herman.brunner 21.05.04, 10:10 - Kloss! Nie ze mna juz te numery!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vizga Re: czy vizga jest informatykiem? IP: *.pp.com.pl 21.05.04, 10:34 architektem, 27 - letnia, samotna, atrakcyjna, pisza na prv jak chcesz poznać szczegóły ! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike najpierw sabbina... 21.05.04, 10:50 ...teraz vizga . sama atrakcyjne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: czy vizga jest informatykiem? 21.05.04, 12:10 interesujace.... Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: czy vizga jest informatykiem? 21.05.04, 12:15 Gość portalu: Vizga napisał(a): > architektem, 27 - letnia, samotna, atrakcyjna, > pisza na prv jak chcesz poznać szczegóły ! A skąd Ty PSEUDOVIZGO masz o mnie aż tak szczegółowe informację?Znamy się, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: czy vizga jest informatykiem? 21.05.04, 12:33 ale jak znam zycie to pewnie sie myli.... jak praca? ok? Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: czy vizga jest informatykiem? 21.05.04, 12:34 upssss chcialem napisac, ze sie nie myli... ten upał... i starosc... moja... Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: czy vizga jest informatykiem? 21.05.04, 12:39 Praca nienajgorzej, postępy są - już prawie na finiszu.Prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya VIZGA!!!!!!!!!! 21.05.04, 12:40 Czy "zza wody" też odpowiedzieli pozytywnie??? Tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: VIZGA!!!!!!!!!! 21.05.04, 12:42 z "zza wody" jeszcze niemam żadnych wiadomości. Na razie robię nieduże zlecone robótki - ale to zawsze coś!Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: VIZGA!!!!!!!!!! 21.05.04, 12:47 vizga napisała: > z "zza wody" jeszcze niemam żadnych wiadomości. To wciąż 3mam kciuki :)) >Na razie robię nieduże zlecone > robótki - ale to zawsze coś! A ja szukam i NIC ... :((( Niedoszły przyszły pracodawca zawstydzony milczy... >Pozdrawiam :)) Ja też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: VIZGA!!!!!!!!!! 21.05.04, 12:44 nie taki znów mały ten świat... dość duży, ale gęsto zaludniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Brunner ,ty świnio!!!! 21.05.04, 21:38 Vizga,to kobieta o jakiej marzą i niestety mogą tylko marzyć tabuny odyńców krakowskich.Nie w iem czym jej Zawróciłeś w głowie,ale o niczym i o nikim innym na spotkaniu w kolanku nie mówiła.Na dzień dzisiejszy ,choć nie znam rozwoju sytuacji,dla mnie osobiście Jesteś WAŁEM DO-NTEJ POTĘGI!!:((.Określ się ,nie mwódż na pokuszenie,jej delikatność wdięk i itd...itp. zasługuje na coś więcej!!. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Brunner ,ty świnio!!!! 21.05.04, 21:46 longwehicle napisał: > Vizga,to kobieta o jakiej marzą i niestety mogą tylko marzyć tabuny odyńców A Ty wiesz kto to był Odyniec ? to taki palant co kiedyś podróżował po europie z Mickiewiczem, napisał, "Listy Odyńca", opisywał swoje podróże z Mickiewiczem, lecz WSYSCY historycy literatury piszą, że w większości w swych listach ODYNIEC KŁAMAŁ poczytaj sobie = Tomasz łubieński "M jak Mickiewicz" Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Brunner ,ty świnio!!!! 21.05.04, 22:10 sabbin -ty w d....transwestyto odyńców szukaj w swojej zagródce!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Re: Brunner ,ty świnio!!!! 21.05.04, 22:54 Wehiclu miły mój!Dziękuję za support (chociaż, czy ja tak duzo o Hermanie mówiłam?:))) zawsze sie przydaje. Nie krzycz juz na Brunnera - jest bardzo w porządku!Pozdrawiam Cię gorąco i udanego łikendu życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: dziękuję...:)))Wszystkiego dobrego! 22.05.04, 22:51 wzruszyłem się wyżymam szalik Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Brunner ,ty świnio!!!! 24.05.04, 12:56 oj...Szanwny Panie Jamnik.... z Pana zazdrosnik wielki.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Hermann to nie jest zazdrość!!-to troska!!;). 24.05.04, 14:56 Kużwa ,wyła za Tobą jak pies do księzyca,niu,niu,niu,ty faszysto!!!!:)).Nikt nie skrzywdzi krakowskiej dziewczyny!!!;)).Fiutka mu utniemy,my partyzanci ze spalonego lasu!!!;))).Brunner ty świnio!!!;)). Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re:Hermann to nie jest zazdrość!!-to troska!!;) 24.05.04, 18:31 nie wierze! oj nie ze mna takie numery...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Hermann to nie jest zazdrość!!-to troska!!;) 24.05.04, 19:08 Faszysto,rajcuje Cię to!!!:))). Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re:Hermann to nie jest zazdrość!!-to troska!!;) 24.05.04, 19:17 co mnie niby rajcuje drogi partyzancie? Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re:Jak Ci wsadzę granat do odbytu!!!:))) -:(( 24.05.04, 19:27 a dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Hermann-gestapo tak nie przesłuchiwało!!:)) 24.05.04, 19:32 Jak zobaczysz pop-art z własnego tyłka na ścianie -to Cię to jeszcze bardziej rozrajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re:Hermann-gestapo tak nie przesłuchiwało!!:)) 24.05.04, 19:44 oj panie "podchorąży" longwehicle - zdecydowanie pan przesadza!!! prosze sie uspokoic, bo cisnienie sie panu za bardzo podniesie! a generalnie to mam pytanie - skad w panu tyle jadu? he?? Odpowiedz Link Zgłoś
vizga Wehiclu???!!! 24.05.04, 20:02 Czyś Ty oszalał???!!!Co z Tobą się dzieje, skąd w Tobie tyle złej energii?!Nie spodziewałam się...naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wehiclu???!!! 24.05.04, 22:06 Vizga,to nie zła energia,tylko wydawało mi się ,że Hermann robi Cię w balona! - Jeśli jest inaczej to sam połknę ten granat!!!:)).Herman zwracam Ci honor faszysty!!!:)). Odpowiedz Link Zgłoś