszka, która przejmie później, przez potrącenie, nowo wybudowane mieszkania ze szkodą dla klientów, którzy zostaną z kredytami i bez dachu nad głową?

Z pewnością ludzie od dewelopera ZK czytają to forum i może sami odpowiedzą na to pytanie? Jeśli wykonawca ma ugruntowaną pozycję, to co za wstyd jest podać jego firmę?

Być może czyta to forum ktoś z podwykonawców tej renomowanej firmy, która jest generalnym wykonawcą? Czy podwykonawcy mają płacone za swoją pracę, czy też ustawiają się w kolejce po wypłatę? I do kogo kolejka ta stoi?

Odpowiedzi na te pytania pomogą mi w podjęciu właściwej decyzji, bo widzę, że opinie na forum są różne i jedni widzą wszystko w czarnych kolorach a drudzy w zupełnie różowych.
      • Gość: mieszkaniec Re: zielone kliny co to za spółka IP: 139.149.1.* 03.08.12, 08:38
        Odpowiedz na Twoje pytanie jest akurat dosyć prosta.
        Widać że nie byłeś na tej budowie i nie masz zielonego pojęcia.
        Gdybyś był to łatwo byś dostrzegł napis na żurawiu....
        A tak jak się nie było i się nie wie to się wypisuje bzdury co popadnie.
        To czy ta firma jest wiarygodna, i czy pozostawia po sobie jakościowo wykonaną robote dobrze to już sprawa inna.
        • Gość: kusy Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 00:09
          Piszesz, że odpowiedź jest prosta, ale chyba sam jej nie znasz lub nie chcesz podać. Ale dziękuję za wskazówkę o żurawiu.

Nie zgadzam się jednak co do "wypisywania bzdur co popadnie". Mieszkania w tej firmie kupuje się za wcale nie małe pieniądze, więc nie widzę nic dziwnego w tym, że pytam o to, czego nie mogę doczytać na stronie internetowej inwestora.
      • bewulf Re: zielone kliny co to za spółka 03.08.12, 10:54
        > Odpowiedzi na te pytania pomogą mi w podjęciu właściwej decyzji, bo widzę, że o
        > pinie na forum są różne i jedni widzą wszystko w czarnych kolorach a drudzy w z
        > upełnie różowych.

Ty tak na serio czy jaja sobie robisz ? A nie czytałeś na tym forum, że bloki obok są niewykończone od 6 lat i ludzie mieszkają w nich na dziko i toczy się w tej sprawie pewnie kilka postępowań prokuratorskich ??? Jedź i przekonaj się sam, porozmawiaj z ludźmi, chyba, że jesteś totalnym debilem i podpisujesz wszystko ślepo.
        • Gość: kusy Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 00:29
          Nie robię sobie jaj. Czytałem to forum, widziałem ugór na budynkach obok (Osiedle za Fortem), ale tutaj się coś dzieje. Nie mam dużego ciśnienia na kupno, szczególnie gdy tyle lokali jeszcze jest niesprzedanych, ale jeśli generalny wykonawca mocno pociągnie do przodu, to może w przyszłym roku coś z tego będzie a tym byłbym zainteresowany. Z drugiej jednak strony, jeśli generalny jest do bani, lub ma płacone do bani, lub sam płaci do bani to będę szukał czegoś innego, bo będzie bałagan z końcem jak budynek obok. I to wszystko.
          • Gość: . Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.multi-play.net.pl 06.08.12, 08:24
            Chcesz to kupuj. Nikt Ci nie broni. Polska wolny kraj, jak to mawiają. Tylko potem nie płacz, że nikt nie ostrzegał i takie tam.
        • Gość: Przeczytaj Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.183.193.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.08.12, 23:00
          to jest drugie dno firmy UNIVERS - tylko inni ludzie tym zarządzają, jak pojedziesz pod biuro ZK można w nim spotkać Panią Cz. i Pana K. głównych oszustów naciągaczy firmy Univers.
          Jak patrze na to jestem z eutanazją.
    • Gość: klient Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 19:51
      maja hipoteke a to jest cos innego,brak kosztow finansowych i terminow splat rat kredytowych.
      • Gość: mieszkaniec Re: zielone kliny co to za spółka IP: 139.149.1.* 08.08.12, 09:15
        mają hipoteke, hipoteke pod kredyt bankowy.
        A to oznacza że muszą spłacać, terminy itd.
        • Gość: inny Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.183.193.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.08.12, 23:21
          nie do końca tak jest..... poczytaj jak było z Universem = MACHLOJE
          • Gość: dfg Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 20:49
            obecnie jest zajęcie bloków przy bartla 19hi hipoteka przymusową przez państwa Balawejder. czy ktos cos wie?
    • Gość: haha Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 21:34
      Strona www zielonych klinów nie działa.. Przypadek? celowe działanie? hmmm....
      • Gość: webmaster Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.12, 23:02
        Spokojnie, przegapili płatność i domena jest zawieszona. Zapłacą i wróci.

NAZWA DOMENY: osiedlezielonekliny.pl po zakończeniu okresu rozliczeniowego

utworzona: 2010.09.02 14:29:10
        ostatnia modyfikacja: 2011.08.18 17:12:07
        wygasa: 2012.09.17 14:29:10
        opcja: brak

dnssec: brak

REJESTRATOR:
        OVH SAS
        2 Rue Kellermann
        59100 Roubaix
        Francja/France
        +48.71 7860700
        pomoc@ovh.pl
        • Gość: Jokochama Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 04.09.12, 19:01
          Ja polecam tego dewelopera, na swojej stronie zamieścił zdjęcia z budowy www.osiedlezielonekliny.pl/zdjecia_z_budowy.html, są to zdjęcia z kwietnia a może i końca marca, można sobie porównać jaki jest postęp na budowie na dzień 4 września.
          Więcej nie piszę bo brak słów, a poza tym nie za bardzo mam ochotę na proces, za zniesławienie. W każdym razie można obejrzeć zdjęcia z kwietnia i porównać z tym co jest teraz

Pozdrawiam Myślących
          • Gość: hahaha Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.12, 22:32
            Termin odbioru mieszkania na mam na rok 2011!!! Halo!!!! nie ma nadal WODY PRĄDU I GAZU nie ma kotłowni, nie ma we wszystkich mieszkaniach drzwi wejściowych, łaty styropianu kola po oczach, zdjęcia z kwietnia oddaja tylko nieudolnośc Dewelopera w budowaniu. Taki komiks: znajdx różnicę - roznica jest niewielka. Mieszkania miały byc gotowe ponad rok temu - nie ma czego polecać, trzeba gorzko zapłakać. A zmiany w zarzadzie prosze sobie popatrzeć - pan Patronidas Ch. i Pląder D. w zarządzie - co to za ludzie??? sprawdźcie powiązania w KRSie to sie dowiecie... :)
            • Gość: aka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 05.09.12, 22:08
              o jakich powiązaniach w KRS ie piszesz? Z kim, z czym wiązac te nazwiska? jestem przerazona całą sytuacją!
              • Gość: hahah Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.12, 22:24
                Pan Pląder : www.ktokogo.pl/Dariusz_Pl%C4%85der
                wystarczy wpisac nazwisko i imie w Google i wyskoczy jak byk firma upadla Uniwers.:/
                Pana Christosa P. myślę, ze nikt nigdy na oczy nie widział.
                Teraz jedynie co można zrobic do dusić Zielone o podpisanie aktów własności mieszkań. Ściema jest ze cos robią, nie mają za co. Nie ma łączy więc podpucha, że dadzą klucze jest bez sensu. Po cholere remontowac cos co nie jest moje w 100% a w dodatku nie ma kotłowni, wody, gazu prądu... Jesli nie akty własności to zabezpieczenie w formie sprawy sądowej z zerwaniem umowy.. Pierwsze rozwiązanie - jesli nie skoncza a podpiszą akty - syndyk nas nie sprzeda ot tak. druga droga dluga i mozolna ale tez da rade (chyba..). Radze znaleźć dobrego prawnika lub zacząć działac wspólnie z innymi w tym trudnym orzechu do zgryzienia. We wspolnocie cos jeszcze można..
                • Gość: jokohama Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 06.09.12, 10:45
                  Witam,

Może ktoś zaproponuje spotkanie ludzi którzy "zakupili" mieszkania u dewelopera Zielone Kl..y
                  w celu ustalenia dalszego postępowania, może wtedy deweloper podejdzie do sprawy poważnie. Czekam na propozycje

ps. sam posiadam namiary na kilka osób

Pozdrawiam Jokohama
                  • Gość: hahaha Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 21:03
                    może na placu zabaw obok naszych-waszych bloków na Bartla? Niedziela 9 września godzina 14:00? Lub może niedziela następna? 16 września? bo innego pomysłu nie mam..
                    • Gość: YUP Re: zielone kliny co to za spółka IP: 212.160.172.* 07.09.12, 07:50
                      Załóżcie stronę na facebook-u (będzie lepsza komunikacja) Tylko organizując się możecie coś zdziałać
                      Powodzenia
                    • Gość: jokohama Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 07.09.12, 08:28
                      Proponuję 16 września, może jeszcze jest troszkę czasu, ale przez to uda się poinformować większą liczbę ludzi, ewentualnie jeżeli ktoś ma inny pomysł proszę o propozycje. Może wydaje się to śmieszne, ale jakoś trzeba się zorganizować, w zaistniałej sytuacji może warto zainteresować sprawą mas media? (Jaworowicz, Uwaga tvn), myślę że bardzo chętnie przyjadą.
                      • Gość: Lokator Re: zielone kliny co to za spółka IP: 212.160.172.* 07.09.12, 15:09
                        Akceptuję termin spotkania
                        • Gość: gosc_portaluX Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.171.134.234.static.cdpnetia.pl 07.09.12, 15:30
                          Wysoki poziom organizacji :-)
      • Gość: lokator Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 09:54
        Najpierw wpisz człowieku dobrze adres a potem szukaj dziury!!!!!
        www.osiedlezielonekliny.pl
        Tak było i jest!!!
        • Gość: aka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 22:21
          mnie tez odpowiada termin 16 września. proszę o potwierdzenie spotkania, o której godz?
          • Gość: Lokator Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 10:18
            Myslę, ze 14.00 przy placyku zabaw to dobra godzina
            Pozdrawiam
          • Gość: lokator Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 08.09.12, 12:48
            hahaha
            • Gość: Sereme. Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 20:35
              To jest dobry czas na złożenie sprawy do prokuratury (Amberd-Gold) porozmawiamy na miejscu spotkania
              • Gość: gość Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.12, 22:10
                tak, tak nakrecajcie się jak pozytywka a ci którzy to zaczęli będą się z was śmiali jeśli popełnicie błąd. Bo nie sztuka słuchać innych lecz własnego rozumu!!! a za Pana propozycje z prokuraturą lepiej podziękujcie bo przegracie a przykładów nie trzeba szukać daleko.
                Powodzenia
                • Gość: karp Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 04:44
                  Tak,tak! Żądam natychmiastowego przyspieszenia Świąt Bożego Narodzenia! Z poważaniem - Karp :)
                  • Gość: mieszkaniec Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.multi-play.net.pl 09.09.12, 10:27
                    Tak,tak! Żądam natychmiastowego przyspieszenia Świąt Bożego Narodzenia! Z poważaniem - Karp :)

Panie Darku, to może pan czy któryś z pana pracowników? Gdyby Świeta odbywały się na Państwa warunkach to by wcale ich nie było, tylko zmienialibyście termin co pół roku
                    • Gość: jokohama Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 09.09.12, 13:20
                      Z komentarzy widać, że forum jest przeglądane przez osoby nieprzychylne, proszę nie robić sobie żartów, sprawa jest poważna i myślę że nikt nie zazdrości nam sytuacji w jakiej się znależliżmy. Proszę nie wdawać się w zaczepki, po co zaśmiecać forum, sytuacja jest poważna i należy podejść do sprawy merytorycznie, a komentarze typu "Żądam natychmiastowego przyspieszenia Świąt Bożego Narodzenia!" są zamieszczane celowo w celu ośmieszenia i zbagatelizowania sprawy
                      • Gość: Nie doszly mieszka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 22:52
                        Po wypowiedzeniu umowy czekam na zwrot pieniędzy od ponad półtora miesiąca he a miało być 2 tygodnie- zgodnie z umową jeżeli sprawa się nie wyjaśni sprawa idzie do prokuratury jeszcze chwilę zaczekam wierząc w "uczciwość" spółki zielone kliny sp.z.o.o tvn uwaga może doczekam się zwrotu szum internetowy może też pomoże. Czekam na zwrot jak dla mnie sporej kwoty ... i nie mam zamiaru nikomu jej oddawać za darmo na razie traktuje to jako problem techniczny jeżeli otrzymam kasę z powrotem to poinformuje i odwołam zarzuty i wszelkie wątpliwości co do Zielone Kliny Sp.z.o.o
                        • Gość: nie doszły mieszka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.12, 10:49
                          Mowa nie o kwocie rezerwacyjnej tylko pierwszej wpłaty oczywiscie
                          • eryk1997 Re: zielone kliny co to za spółka 02.10.12, 20:09
                            prosze o kontakt w sprawie zwrotu od ZK nr tel 608229307
                        • eryk1997 Re: zielone kliny co to za spółka 02.10.12, 19:58
                          oddali ci kase
                        • eryk1997 Re: zielone kliny co to za spółka 02.10.12, 20:03
                          czy oddali ci kase bo ja też sie zastanawiam nad tym ruchem
                          • Gość: ggg Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 21:33
                            Ludzie! jesli oni za tą kasę wybudowali, czy też nie wybudowali ale opłacali (Urzedy skarbowe, kredydty inwestorskie itp.) a teraz nie maja za co budowac to ZA CO MAJĄ ZWRÓCIĆ KASĘ KTÓRĄ WPŁACILIŚCIE Z ROK TEMU??? Co do jednego zgadzam się z panem Sabu.. : To wszystko jest w ścianach... No może nie wszystko :)
                          • Gość: nie doszly mieszka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 09:36
                            kasy jak nie bylo tak nie ma
                            • Gość: obok Re: zielone kliny co to za spółka IP: 139.149.1.* 12.10.12, 15:55
                              Ale na co naiwnie liczyłeś?
                            • Gość: ??? Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 15.10.12, 13:50
                              I co w takiej sytuacji zamierzasz zrobić ?
                              czekać, czy podjąć jakieś kroki ?

• Gość: jsye Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 22:44
                                strone wuwuwu odświeżyli, no no no... śmiać się czy płakać?
                                • Gość: gosc_portaluX Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.171.134.234.static.cdpnetia.pl 24.10.12, 13:45
                                  Nie wiedziałem, że wylewki czy parapety (w jednej klatce) robi się aż pół roku.
                                  • Gość: Ja Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.home.aster.pl 24.10.12, 19:55
                                    No to teraz już wiesz :P
                                  • Gość: obserwator Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 25.10.12, 22:24
                                    Pewnie znowu jakiś naiwniaczek zakupił mieszkanie i kaska na parapety się znalazła hehehehe
                                • Gość: :) Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 27.10.12, 00:53
                                  Właśnie, nie wiadomo:):):)
                                  otóż przykręcenie paru balustrad na balkonach nie wiele zmienia to tak jak pierwszy pierwiosnek wiosny nie czyni. niestety.
                                  • Gość: :( Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 05.11.12, 06:45
                                    W sumie to jest ciekawie, w wyniku zakupu mieszkania w wiadomej firmie, paradoksalnie nie mam mieszkania i nie mam pieniędzy, jestem bezdomny, ale istotne że zostały zamontowane balustrady :):):). Może uda się nie wypaść przez balkon
                                    • Gość: :) Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 17:00
                                      zawsze można się na czymś powiesić, balustrada w sam raz:)
    • lokat.or Re: zielone kliny co to za spółka 08.09.12, 12:42
      Ustaliliśmy spotkanie jednak na godzinę 15.30. Do zobaczenia.
      • Gość: Ja Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.home.aster.pl 09.09.12, 18:01
        A nie moglibyśmy się spotkać jakoś w tygodniu po południu. Problem w tym, że muszę wyjechać w sobotę i na spotkaniu byłaby tylko moja żona. Mi również zależy na spotkaniu. Pozdrawiam.
        • Gość: !!!!!!!! Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 09.09.12, 18:09
          Warto odpalić ta stronę i prześledzić wypowiedzi

www.facebook.com/Bartla19
          • Gość: klient Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 18:17
            to moze rzeczywiscie w piatek o 15,mysle ze wiekszosc sie jakos dostosuje.
            • Gość: !!!!!!!!!! Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 09.09.12, 18:28
              Godzina 15 w piątek to nie jest dobry pomysł, godziny szczytu korki, z drugiego końca miasta nikt na 15 nie dotrze, poza tym cześć osób została poinformowana o spotkaniu w niedzielę o godzinie 14. Optymalny termin to weekend 15 lub 16 września, godzina pozostaje sprawą otwartą, zawsze można się wymienić kontaktami i przekazać co zostało ustalone
    • Gość: klientkr Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 18:45
      to moze spotkajmy sie o 9.00 w niedziele,akurat bede wracal z rodzina z kosciola,czlowiek ma wtedy taki jasny umysl.Prosze to rozwazyc i podjac w koncu jakas decyzje.
      • Gość: !!!!!!!! Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 09.09.12, 18:57
        Termin spotkania Niedziela 16 września 2012r godzina 14:00, termin nie ulega zmianie, i tego się trzymajmy.
        • Gość: pl Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 19:01
          w innych postach był ten sam termin tylko 15:30, uściślijmy godzinę
          • Gość: !!!!!! Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 09.09.12, 19:07
            Uważam, że 14 jest ok i nie ma co zmieniać bo nie dojdziemy do ładu
            • Gość: Ja Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.home.aster.pl 09.09.12, 19:14
              OK. Niech już zostanie ta niedziela o 14, bo rzeczywiście spotkanie nie dojdzie nigdy do skutku. Mnie nie będzie, ale będę miał trzeźwo myślącego reprezentanta.
              • Gość: pl Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 20:38
                tak niech zostanie 14.00
                • Gość: uczestnikvip Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 22:29
                  czy na to wazne spotkanie mozna przyjsc z pieskiem bo nie mam z kim go zostawic w domu?
                  • Gość: karp_klientkr_vip Re: zielone kliny co to za spółka IP: 31.211.154.* 09.09.12, 23:27
                    czy na to wazne spotkanie mozna przyjsc z pieskiem bo nie mam z kim go zostawic w domu?
                    lepiej zabierz resztę ekipy z biura sprzedaży. Postrugacie greka.
    • Gość: hahaha Re: zielone kliny co to za spółka IP: 89.75.50.* 10.09.12, 22:42
      mój był pomysł, ja zakończę dyskusje: Spotkanie jest 16 wrzesnia 2012r o godzinie 14:00 na placu zabaw przy naszej budowie tj. przy Batla 19I oraz 19H. Jesli bedzie lało to tam jest daszek - ewentualnie przeniesiemy spotkanie w inne miejsce, ale to juz na miejscu jak się spotkamy.
      Dla osób mających z tego niezły ubaw- przyjdźcie też, z pieskami, bankami mydlanymi, klaunami, a najlepiej z czerwonymi nosami, są huśtawki, zjeżdżalnia, pobawicie się:) a nam dacie spokój na poważne omówienie spraw. Kto chce przyjdzie, kto nie chce, nie przyjdzie i sprawa zalatwiona.
      • Gość: lokatorka Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.12, 21:38
        mam pytanie, skąd pomysł na spotkanie na śmieszny placyku? skoro jesteś właścicielem mieszkania to dlaczego nie w nim bo ja chętnie udostępnie swoje na tak ważne spotkanie.
        a może jest inaczej?
        a może spotkanie na Wawelu i zaprośmy wszystkich tam obecnych do udziału.
        Przepraszam ale na tym chyba powinny się zakończyć wszelkie wpisy, drodzy współlokatorzy.
        Wkrótce zostanie stworzone miejsce do którego będziemy mieli dostęp tylko my, bez fałszerzy.
        Przepraszam jeśli kogoś obraziłam.
        • Gość: ARTI Re: zielone kliny co to za spółka IP: 212.160.172.* 12.09.12, 09:44
          Twoje mieszkanie jest na placu budowy i ty jest problem
        • Gość: bartla Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.vps.nameresolution.net 12.09.12, 16:56
          lokatorka - o jakich fałszerzach piszesz i dlaczego chcesz sie spotykać w mieszkaniu na placu budowy skoro można spotkać się tam, gdzie pisano?
          • 0swords0 Re: zielone kliny co to za spółka 04.10.12, 21:22
            Dziękuję Bogu że udało mi się trafić na tą stronkę i to forum. Przedwczoraj oglądaliśmy mieszkanko przy ulicy Bartla 19 i bardzo nam się spodobało. Pani obiecywała ukonczenie budowy na Grudzien chociaż po budowie raczej widać że to niemozliwe. Zacząłem szukać po forach i trafiłem tutaj. Już nie chce kupować tam mieszkania chociaż bardzo mi się podobało i dziękuję za ostrzezenia od innych.
            • Gość: Misiek Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.play-internet.pl 30.12.12, 08:34
              OOO RETY !!! nie mogę w to uwierzyć że jest tak źle i że moja intuicja nalegała abym się wycofał z zakupu tam mieszkania, dwa lata temu tam chciałem kupić mieszkanie i już wpłaciłem zaliczkę którą jeszcze zdołałem odzyskać bez większych problemów :-) Wycofałem się ponieważ 4 banki dały nam odmowę finansowania tej inwestycji, poza tym mamy dwóch znajomych którzy mieszkają na Klinach i też oni nam odradzali tą inwestycję i w końcu tak zrobiliśmy :-))) Kupiłem mieszkanko już chwilę temu i bardzo się cieszę że tak to wszystko się zakończyło! Dzisiaj tak od ponad roku wchodzę na stronę ich i na to forum i szczerze to włosy mi dęba stanęły po przeczytaniu tych informacji... już myślałem że w końcu to może skończyli łatać... Bardzo Wam współczuję ludziska i walczcie o swoje bo to są złodzieje i dziwie się że mamy w PL takie bezprawie bo już dawno prokuratura i Sądy powinny się zabrać za dupsko tego dewelopera! Cóż... życzę Wam dużo siły i wytrzymałości psychicznej oraz odzyskania swoich pieniędzy i sukcesów w pogrążeniu tych oszustów! Tego Wam życzę w 2013r oby był dla Was Szczęśliwy!!!!
            • Gość: inny Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.183.231.49.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 14:01
              polecam stronę: www.facebook.com/Bartla19?ref=ts&fref=ts
              • Gość: Prawda Re: zielone kliny co to za spółka, postępy prac IP: *.ksi-system.net 12.02.13, 14:09
                Cenne informacje o developerze "Zielone liny" i "postępach" prac można znaleźć pod adresem strony:

Aktualne fotki o postępach...na stronie zdjęcia zatrzymały się na miesiącu Październik 2012!!!!!!!!!!!!Ciekawe czemu?Jak myślicie?Może nie mają się czym pochwalić?
              • Gość: Prawda Postępy prac developera Zielone Kliny w Krakowie IP: *.ksi-system.net 12.02.13, 14:11

• Gość: Motywator Bardzo ważne info - spotkanie przy Bartla luty2013 IP: *.ksi-system.net 12.02.13, 14:34
                  INFORMACJA DLA OSOB KTORE ZAKUPILY MIESZKANIA PRZY UL. BARTLA 19 "H" I "I" W KRAKOWIE

W związku z notorycznym nie dotrzymywaniem terminów przez developera "Zielone Kliny" proponuje spotkanie wszystkich osób, które zakupiły mieszkania pod w/w adresem. Sprawa jest na tyle poważna, że mamy połowę lutego przyłączy które miały być w ubiegły roku nie ma, pieca CO brak, a głównym powodem jest to że nic kompletnie nie robią. Ściemnianie że kładą płytki staje się irytujące. Owszem jest zima, ale jest sporo pracy, którą mogą spokojnie robić choćby nawet barierki na klatkach schodowych czy montaż kaloryferów.

Moja propozycja jest następująca:

Developer się zrzeka paru mieszkań dla nowego inwestora a ten dokańcza budowę. Musimy uderzyć w temat wszyscy i pokazać ZK, że nie jest nam obojetne czy wprowadzimy się w 2015 czy 2025, bo do tego wszystkiego to dąży.

Jeśli ktoś jest chętny i uważa pomysł za możliwy do realizowania/dyskutowania proszę o info. Ustalimy wspólnie termin spotkania dogodny dla zainteresowanych. Równocześnie zapraszam na WIARYGODNĄ stronę na której uwidocznione są efekty prac ZK:

• Gość: Ja Re: Bardzo ważne info - spotkanie przy Bartla lut IP: *.home.aster.pl 12.02.13, 19:59
                    Moje pytanie jest następujące: Czy deweloper się zrzeknie tych mieszkań i czy jest ktoś kto dokończy budowę??
                    • Gość: jaja Re: Bardzo ważne info - spotkanie przy Bartla lut IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 22:57
                      część osob nie wpłacilo calości - np JA :) mogę ustalic ze te kilkanaście tyś (wiem, mało ale zawsze cos) pojdzi enp, na podłączenie prądu/gazu/etc. moze daloby sie miedzy ludzmi dogadać i czesc skonczylibysmy sami
                      • Gość: :) Re: Bardzo ważne info - spotkanie przy Bartla lut IP: *.scansafe.net 01.03.13, 10:26
                        Widzę że, po spotkaniu jakaś cisza zapadła na forum :), pewnie zapadły jakieś wiążące decyzje, i teraz cisza jak makiem zasiał. Tak aby nie zniechęcać potencjalnych inwestorów, ciekaw jestem co tym razem naobiecywali?
                        • Gość: gosc spotkanie z 16 luty IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 14:13
                          o dziwo nic nie naobiecywali. nawet powiedzieli że nie ma kasy na resztę. A jeslis ciekawy - zapraszamy na kolejne spotkania :)
                          • Gość: gosc_portaluX Re: spotkanie z 16 luty IP: *.ip.netia.com.pl 01.03.13, 14:17
                            Czyli schemat działania taki jak przypuszczalismy. Obnizaja ceny i jak znajda klienta to za kase od niego dobudowuja kolejny fragment... Wiec poki kogos nie znadja to budowa nie ruszy.
                            • Gość: oszukany Re: spotkanie z 16 luty IP: 139.149.1.* 04.03.13, 14:33
                              Nawet jak kogoś znajdą to i tak większość zapewne połknie bank.
                              Popatrz w KW na hipoteke to będziesz wiedział dlaczego.
                              Ale przynajmniej uczciwie stawiają sprawę jak jest i nie mataczą.
                              W przeciwieństwie do tego co robiła pani Beata CZ. i pan Tomasz K. to spory postęp.
                              • Gość: i co teraz ??? Re: spotkanie z 16 luty IP: *.free.aero2.net.pl 07.03.13, 20:53
                                Teraz to już nie ma co ukrywać, postęp prac na placu budowy mówi sam za siebie:(
                                czy ktoś z nas ma jeszcze jakieś wątpliwości, i wieży że coś może ruszyć, sory ale ja już nie mam złudzeń.

• Gość: ??? Tablica informacyjna IP: *.scansafe.net 10.03.13, 07:23
                                  Czy ktoś wie dlaczego zniknęła tablica informacyjna z placu budowy ? Teraz to nawet nie wiadomo kto prowadzi inwestycję i kiedy zamierza to skończyć
                                  • Gość: przezorny Re: Tablica informacyjna IP: *.scansafe.net 22.03.13, 19:21
                                    "Firma", godna polecenia, po zakupie mieszkania, jestem bezdomny, nie mam mieszkania, a o zwrot pieniędzy trzeba będzie upomnieć się w sądzie. Zanim podejmiesz decyzję o zakupie, zastanów się dwa razy
                          • Gość: bryndza Re: spotkanie z 16 luty IP: 67.159.36.* 25.03.13, 13:07
                            To, że nie ściemniają to marna pociecha. Popatrzcie na takiego tuza jak GANT, który z resztą obok Zielonych Klinów ma swoje budynki. Firma notowana na giełdzie GPW w Warszawie, niby wielkie możliwości dostępu do gotówki na finansowanie swojej działalności, a za rok 2012 GANT miał ponad 400 mln zł straty a jego dalsza działalność stoi pod dużym znakiem zapytania. To teraz proszę o odpowiedź na pytanie jakie źródła finansowania mają Zielone Kliny? Poza "złowionymi" na elewację klientami? A jeśli nie mają finansowania, to czemu ktoś miałby kupować ich drogie mieszkania, jeśli będzie mógł je (wy)kupić znacznie taniej od syndyka? Ratuje chyba już tylko hipoteka przymusowa?
                            • Gość: mama Re: spotkanie z 16 luty IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 14:58
                              hipoteka przymusowa to tylko "gwóźdź do trumny" tego przedsięwzięcia. Nie da kompletnie nic. Pieniędzy nie odzyskamy, obciążymy konto dewelopera, który w takiej sytuacji będzie MUSIAŁ oglosić upadłość. Czy tego chcemy? Może lepiej po prostu przepisać mieszkanie na własność? Niby nic a jednak.. Zastanówcie się ludzie do czego dążycie.....
                              • Gość: ??? Re: spotkanie z 16 luty IP: *.scansafe.net 04.04.13, 11:05
                                Proszę mi wytłumaczyć jak dziecku co da "przepisanie na własność" lokalu w którym nie można zamieszkać, ze względu na brak ogrzewania, prądu, wody,brak zasilania w gaz , a także niebezpieczeństwo związane z dostępem do lokalu , brak barierek na klatkach schodowych, brak infrastruktury, nie wspominając o pozwoleniu na użytkowanie, nikt państwa nie zamelduje w czymś takim, nie wspominając o ubezpieczeniu lokalu, dodatkowo pod blokiem stoi dźwig. Wszystko to wygląda jak krajobraz księżycowy, oczywiście racja można to wziąć na siebie, ale kto państwu zagwarantuje że inwestycja zostanie skończona. Proszę mi wskazać choć jednego zadowolonego klienta, jak wiadomo najlepsza reklama to zadowolony klient
                                • Gość: yyy Re: spotkanie z 16 luty IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 16:37
                                  mozna miec lokal w którym rozpali się ognisko i będzie ciepło i nie bedzie lalo się na glowę albo mozna nie mieć nawet lokalu na ognisko... wybór należy do klienta... brutalne ale prawdziwe. a zgoda na użytkowanie nie jest problemem w kwestii ubezpieczenia czy też mieszkania. To kwestia wyborów, po prostu.
                                  • Gość: ??? Re: spotkanie z 16 luty IP: *.scansafe.net 05.04.13, 11:59
                                    Gratuluje poczucia humoru, rozpalić ognisko można pod mostem, też będzie ciepło, na głowę nie będzie kapać, oczywiście to kwestia wyboru, pozwolenie na użytkowanie to nie problem, można jak partyzant nosić wodę w wiadrze z pobliskiego hydrantu, kąpać się w miedzicy i siedzieć przy świeczce,a obiad gotować na kuchence turystycznej, przepraszam ale to chyba nie jest poważne podejście, za moje własne pieniądze mam żyć jak za króla ćwieczka? hello, nie zamierzam godzić się na taki stan rzeczy, brutalne ale prawdziwe.
                  • tadeuszh Re:Ważne info - organizujmy sie Bartla 19 18.05.14, 11:22
                    Ja tez zostalem oszukany.Jesli chcemy oddzyskac nasze upragnione mieszkania lub pieniadze nie powinnismy siedziec z zalozonymi rekami tylko dzialac.Prosze o propozycje wypowiedzi i spotkan.

tadeusz
                    • tadeuszh Re:Ważne info - organizujmy sie Bartla 19 19.05.14, 14:09
                      W nawiazaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi chce dodac, ze moja sprawa jest u adwokata prowadzona przez sad za posrednictwe prokuratury jak rowniez spotkalem sie z dziennikarka w telewizji Krakow na Krzemionkach.
                      • tadeuszh Re:Ważne info - organizujmy sie Bartla 19 19.05.14, 16:33
                        Jezeli bedzie nas co najmniej kilka osob to w ten sposob mamy wieksze szanse w naglosnieniu tej sprawy w tv i w sadzie.Dobra alternatywa moze byc zalozenie stowarzyszenia tak jak to zrobili ludzie z"Wierzbowa" z Krakowa.Wygrali proces sadowy i oddzyskali mieszkania.
                        • Gość: nie odpuszczaj Re:Ważne info - organizujmy sie Bartla 19 IP: 66.90.121.* 22.05.14, 03:49
                          Niektórzy już się zorganizowali: www.facebook.com/Bartla19
                          • tadeuszh Re:Ważne info - organizujmy sie Bartla 19 22.05.14, 16:41
                            Dzieki za wsparcie.Widze ze sa jeszcze ok ludzie.W grupie jest sila i mysle ze uda sie sporo w tym kierunku zrobic.
    • Gość: wit Re: zielone kliny co to za spółka IP: 95.154.230.* 24.06.13, 09:46
      Jaki jest realny termin zakończenia tej inwestycji i podpisania aktów notarialnych?
      • Gość: Lucky Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 07.07.13, 22:12
        Wróżbita Tadeusz Ci odpowie;)
      • Gość: sąsiad Re: zielone kliny co to za spółka IP: 139.149.31.* 08.07.13, 16:54
        Czy zmienił się prezes zielonych klin?
        • Gość: Ghost Re: zielone kliny co to za spółka IP: 195.150.66.* 27.11.13, 12:05
          Do niedawna pełnomocnikiem Zielonych był P.Sabuda, obecnie Firma Zielone Kliny zmieniła nazwę na Activia gdzie pełnomocnikiem jest P.Sabuda,jakieś pytania?Oddanie mieszkań pod klucz= pojawienie nowego inwestora, który wpompuje kasę w budowe.
          • Gość: qwerty Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.free.aero2.net.pl 27.11.13, 12:41
            Ja już trzy lata czekam na pojawienie się nowego inwestora, i zamiast mieszkać w wymarzonym mieszkaniu jestem bezdomny, tak bezdomny, i czy nowa spółka będzie się nazywać tak czy inaczej nic tego nie zmieni :( brak słów kto chce niech kupuje ja niestety czasu cofnąć nie mogę
            • Gość: Ghost Re: zielone kliny co to za spółka IP: 195.150.66.* 27.11.13, 12:52
              Brak kasy, złe zarządzanie, niekompetencji ludzie...tu jest problem. Z nowym rokiem zostanie ogłoszona upadłość, bo każdy jest w pacie, każdy jest bezradny. Deweloper nie ma kasy a ludzie mieszkań taka jest prawda.
              Nie sztuka palić fajka za fajką przed biurem, sztuka jest wybrnąć z tej sytuacji.
              • Gość: Ghost Re: zielone kliny co to za spółka IP: 195.150.66.* 27.11.13, 12:53
                Co da upadłość?NIC.
                Co da czekanie w nieskończoność?NIC
                W związku z powyższym jak gnić to razem.
                • Gość: sąsiad Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 27.11.13, 13:46
                  Oczywiście upadłość nic nie da, nowego inwestora "zapewne nie będzie", bo nikt nie zainwestuje 10 milionów, żeby potem zarobić 8, niestety ale wszystko na to wskazuje
              • Gość: Gość Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 00:11
                Dokładnie papierosek za papieroskiem popijanko od rana ! brak słów ..
                Modlę się , by w końcu ktoś się za was wziął i za tą firmę . Może w końcu odpowiecie za swoje czyny .
                • Gość: qwert Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.scansafe.net 23.12.13, 12:53
                  Proszę zapytać "prezesa" jak idzie sprzedaż mieszkań, skoro konta są polokowane przez komorników ?
      • Gość: Misiek Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 09.07.13, 23:19
        Termin oddania jest taki jak Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy przestanie grać... a ponoć mają grać do końca świata i jeden dzień dłużej...
        • Gość: mfmg Re: zielone kliny co to za spółka IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.13, 20:05
          i jak tam? zielono? czy już tylko czarny dół?
    • Gość: mlody Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: 67.159.36.* 23.01.14, 10:45
      Czy mieszkania na osiedlu Zielone Kliny "łapią się" na dopłaty z programu Mieszkanie dla Młodych? Podobno takie mieszkania w Krakowie są tylko w Mistrzejowicach i na Bieżanowie. A na tym osiedlu? Czy ktoś może skorzystał z takiego programu?
      • Gość: qwert Re: Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: *.scansafe.net 14.02.14, 09:06
        Nie jeden się załapał a teraz nie ma gdzie mieszkać, może nie na program MDM, ale zawsze coś :(
        • Gość: Frajer jakich mało Re: Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: *.ksi-system.net 02.06.14, 17:57
          Osoby oszukane przez spółkę Zielone Kliny czy Activia z siedzibą w Dąbrowie Górniczej zapraszam na facebooka. Po wstępnej weryfikacji można dołączyć do grona poszkodowanych.

• Gość: :) Re: Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: *.free.aero2.net.pl 18.09.14, 11:15
            biuro zielonych przestało funkcjonować, telefony są niedostępne ,co stwierdzam z przykrością:)
            ale osoby które wpuściły ludzi w kanał są, i można je ścigać z powództwa cywilnego, można tez zgłaszać sprawy do prokuratury, zainteresowane osoby wiedza o kim mowa

• Gość: OSzukany Re: Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: *.ksi-system.net 23.09.14, 10:30
              Szanowni Państwo,
              Zapraszam WSZYSTKIE osoby, które zakupiły mieszkania przy ulicy BARTLA 19 (bloki 7,8,9) w Krakowie na spotkanie w sprawie upadłości dewelopera Activia. W tej chwili mamy zgromadzonych 30 osób czekamy na zgłaszanie się poszkodowanych na PRV.
              PS. Mile widziane osoby z bloku nr. 7

Zapraszam:
              www.facebook.com/WspolnotaBartla19i
              • Gość: ... Re: Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: *.ip-37-187-129.eu 02.08.15, 20:54
                Na spotkaniu obecni będą :
                Paweł S.
                Tomasz W.
                Dariusz P.
                • Gość: przemo Re: Osiedle Zielone Kliny a program MDM IP: *.gorlice.ap-media.pl 16.08.15, 18:16
                  co to za spotkanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka