Dodaj do ulubionych

perfumy Gucci Envy Me

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:21
Mojemu chłopakowi podoba sie ten zapach, mnie również , tylko wydaje mi sie że
jest on podobny zapachem oczywiście do Hugo Women. Dość dawno temu właśnie go
używałam, ale dziś wydaje mi sie ten zapach trochę oklepany może nawet
niemodny... Co sądzicie o Gucci Envy Me?
Obserwuj wątek
    • saga1985 Re: perfumy Gucci Envy Me 01.12.05, 19:21
      A to czy jest modny ma jakieś znaczenie? Skoro Ci się podoba, to w czym problem?
    • Gość: Mika Re: perfumy Gucci Envy Me IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 19:31
      Jak dla mnie jest cudowny!
      • Gość: bożenka Re: perfumy Gucci Envy Me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:41
        zapach osobiście mi sie podoba, ale pachnie tak znajomo ... pamietam czas,kiedy
        dużo panien używało Hugo Women, a Gucci Envy Me pachnie dość podobnie. Nie chcę
        pachnieć jak co 4 kobietka ...
        • saga1985 Re: perfumy Gucci Envy Me 01.12.05, 19:53
          Ja jestem wierna "Envy" i nie interesuje mnie kto jeszcze tym pachnie :)
          Szczególnie, że te kobiety, ktorym się tylko podoba dlatego że jest modny,
          szybko go zmienią na inny :) Utopią byłoby mieć ulubiony zapach tylko dla
          siebie ale cóż nie da się :(
        • Gość: Mika Re: perfumy Gucci Envy Me IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 19:59
          Envy me pachna o niebo piekniej! Hugo Women to calkiem inny zapach. Czy
          myslisz, ze co 4 polska kobieta wyda wiecej niz 150 zl na wode perfumowana???
          Wydaje mi sie, ze nie. Mi sie nie zdarzylo jeszcze nigdy, aby ktos pachnial tak
          samo jak ja - obojetnie czy na ulicy, czy w metrze... Kup ten zapach - bez obaw
          mieszkam na pewno daleko od Ciebie...
          • Gość: kiki Re: perfumy Gucci Envy Me IP: *.acn.waw.pl 01.12.05, 20:59
            hehe;)ja tez go uzywam jest sliczny!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka