zyrafsko dziatek demoralizacja, zgorszenie, chuliganstwo 10.05.04, 11:38 Dziatek demoralizacja i zgorszenie. Moja corka /7/ wcale sie nie zdemoralizowala biorac udzial w marszu. Rzecz jasna, po uprzednim wytlumaczeniu jej slowa "tolerancja". Byla za i dalej jest za. I nie podobaja jej sie lysole ciskajacy nabialem, butelkami i kamolami w innych za to, ze sa inni. Postanowila miec miesnie, ale umysl i wlosy rowniez. I nie lac nikogo, bo to obciach. W domu zauwazyla przytomnie, ze dwoch chlopakow nie moze miec dziecka. Dwie dziewczyny rowniez. Biedni sa, nie trzeba ich na dodatek lac - stwierdzila. Mnie ta lekcja sporo nerwow kosztowala, ale dziecie przez wspolmarszowiczow chronione ofiarnie bylo przed obroncami moralnosci agresywnymi, za co dzieki skladam. I z pewnoscia w dobrym towarzystwie bylo, ze o profesorach U.J. ratujacych honor Uczelni nie wspomne. I duma we mnie wzbiera, ze po tej stronie barykady moje dzieci sie znalazly, choc starsza z "wiezienia plci" uwolniona zostala jajcem, nie wiedziec czemu na twarz dodanym... Starsza tez prawie od urodzenia "demoralizowana" byla. Na przyklad w ZOO na wiosne, gdy po klatkach zwierzatka kopulowaly i latorosle pytaly "co one robia?"... Inni oslaniali oczeta niewinne i temat zmieniali, moje dziecko slyszalo "male zwierzatka, kochanie". Atticus z "Zabic drozda", to i definicje gwaltu pieciolatkowi podac potrafil... Chuliganstwo. Krakow. Nie dalo sie odroznic wszechpolakow od kiboli, oni jakos szaliczkow nie mieli, a na oglad pobiezny tacy sami byli... Teraz pytanie pada, czy sie oplacalo tyle kasy na ochrone pederastow wydac... Lodz - moze Juwenalia tam zdelegalizuja i browary, zeby bezpiecznie bylo... A ja pytam, czy nie lepiej zdecydowane kroki przedsiewziac ? Bo tu juz nie tylko o tolerancje idzie, ale i o wolnosc , chocby do spokojnego zjedzenia lodow, czy pojscia na koncert. Bo moze nalezy takich gosci w suki pakowac ZANIM do uzycia broni gladkolufowej dojdzie... I dlaczego Kurzyniec w Krakowie monopol ma miec na odpowiadanie za nielegalne demonstracje ? Lepszy jakis ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola zarówno Młodzież Wszechpolska jak i LPR IP: 213.17.133.* 10.05.04, 11:45 powinno się rozwiązać za głoszenie i wprowadzanie w czyn ideologii faszystowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: ROZWIĄZAĆ faszystowską LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:07 i odizolować od społeczeństwa faszystowskich podżegaczy. Polaków stać na lepszych polityków i na lepsza przyszłość niż życie w dżungli dzikich zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter nie strasz Jaruga! dobra! IP: *.bu.uni.torun.pl 10.05.04, 11:57 nie popieram marszów tolerancji ! nie popieram bicia homoseksualstów! wszyscy idzcie sie leczyć i jedni i drudzy acha nie uwazam zę homoseksualizm to choroba zeby nie bylo ze i ja jestem nazista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Liga Polskich Gadów - F A S Z Y Ś C I !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 11:58 a podżegający do nienawiści giertych i strąk powinni zostać ODIZOLOWANI OD SPOŁECZEŃSTWA na długie lata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg -homoFaszyzmu Re: Liga Polskich Rodzin - to nie b y l e -k t o ! IP: *.local.pl / 195.117.123.* 10.05.04, 17:18 Ola, Piotrus i szteter - niejaki ! coś was mocno pokręciło ? Może żeście się szaleju nażarli, albo w prochach przesadzili ??? To wasi homoseksualiści wprowadzają u nas swoje homoFaszystowskie marsze, - domagając się od nas normalnych ludzi, czego ? kto zgadnie ? ---tak , tak : t o l e r a n c j i ! dla .... ?? - dla swojej dewiacji i homoseksualnej patologii, która wymaga leczenia ! Jeszcze raz: wymaga nie tolerancji tej nieludzkiej bezczynności - a - leczenia ! Podobnie jest z alkocholizmem - który też jest podobnym złem i chorobą. Ale jakoś oni marszów nie organizują ? Co ? Chętnie się za to leczą. A więc uwaga: homoEuroFaszyzm -nadchodzi! Nie dajcie se zrobić wody z mózgu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Sąd nad Ligą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:02 Najśmieszniejsze jest to, że niktby nie zginął, gdyby nie nasza cudowna policja. Podobnie zresztą, jak o wiele mniej byłoby ofiar w Iraku gdyby nie amerykańskie i nasze wojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa z Krakowa Marsz gejów IP: *.jagiellonia.krakow.pl 10.05.04, 12:07 Gazeta Wyborcza ma kota na punkcie tolerancji. Szkoda, ze wykazuje ja wyłącznie dla komunistów, agentów i mniejszości seksualnych. Nigdu dla przeciwników politycznych z prawicy. Pogratulować demokratycznych wyborów. No i dopatrywanie się faszyzmu... Sowieci też wszędzie widzą faszyzm. Polecam autorce tegoż durnego artykułu lekturę choćby encyklopedii z informacjami, czym był faszyzm. W szkole tego nie opanowała. Samo pozdrowienie jeszcze nikogo faszysta nie czyni, nawet jeśli szokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: ch... w dupe Giertycha !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:14 sama idż się douczyć. Młodzież Wszechpolska to typowa bojowka. Politycy LPR podżegają do burd, przemocy i nienawiśći! to mało ???... a na co jeszcze czekać? na noc długich noży? aż się poleje krew?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Marsz gejów IP: *.zapora / 212.160.172.* 10.05.04, 12:16 A TO ZLE ZE MA??NIETOLERANCYJNA KOBIETO. SZCZEZE JEJ NIE CZYTAM ..WOLE TYG URBANA,ALE PEWNIE DLA CIEBIE TO JUZ GAZETA SKALANA KRWIA BOZA...JEZU GDZIE JA ZYJE, SAMI DEWOCI, DEWIANCI, PSYCHOLE I HIPOKRYCI Z LPR-U ,,,,YHHHH CHYBA ZASZYJE SIE GDZIES W BIESZCZADACH ALBO NA SUWALSZYZNIE ZAPRENUMERUJE SOBIE "NIE" KUPIE PIWO NA ROK CZASU I PARE NASION MARII,I BEDE SIE Z BOKU SMIAL Z TYCH WSZYSTKICH DEWOTOW/EK POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beorn Re: Sąd nad Ligą IP: *.btv.lv / *.btv.lv 10.05.04, 12:11 A ja zobaczyłem w tej demonstracji arogancką prezetację treści wulgarnych, deprawację dzieci i młodzieży, ordynarne włamywanie się do świata intymności mojej i mojej rodziny. I wszystko w "czasie chronionym" (przypominam od 6:00 do 23:00). I wszystko to za przyzwoleniem władz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnow_man Re: Sąd nad Ligą IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 10.05.04, 12:14 W takim razie dowiedziałem sie że bliżej mi do faszystów niż do zboczeńców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek U Michnika dalej HISTERIA?! IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 10.05.04, 12:22 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Sąd nad Ligą IP: 212.244.166.* 10.05.04, 12:24 Teraz pozwalamy na marsze PEDALOW pozniej beda marsze propagujace stosunki analne jeszcze pozniej marsze tych co cpaja. To moze ja jako normalny juz teraz jestem nienormalny bo ani nie pale a czuje sie w tym spoleczenstwie an uboczu nikt nie szanuje mojego prawa do powietrza pozbawionego smrodu tytoinu. Nawet we wlasnym mieszkaniu w bloku kratka wentylacyjna mi nalatuje dym sasiada podemna i nie da sie mu wytlumaczyc. Po drugie skoro nie spam to tez przez innych jestem postrzegany za dziwaka. No jak to stary ty nie cpasz no wez maszka trawka nie szkodzi. Po kolejne to ze nie chodze na mecze bo tam nie ma sie co pokazac bo kibol jest kibol i szuka tylko zadymy a ja z checia bym uisiadl i podopingowal jak kibic normalny ale widac jestem nienormalny skoro nie lubie zadym. Po kolejne no jak to nie probowales facet z facetem .. to ty jestes nienormalny. Nie wiesz co to za przyjemnosc. Do *&%*&%$ nedzy to gdzie jest miejsce dla normalnego czlowieka? W Dworkach? Czy ja naprawde jestem nienormalny ze nie toleruje pedalow ktorzy mi maszeruja i mowia ze jest OK! Gdzie podzialo sie to normalne spoleczenstwo. Parady PEDALOW Parady za przerywaniem ciazy Parady za lealizacja narkotykow MIEKKICH ( co to znaczy) Parady za eutanazja. A ja szanowni Panstwo mam juz tego dosc. Czuje sie jak mniejszosc w tym kraju. To jest straszne. Czy znajdzie sie jeszcze ejden taki debil oszolom jak ja? czy jestem osamotniony w moich pogladach? AJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Sąd nad Ligą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:50 KTOS TU ZAPOMNIAL O NATEPUJACYCH FAKTACH: 1/ W MARSZU UCZESTNICZYLI ROWNIEZ LUDZIE O ORIENTACJI HETEROSEKSUALNEJ KTORZY POPIERAJA TOLERANCJE ( BYLY TEZ PARY HETERO) 2/ TO NIE BYLA ZADNA NIESMACZNA "PARADA" GEYOW CZY LESBIJEK LECZ ZWYKLA DEMONSTRACJA NA RZECZ TOLERANCJI 3/ NIKT NIE DOMAGAL SIE JAKIS SZCZEGOLNYCH PRAW DLA TYCH MNIEJSZOSCI SEXUALNYCH 4/ ZACHOWANIE MW, LPR I INNYCH POLITYKOW SWIADCZY O TYM ZE HOMOFOBIA JEST FAKTEM - CZYLI ZE UCZESTNICY MARSZU WIEDZIELI PRZECIWKO CZEMU PROTESTUJA PS: OSOBISCIE JESTEM "HETERO" ALE W ZADEN SPOSOB NIE ROZUMIEM STRACHU PRZED GEYAMI - CO MI ONI PRZESZKADZAJA ? PRZYNAJMNIEJ MI NIE PODERWA DZIEWCZYNY (NIE STANOWIA KONKURENCJI), WPRAWDZIE U LESBIJEK NIE MAM SZAS - ALE CZY TO ZALEZY TYLKO OD ORIENTACJI ? A TAK W OGOLE TO UWAZAM ZE POSKIE SPOLECZENSTWO JEST TAK CIEMNE ZE ORGANIZOWANIE MARSZY PRZECIWKO TOLERANCJI I TAK NIC NIE DA - NO MOZE COS SIE ZMIENI ZA 50 LAT, GDYBYM NIE BYL ZWIAZANY INTERESAMI Z POLSKA I KRAKOWEM - SKAD INNAD PIEKNYM MIASTEM - DAWNO BYM Z TEGO KRAJU WYJECHAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenge Re: Sąd nad Ligą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:56 a kto ci powiedział, że jesteś normalny? skąd to świetne samopoczucie?? bo dla mnie masz urojenia, cierpisz na histerię i jesteś paranoikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Sąd nad Ligą IP: 212.244.166.* 10.05.04, 13:35 Znaczy sie ze moge zorganizowac jakis pochod o tolerancje jak to tam nazwales :) Czyli jednak tez nie jestem normalny. Ja poprostu nie bylem nie jestem i nie bede tolerancyjny dla czegos takiego. Chcecie to sie pedalcie, ale od moich dzieci od mojej rodziny wara wam i nie zycze sobie tego scierwa ogladac. Robcie to w zaciszu domostw ale nie chce tego ogladaci nie zycze sobie i nie bede w stosunku do tego tolerancyjny. AJA74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Pedaly i lesbijki do San Francisco ! IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 10.05.04, 12:27 Tam ich juz jest tyle ze nikt na nich nie zwraca uwagi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Robi się przykro...i niedobrze. IP: *.smk.gda.pl 10.05.04, 12:27 Smutno się robi mając świadomość ,że mimo XXI wieku niewiele się w Polsce zmieniło i nadal widoczna jest ogromna niechęć dla inności. LPR i MW pokazały i pokazują od początków swojego istnienia nietolerancję.Przykazanie "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego" nie ma już prawa bytu w tych środowiskach. Pod płaszczykiem religijnośći pokazują zło. A najgorsze jest to, że ludzie biorą z nich przykład. Paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Robi się przykro...i niedobrze. IP: *.home.cgocable.net 10.05.04, 12:49 Niestety, musze sie w pelni zgodzic z Marta. Od razu wyjasniam, ze gejem NIE jestem i nawet draznia mnie pokazywane w TV sceny dwoch mezczyzn calujacych sie. Zmieniam wowczas kanal. Ale musimy uznac, ze to sa tez ludzie i jesli sie tacu urodzili na skutek jakichs zmian genetycznych, tez maja prawo do swojego bytu.Co robia w zaciszu swoich sypialni nikogo nie powinno obchodzic i powinni korzystac z takich samych praw, jak wszyscy obywatele. Krakowska demonstracja nei byla typem "Gay Pride Parade", tylko (z tego,co czytalem i widzialem na zdjeciach) pokojowa demonstracja ludzi normalnie ubranych, domogajacych sie naleznej im tolerancji. Tymczasem radni LPR i chuligani z MW zaatakowali ich butelkami i kamieniami. To ONO sa nietolerancyjni i zachowuja sie jak faszysci. Ciewkawe, ze "Nasz Dziennik" nie relacjonuje na swoich lamach tego jawnego naruszania wszelkich norm przez ludzi, ktorych on w pelni popiera, natomiast zamieszcza taka sobie notke w dzisiejszym wydaniu: >dwołają prezydenta? >Władze krakowskiej Ligi Polskich Rodzin zdecydują dzisiaj, czy w związku z >zamieszkami, do jakich doszło po zakończeniu przemarszu homoseksualistów, >wszcząć procedurę odwołania prezydenta miasta Jacka Majchrowskiego (SLD). Po >zakończeniu marszu kilkuset chuliganów starło się z policją na Rynku Głównym. >Ranny został funkcjonariusz, najbardziej agresywnych napastników zatrzymano. >Zdaniem polityków Ligi, prezydent ponosi odpowiedzialność za starcia >chuligańskich grup z policją. >Roman Motoła Czy to nie przypomina sprawy podpalenia Reichstagu w 1933 roku. Nasz Dziennik moze sobie pogratulowac. Juz sie stoczyl do poziomu zwyklej, taniej gadzinowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun W marszu tolerancji ja zobaczyłem pederastów zbo- IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 10.05.04, 12:46 czeńców ale przede wszystkim prowokatorów w celu popularyzacji wśród młodzieży swojego zboczenia i namawiania do tego innych "chodźcie z nami..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr sa granice tolerancij....... IP: *.udn.pl 10.05.04, 12:52 nie powinno byc tolerancij dla homoseksualistow,powinno sie ich leczyc...ale za ich pieniadze....powinnismy zapewnic normalny rozwoj naszym dzieciom,a nie wplywa na to korzystnie bezczelne marsze gejow,a co do autorytetow ktore wsparly marsz-no cóż nie kazdy musi byc wiecznie autorytetem,chyba ze grupy sfrustrowanych gejow i lisbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenge Re: sa granice tolerancij....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:00 a ja uważam, że na twój koszt społeczeństwo powinno ciebie przymusowo leczyć z paranoii ( dostrzeganie zagrożeń tam gdzie ich nie ma ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruda do braci homofobow **))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:57 to jakies kompleksy wasze. pewnie kazdy z was szczegolnie z mlodzierzy wszechpolskiej byl posuwany przez tatusia straszne. a w parafii przez ksiedza smutne. a mamusia dawala klapsa. ach te doznania z dziecinstwa. a teraz pupa boli co i krwawi i nie macie co robic tylko sie mscic tzn. nienormalnych. bede sie za was modlil chociaz juz dawno nie bylem w kosciele oby was pupa nie piekla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanec Re: Faszyscie podałbym rękę pedałowi nigdy. IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 13:00 Ci przynajmniej są patriotami a homoseksualiści co sobą reprezentują poza rozbujałą chucią? Wstyd zeby zboczeńcy jawie propagowali swoje dewiacje na ulicach. Zło trzeba nazwać złem. Róbcie to sobie w domu i nie narzucajcie sie innym.To i tak duże ustępstwo normalnej większośćiwobec was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio Re: Sąd nad Ligą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:02 Ech! Kiedy wreszcie Lepper dojdzie do wladzy? Bedzie porzadek i koniec z pedalstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Y.M Re: Sąd nad Ligą- możecie im skoczyć IP: 217.96.48.* 10.05.04, 13:07 Jak będziecie fikać to zadzwoni do was gość w szpiczastej czapie z wielką zakręconą lachą i bedziecie się mieli z pyszna. A jak dalej będziecie fikać to tę lachę wsadzą wam d*upę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacio Re: Sąd nad Ligą IP: *.coi.waw.pl 10.05.04, 13:12 dzis - kochający inaczej a jutro? myślący inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol1karpus Potwierdzam IP: *.sebastiana.ceti.pl 10.05.04, 13:19 LPR i Młodzież Wszechpolska to nacjonaliści! Popieram pozew do sądu P. Kądzieli. P.S. Czytałem nie dawno artykuł o neonazistach, tam jako przykład grupy neonazistowskiej była m.in. Młodzież Wszechpolska ! Ja przychylam się do tej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol1karpus Sonda : Kto uważa że LPR to faszyści? IP: *.sebastiana.ceti.pl 10.05.04, 13:21 Kto zgadza się z moją opinią oraz innych członków forum że Liga Polskich Rodzin oraz Młodzież Wszechpolska to faszyści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny TAK IP: *.sebastiana.ceti.pl 10.05.04, 13:25 uważam że te dwie grupy to NEONAZIŚCI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Nikt im nic nie zrobi.Kościół Katokicki ich obroni 10.05.04, 13:46 Gość portalu: tolerancyjny napisał(a): > uważam że te dwie grupy to NEONAZIŚCI !!! Katofaszyści!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: A kim są geje? Kto mi wyjaśni. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 10.05.04, 17:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz z Krakowa Re: Sąd nad Ligą IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 10.05.04, 13:54 To skandal i do tego mają w tym udział liderzy Platformy kwestionując tą manifestację w swoich wypowiedziach - to smutne i oburzające ,że mieniąc się walczącymi z barbarzyńcami bliżej im do barbarzyńców. Obawiam się rządów tak nieprzewidywalnych lu co gorsza cynicznych ludzi!!!! Cp Pan na to Panie Rokita - bliżej Panu do laureatów Nobla cz raczej pseudo narodowcom z Ligi Polskich Rodzin - Panie Rokita nawt barbarzuńcy z Samoobrony przynajmniej milczeli i gdzie Pana inteligencko-krakowska kinersztuba - jeszcze pare takich wpadek i ten Lepper zje Pana na śniadanie mlaskając z rozkoszy!!! Pewien jestem że ten barbarzyńca jak go Pan nazywa lada moment będzie głosił z uśmiechen na ustach kolejne przykre inwektywy pod Pana adresem - ico Pan odpowie? Dał Pan ciała że jako lider Platformy nie zareagował Pan na wypowiedzi Pana Tuska - a może było to Panu na rękę żeby powiedzieć to nie ja to Pan Tusk i dorobić sobie punkty - ale to niestety po niewczasie.Platformo - platformo - nie tędy droga - diabłu świeczkę i Panu Bogu ogarek - odpowiedzialny polityk musi zawsze dawać jednoznacne dowody swoich przekonań i celów do jakich dąży jak również określić metody osiągnięcia wytyczonych celów - A TEGO U WAS TOTALNIE BRAK .Jak tak dalej pójdzie nie znajdę żadnej motywacji buy wziąć udził w wyborach które nie dadzą wyboru , i obawiam się - co potwierdzają moje rozmowy - że grono tak myślących rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka faszyzm rodzi się przez prowokacyjne przemarsze IP: *.toya.net.pl 10.05.04, 13:54 te osoby które zorganizowałyten kontrowersyjny przemarsz homoseksualistów przeZ centrum Krakowa doskonale wiedzą czym to grozi i jaki odniesie skutek - jeszcze większą nietolerancję do homo !!! ale organizatorom guzik zależy na tych ludziach, oni jeszcze raz postanowili zaistnieć kosztam nieszczęścia innych(bo to zadne szczęście być homo) i niech taka pani Jaruga nie wmawia innym ze to dla dobra tych ludzi - bzdura !!! AKURAT TO NIE PRZYSPORZY IM ZWOLENNIKÓW NA PEWNO!!!szkoda tylko że niektórzy z nich dali się w to wrobić ! A może tak naprawdeto tam ich nie bylo ?! wszystko możliwe w naszej polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x A tępota rodzi się przez podział poprzeczny. 10.05.04, 16:29 > A może tak naprawdeto tam ich nie bylo ?! wszystko możliwe w naszej > polityce... Oczywiście że "ich" nie było. Było tam 1500 holograficznych projekcji wykonanych przez Szatana. Stądteż należało rzucać w one projekcje kamieniami tudzież nienarodzonym nabiałem. > szkoda tylko że niektórzy z nich dali się w to wrobić ! Biedne, tępe zagubione owieczki, które dają sobą manipulować jakimś Jarugom. MY mamy dla "nich" światłe nauki od zdyscyplinowanych kibiców HUTNIKA. Logika wywodów, oraz inteligencja kibiców posiadają przemożną siłe perswazji. > kosztam nieszczęścia innych(bo to zadne szczęście być homo) i niech taka pani > Jaruga nie wmawia innym ze to dla dobra tych ludzi - bzdura !!! Słusznie. MY mamy dla nich wizję szczęścia: "Siedźcie w czterech ścianach, (albo w czterech kratach) i nie wyściubiajcie przypadkiem nosa na świat." A jeśli nie wierzycie (wiara, wiara!), posłuchajcie co ma do powiedzienia Jego Hipokryminencja. > faszyzm rodzi się przez prowokacyjne przemarsze Jeśli twoja bezdenna głupota potrafi maszerować, to Naprzód! Vorwärts! Oraz Avanti! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Schizofreniczne wywody. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 10.05.04, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marood Bezsilność policji IP: *.elektro.agh.edu.pl 10.05.04, 13:55 To co wydarzyło się na Rynku spowodowane było zupełnym nieprzygotowaniem i amatorszczyzną policji. Na Rynku rozrabiała kiludziesięcioosobowa grupa, którą bez problemu można było wcześniej spacyfikować. Policjanci zupełnie nie wiedzieli co mają robić. Nie było żadnych wezwań do rozejścia się. Za to między kawiarnane ogródki nagle wtargnęli jacyś policyjni psychopaci w czarnych mudnurach, z psami bez kagańców. Zaczęto też strzelać z broni gładkolufowej. I wszystko to w środku dnia, wśród tłumów Bogu ducha winnych ludzi często z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spring Re: Sąd nad Ligą IP: *.ipt.aol.com 10.05.04, 14:07 To nie jest zaden faszyzm, to sa " wartosci". Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 LPR,MW,PO,Pokazują Katolickie"wartości" 10.05.04, 14:25 To są ich korzenie. Amen. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re:Kozaczku ty też czerwone skarpetki nosisz. IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 10.05.04, 16:51 Odpowiedz Link Zgłoś