trudny2002 20.05.04, 12:36 Drukarka sie zepsuła... Niechże mi kto powie , jaka drukarkę atramentowa dziś należy kupić żeby była przyzwoita...? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 12:39 trudny2002 napisał: żeby była > przyzwoita...? to nie te czasy ! przyzwoitki wymarły, a nowe nie chcą się rodzić..., Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wesola z Ciebie osoba , nie? 20.05.04, 12:41 Słyszałem, słyszałem, podobno gdzie się nie pojawiasz to sie z Ciebie śmieją...prawda to li? Sabbina widzisz, jeśli pozwolisz to choć zapewne sie obruszysz , owiem iż słowo "przyzwoity" jest poemniejsze. Nawet od tego o czym teraz myślisz. I to znacznie choć nie ma to znaczenia... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 12:40 trudny2002 napisał: > Drukarka sie zepsuła... > Niechże mi kto powie , jaka drukarkę atramentowa dziś należy kupić żeby była > przyzwoita...? > trudny Kiedys miałam (spadła, potłukła się i była nie do zreanimowania) Canona. Wg mnie niezła. Zapytaj w Centrum Druku przy ul.CZarnowiejskiej- powinni doradzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 12:47 Mnie tez spadła...i jeszcze na nią spadło coś co nie powinno... Już po popgrzebie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka_jedna Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 12:44 HP, niedrogie, nawet dzialaja ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 12:46 No i o to idzie...niechże nie będzie lokatą kapitału i niechże nie pozbawia rodziny środków do życia jesli ją utrzymywac trzeba...i niechby była świetna i niechby sie nie zepsuła nastepnego dnia...i moze niekoniecznie żeby ją zrobiły chińskie dzieci... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka_jedna Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 12:50 zgadzam sie z panem w 100% dlatego raz jeszcze polecam hp (te, z ktorymi mam do czynienia, jeszcze drukuja i niezle ogolnie sie maja) i zapewniam, ze uzytkowane sa wiecej, niz jeden dzien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Zepsuła się i juz 20.05.04, 19:12 Witaj 2002!! Zrób tak jak ja: padła mi hp 610 /działała i drukowała tysiące faktur bez zarzutu/,w pewnym momencie prask i koniec.Poszedłem na giełdę na Balicką i kupiłem tam identyczną w rewelacyjnym stanie za 90 pln-friko z pełnym kartridżem cz.-b.,kolor pusty!!.Nie opłaca się kupować w tej chwili nowych,bo wchodzą w lecie takie modele za dupiane pieniądze ,że mózgi się nam będą lassowały!!!.Jeszcze jedno to są stałe punkty sprzedaży ,nie Kupujesz w ciemno!. Pozdrawiam:)))i powodzenia:))). Odpowiedz Link Zgłoś