mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 24.07.05, 16:05 Long, mam nadzieję, iz urlop, nie choroba? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 05:58 Znowu "wały" atakują!!;c))). Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 [...] 03.08.05, 10:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 18:30 skoro taki jestes madrala i pewniak prosze bardzo ja udostepniam lublina za darmo i przewioze wszystko co zdolasz osz....mie zebrac !!!chcesz pomagac zwierzaka pokaz co umiesz !!!!! no chyba ze wolisz z pomocy splecznej zbierac zapomogi i duzo pienic Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 18:46 prawda o tobie boli wiec skamlesz o kasacje wszyscy sie dowiedza jak pomagasz )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 05:51 To,że podbijam ten wątek to większa pomoc dla tych zwierząt,niż twoja na realu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 08:11 Wychodzę z założenia,że durniów trzeba ignorować!!! do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 12:08 durniu to stary co rani ci mowi ?ladnie to widac po zachowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 12:07 nawet nierobie jednemu nie pomogles a pyszczysz i nie ruszysz tylka zeby cos zrobic wstyd ze takie osoby sa na tym swiecie _ -az jestem za aborcja jak patrze co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 12:13 nietykalny102 napisał: > nawet nierobie jednemu nie pomogles a pyszczysz i nie ruszysz tylka zeby cos > zrobic wstyd ze takie osoby sa na tym swiecie _ > -az jestem za aborcja jak patrze co piszesz ja też jestem za aborcją,szkodsa ,że matka nie pozbyła sie Ciebie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 12:17 nietykalny102 napisał: > nawet nierobie jednemu nie pomogles a pyszczysz i nie ruszysz tylka zeby cos > zrobic wstyd ze takie osoby sa na tym swiecie _ > -az jestem za aborcja jak patrze co piszesz jestem za aborcją!szkoda,że matka Twoja tego nie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:27 ale przynajmniej nie ucieklem z wiaderka jak ty jak sie chcieli pozbyc kogos takiego!!nic niepotraficie zrobic oprocz obrazac?? wstyd i hanba a wielcy milosnicy zwierxzat !!!! a moze raczej kasy???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rayfura Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.08.05, 12:36 Wiesz co Nietykalny , mogę dać Tobie namiary na dobrego psychiatrę ,dobrze dla Ciebe by było jakbyś skorzystał z tej usługi Pozdrawiam ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:41 nastepna swieta a sama sprawdzilas czy masz wszystkie klepki czy kolezanka badziewiakow z forum))) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 06.08.05, 10:43 O co chodzi temu Nietykalnemu102? A transport potrzebny z Tych do Charbutowic, ok. 500 kg karmy dla psów. Zapraszam Nietykalny102 serdecznie do pomocy. MOzesz tez przetrzymywać chore psy i koty. Jeżeli umiesz robić zastrzyki to zejdziemy z kosztów wetowskich. Standart, żadnych trudnych betamox pod skórę, no i oczy trzeba kroplić 3- 4 razy dziennie. Czekam na odzew! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 06.08.05, 22:51 Witaj M.!!! Jestem po szpitalu,ale rekonwalensencja nie będzie długa-pózniej pomogę!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko do Longa 08.08.05, 09:10 Słońce moje! Nie choruj! Szanuj się! Lepiej jedno piwko mniej no i duuuuużo mniej roboty, bo chyba przesadzasz z tą pracą. Kuruj się! Ściskam! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: do Longa 09.08.05, 06:35 Witaj!!! "napoje" mogę już zapomnieć!!!;c((((...no....może na jakiś czas!!!.Narazie cieszę się życiem!!!;c)))). Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:24 podaj kontakt do uzgodnienia szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: do Nietykalnego102 08.08.05, 09:07 kontakt na naszej stronie www, tam jest i stacjonarny i komórka, zawsze ktoś jest uchwytny. Skrzynka meilowa też jest. A tak wogóle transport duży jest zawsze potrzebny, nie mówiąc o domach adopcyjnych... Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:14 ups... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 14.08.05, 06:48 Dlugi kladz sie spac, jest Niedziela/ Msza o 12.00. Uwazaj na zdrowko, bo chcialbym sie kiedys napic piwka z Toba. Pochwa /czyli pochwalony/. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 14.08.05, 07:56 Pozdrawiam,też mam nadzieję że kiedyś obalimy braowca!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku - ryku Oh, Longi - jak ty się trudzisz ... IP: *.net.autocom.pl 19.08.05, 06:32 Twoja misja taka wzruszająca... Zwierzątka kochasz, komuchów nienawidzisz - co Bozia na to? A' propos - dawno polowałeś pod kanapą, jak poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yki Longicośtam - zwierzęta kocha, na ludzi poluje.... IP: *.net.autocom.pl 19.08.05, 18:27 Jak to tak? Masz ty sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Longicośtam - zwierzęta kocha, na ludzi poluj 20.08.05, 06:54 ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Dziś niedziela !!! Dzień wolny od pracy! IP: *.net.autocom.pl 21.08.05, 07:51 Ale nie dla Logijakośtam, zatwardziałego łowcy i błędnego rycerza.... A co tam słychac pod kanapą??? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Dziś niedziela !!! Dzień wolny od pracy! 23.08.05, 06:54 klik.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Niech żyje Kandydat Nr 1 na Prezydenta!!! IP: *.net.autocom.pl 23.08.05, 16:55 To ja k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Przestań! IP: *.net.autocom.pl 23.08.05, 17:46 Proszę przestań łowić ludzi!!!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz X Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.crowley.pl 25.08.05, 15:06 Dziwie sie moderatorom ze nie skasuja takiego spamerskiego tematu. Uzytkownicy forum nie kieruja sie tutaj zadna słuszna ideą tylko nabijają sobie liczbe postow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe_Kraków weź się przymknij kolego;P IP: *.autocom.pl 31.08.05, 15:31 jak nie masz nic do dodania na temat to zamilknij i wypowiadaj sie na innym forum; to forum jest dla ludzi , którzy mają trochę serca dla zwierząt czekających na przygarnięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
a.w.p Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 29.08.05, 18:45 Trzymac tak dalej!!! dobry wątek pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe_Kraków bardzo dobrze, że ten wątek powstał IP: *.autocom.pl 31.08.05, 15:39 Kraków to nie tylko piękne miasto, rozrywka, mnóstwo zabytków. Kraków to również slumsy, o których nikt nie wie. To również miasto, w którym żyją zwierzęta - nierzadko w okropnych warukach - krakowskie schronisko powinno być porządniejsze. Zwierzęta bezdomne też chcą trochę życia, miłości, poświęconej im uwagi. Powstają coraz to nowsze firmy, kasę miasta wydaje się na przeróżne drogie inwestycje, biznesmani wydają setki, tysiące, miliony pieniędzy, by się rozbijać super wypasionymi brykami, a o życiu gdzieś tam bezdomnych biednych zwierzątek nie ma kto pomyśleć! To przecież też istoty żywe, czujące, pragnące miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: bardzo dobrze, że ten wątek powstał 31.08.05, 17:16 Dzięki za poparcie.W Krakowie są "gorliwi obrońcy zwierząt",albo "pseudo" fundacje naciągające dobrych ludzi na datki na zwierzaki!!.Napisałem ponad rok temu i zobowiązałem się do podbijania wątku,po to aby kuło Was w oczy codziennie wołanie-"SKOMLENIE!!!!"naszych największych i najwierniejszych przyjaciół!!!.Co w zamian......inwektywy i obrażliwe epitety!!!. Nie mam już siły i nerwów czytać tego!!!.Na koniec stwierdzam jedno Tych "przyjaciół"od dzisiaj nazwę SUKINSYNY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: bardzo dobrze, że ten wątek powstał 01.09.05, 14:23 Long, dzięki i nie denerwuj się. W realu bywa dużo, dużo gorzej. Ściskam. Odpowiedz Link Zgłoś