Dodaj do ulubionych

Wisła z Liteksem bez dekodera

IP: *.multi-play.net.pl 22.07.11, 19:36
ciekawe czy zadziała magia Polsatu, kilka lat temu było tak, że co zaczęli w otwartym kanale coś puszczać: siatkę, ręczną to od razu były jakieś sukcesy. Oby tym razem też.
Obserwuj wątek
    • Gość: ŚródmieścieTylkoTS Re: Wisła z Liteksem bez dekodera IP: *.30.awist.pl 23.07.11, 08:22
      Wczoraj wieczorem z nudów wyszukałem Bułgarskiej strony typu sport, w google. - Przeglądarka sama przetłumaczyła mi ją na Polskie. Bułgarzy piszą tylko o zwycięstwie Litexu nad poprzednim rywalem, o Wiśle nie ma ani jednego słowa... Nic ale to naprawdę nic nie piszą o III rundzie, A Piszą od razu na kogo mogą trafić w IV rundzie, Jak to zobaczyłem normalnie mi podniosło się ciśnienie.
    • dyndalski_bis Wisła z Liteksem bez dekodera 23.07.11, 10:13
      Brawa dla Polsatu !
      Szkoda, że ostatni mecz Śląska nie był na otwartym kanale, a przecież obiecywano, że mecze Śląska tak właśnie będą pokazywane (nie chce mi się szukać tej informacji, ale jak znajdę - zamieszczę link).
      Czy teraz też tak będzie, że pierwszy mecz będzie na otwartym kanale, a drugi na Polsacie Futbol czy Sport?
      • Gość: Valdi Re: Wisła z Liteksem bez dekodera IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.11, 14:33
        Zamiast siedzieć przy telewizji wybierz się na stadion ! :)
        • Gość: Tomek A kto takich dziadow w ogole chce ogladac IP: *.aster.pl 24.07.11, 23:22
          Ledwo przeszli amatorów
          • Gość: hehehe Re: A kto takich dziadow w ogole chce ogladac IP: *.ksi-system.net 26.07.11, 22:06
            Waaal się Tomku ze swoimi pasami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka