Dodaj do ulubionych

zdjecia do dokumetów. Gdzie?

10.07.11, 12:32
Gdzie w Podgorzu i w jakiej cenie zrobie zdjecia do dokumentow (prawo jazdy)? Nie chodzi mi o maszyne, ktora wykona mi byle jaka fotke, tylko raczej o zaklad, w ktorym fotograf mnie ustawi, bede mogla pomarudzic, wybrac najlepsze.
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: zdjecia do dokumetów. Gdzie? 10.07.11, 13:26
      sarawi napisała:

> Gdzie w Podgorzu i w jakiej cenie zrobie zdjecia do dokumentow (prawo jazdy)? N
      > ie chodzi mi o maszyne, ktora wykona mi byle jaka fotke, tylko raczej o zaklad,
      > w ktorym fotograf mnie ustawi, bede mogla pomarudzic, wybrac najlepsze.

cierpisz na niedowład nie pozwalający używać google?
      • mar_ina.pl Re: zdjecia do dokumetów. Gdzie? 10.07.11, 20:52
        Te, mądrala, jak nie potrafisz nic doradzić, to po kiego wogóle dajesz głos?
        • spokojny.zenek Re: zdjecia do dokumetów. Gdzie? 11.07.11, 14:59
          Może po to, żeby wyrazić sprzeciw wobec nadużywania forum do celów, do których nie jest przeznaczone?
      • adam.eu Re: zdjecia do dokumetów. Gdzie? 11.07.11, 22:29
        wicehrabia.julian napisał:

> sarawi napisała:

> > Gdzie w Podgorzu i w jakiej cenie zrobie zdjecia do dokumentow (prawo jaz
        > dy)? N
        > > ie chodzi mi o maszyne, ktora wykona mi byle jaka fotke, tylko raczej o z
        > aklad,
        > > w ktorym fotograf mnie ustawi, bede mogla pomarudzic, wybrac najlepsze.

> cierpisz na niedowład nie pozwalający używać google?

Wicehrabio, kiedyś w latach 70 tych zadałem podobne pytanie jak Sarawi w realu. Doradzono mi fotografa, który mimo że nie jestem fotogeniczny potrafił mnie dobrze ustawić i naprawdę zrobić dobre zdjęcie. Zapewne gdyby było wówczas google to trudno by mi było znaleść podobną informację w google. Jak przypuszczam Sarawi jest kobietą i zapewne bardziej jej zależy na dobrym zdjęciu niż mnie przed wielu laty.

Moim zdaniem kwestią otwartą jest, co na dzień dzisiejszy można przekazywać na tym forum.
        Moim zdaniem pisanie o kimś między innymi "cierpisz na niedowład ..." jest mało eleganckie.
        • sarawi zdjecia do dokumetów. Gdzie? 14.07.11, 11:55
          A mnie sie wydaje, ze wlasnie do tego sluzy forum - do zadawania pytan, do zasiegania SPRAWDZONYCH opinii. Moge sobie wpisac w wyszkiwarke "fotograf Krakow", moge pojsc do bylejakiego zakladu i zrobic bylejakie zdjecie, ale nie o to chodzi. Chce miec LADNA fotografie, mozliwosc wyboru miedzy kilkoma ujeciami, a nie kazdy fotograf jest na tyle mily, ze poswieci Ci wiecej czasu i uwagi, niz 3 minuty. Pamietam, jak robilam kilkakrotnie zdjecia na Kalwaryjskiej, obslugiwala mnie pani, ktora robila wrecz laske, ze wogole mnie obsluzy, nie wspominajac juz o tym, jak krecila nosem i narzekala, jesli zdjecie mi sie nie podobalo i chcialam jeszcze jedno. Ja place, ja wymagam i ja chce byc zadowolona. A skoro nie potrafisz pomoc, udzielic konkretnej informacji, to po co wogole sie wypowiadasz? Podnosi Ci sie ego, jak kogos obrazisz?
          • spokojny.zenek Re: zdjecia do dokumetów. Gdzie? 14.07.11, 12:11
            Fora internetowe (w tym to) były mnóstwo razy nadużywana do reklamy i kryptoreklamy. Najpierw pytanie od kogoś rzekomo zainteresowanego określonym towarem czy usługą a potem skwapliwa odpowiedź wychwalająca pod niebiosy określony sklep lub zakład.
            Nie twierdzę, że Ty jesteś takim przypadiem, nie dziw sie jednak temu, że nie wszystkim musi się podobać coś, co na pierwszy rzut oka wygląda na nadużycie forum.
            • mar_ina.pl Do autorki wątku 17.07.11, 13:56
              Dlatego też skasowano moje 3 wpisy. Choć nie reklamowałam, a polecałam fotografa, z własnego i rodziny doświadczenia.
              Jak tak dalej będą kasować co popadnie, to nikt nikomu nie będzie mógł nic doradzić, pomóc itp.
              Jeżeli co niektórzy uważają , że tego typu wpisy jak mój , to reklama fotografa, to dlaczego nie kasuje się np. wpisów osób polecających frzyzjerów , dentystów itd. itp.
              Akurat ktoś się uwziął na fotografa. Ciekawe dlaczego i czego się obawia ?
              • edelandi25 Re: Do autorki wątku 25.07.11, 07:57
                Nooo, i tym oto sposobem dziewczyna do tej pory nie uzyskala odpowiedzi na swoje pytanie.
                Po co jest to forum, jesli moderator usuwa WSZYSTKIE wazne informacje ?! Tu nie ma wolnosci slowa. I zgadzam sie z poprzednikiem - jakos posty o fryzjerach i innych sa na forum i nikomu nie przeszkadzaja.
                • mar_ina.pl Re: Do autorki wątku 25.07.11, 23:15
                  Mam jednak nadzieję, że zdążyła przeczytać jeden z wykasowanych później moich wpisów.
                  Jeżeli nie, to może się ze mną skontaktować przez mail: marbit555(małpa)gmail.com
                  Z tym, że fotograf, którego polecałam nie jest na terenie Podgórza, tylko w centrum Krakowa.
              • spokojny.zenek Re: Do autorki wątku 25.07.11, 16:40
                mar_ina.pl napisała:

> Jak tak dalej będą kasować co popadnie, to nikt nikomu nie będzie mógł nic dora
                > dzić, pomóc itp.

Nikt tu nie kasuje "co popadnie". Wręcz przeciwnie - moderatorzy są niesłychanie pobłażliwi w wypadkach naruszania regulaminu.

Doradzam lekturę regulaminu, zwłaszcza pkt 11. Co prawda należy to robić PRZED napisaniem czegoś, ale kto wtedy czyta? Ja też nie czytałem :-))
                forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka