Dodaj do ulubionych

jechałem sobie wczoraj do i ze Stolycy

21.05.04, 12:02
Miałem dużo czasu na słuchanie radia. Słuchałem różnych "polityków".
Przedstawicieli wszelkich opcji politycznych: od prawa do lewa i jeszcze dalej

I mam parę wniosków:
1. PO z Rokitą i p.Prof. Z Gilowską na czele to takie małe podlinożerce.
Aby tylko załapać się za nową kadencje zesrają Polską, gospodarkę z frazesami
na ustach, obłudną troską - żygać się chce!
2. Nowe Czerwone: mądre takie jakby konfitur od 3 lat łącznie z LSD nie
wyżerali - krztyny wstydu!! To oni!!! to nie my!!! To Miller z bandą my
zawsze byliśmy przeciw!! - kurwa!!!
3. PSL - z Kuźmiukiem to szczyt cynizmu, oszołomstwa, polowania na synekurki
pod płaszczykiem "troski" o Polskę
4. LSD - no co można powiedzieć? Nic!
5. LPR z Giertchem i Wrzodakiem to przecież tylko koń, który mówi!!
6. Kaczory? No nawet mi się o nich nie chce pisać!

I mamy wybierać do Europarlamentu jakiś oszołomów, piłkarzy, biegaczy,
lepperów itp "polityków"

A przed nami wybory do "Kabaretu" Rzeczypospolitej - kurwa!!
Obserwuj wątek
    • luckystrike a coś o Samoobronie? 21.05.04, 12:06

• skks Re: a coś o Samoobronie? 21.05.04, 12:06
        A co to?
        • luckystrike Re: a coś o Samoobronie? 21.05.04, 13:32
          skks napisał:

> A co to?

pytam ponieważ: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=11510818&a=11510818
      • sabbina Tylko UNIA POLITYKI REALNEJ 21.05.04, 12:07
        ogólnopolska lista nr 5
        w mediach jej nie puszczają, bo się boją !
        • skks Re: Tylko UNIA POLITYKI REALNEJ 21.05.04, 12:10
          sabbina napisała:

> ogólnopolska lista nr 5
          > w mediach jej nie puszczają, bo się boją !
          Widzisz Sabbciu byłoby to TO ale niestety są zbyt mało medialni,
          zbyt "oszołomscy". Nawet jeżeli mają rację to nie umieją jej sprzedać, zachęcić.
    • Gość: falochron Re: jechałem sobie wczoraj do i ze Stolycy IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.04, 12:18
      gdynia pozdrawia skks,a.........
    • trudny2002 Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 13:28
      Brukseli... ale nie. Leniwyś?
      Natomiast nie słucham ,
      moze że nie jeżdże
      namiętnie w te i nazad,
      ale polityków
      niekiedy
      podsłu
      chuje...
      ale to na marginesie.
      Pozdrawiam i życzę
      smacznego...
      trudny
      • sabbina indyk myślał o niedzieli, a w sobotę... 21.05.04, 13:32
        łeb mu ucięli.,
      • skks Re: Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 13:46
        Ale chyba wybierzesz jakiegoś....
        Ktoś musi pić z Ciebie szampana.

Ale kogo wybrać?
        Bo nie wybrać to jakby leppeja wybrać!
        I Żirynowskiego.
        a wybrać PO to jakby do klatki ze żmijami wyjść.
        a wybrać LSD to jakby w gównie żabką dopier... ć.
        a "nowe czerwone" gorsze od LSD bo jeszcze obłudne do tego.
        Inne.... ch....e i Kaczory żal dupę ściska:((

a wybrać trzeba:(
        • tempe Re: Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 14:08
          poseł Jagieliński ma poczciwą twarz

poseł sługa wyborcy
          dobrze mieć sługę
          co to się nie zawstydzi

jeden tylko problem
          co zrobić by on
          był Pospolitej ziom
          • skks Re: Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 14:28
            tempe napisał:

> poseł Jagieliński ma poczciwą twarz

I poczciwych współklubowiczów, cud posłów!
            A całe to "towarzycho" zaprzyjażnione z moim ulubionym A-Leppejem warte jest
            bycia .....
            • tempe Re: Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 14:30
              skks napisał:

> tempe napisał:
              >
              > > poseł Jagieliński ma poczciwą twarz
              >
              > I poczciwych współklubowiczów, cud posłów!
              > A całe to "towarzycho" zaprzyjażnione z moim ulubionym A-Leppejem warte jest
              > bycia .....

mucha nie siada
              tysiące much nie mogą się mylić
              • skks Re: Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 14:33
                tempe napisał:

> tysiące much nie mogą się mylić
                te indywidua wyprowadzą w pole nawet tysiące i miliony much:))))
                • tempe Re: Już myślalem, żeś wybrał sie na krótko do 21.05.04, 14:37
                  miliardy tryliardów:)

i zastanawiam się-
                  głosowanie do unej uni
                  czy w ogóle, a jeśli to?

może export prawdziwka?
                • independent-girl Nasłucha sie taki skks.... 22.05.04, 21:17
                  ...najrozniejszych tzw POLITYKOW (pełną gębą...i tylko gębą, często baaaardzo
                  pełną! :/ ) , a później chodzi/jeździ* zdołowany i nawet młódki nie są w stanie
                  go z tego wyciągnąć....
                  eh co za świat :(

Pozdrawiam
                  Zdołowana_Niezależna_Dziewczynka!

* niepotrzebne skreślić
                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 20:10
                    Eee bez przesady!!
                    Spróbuj:)) masz szanse - duże:).
                    • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 21:55
                      skks napisał:

> Eee bez przesady!!
                      > Spróbuj:)) masz szanse - duże:).

:))))))))))))))

Hehehe...no nie...przyznaję,że nie zdoałam zapanować nad uśmiechem, ciśnie mi
                      się na usta i zejść nie chce :)
                      Uczepił się tej mojej buzi jak większość polytyków swoich stołków (żeby do
                      tematu nawiązać)
                      • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 21:57
                        Ja widziałem:))
                      • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:02
                        Hahaha!
                        Ja zobaczę...mam nadzieję ;-)

Boshhhhhhe o czym ja piszę :>
                        • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:03
                          No właśnie!! - piszesz:))
                          • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:12
                            To ja już milczę :)
                            A co mi tam! Wzbogacę się...toż w końcu złoto!
                            Masz (ma Pan :P) rację - od dziś koniec pisania, muszę w końcu przejrzeć :)
                            • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:22
                              Smacznego:))
                              • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:31
                                • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:33
                                  jak się "robi" ruską klawiaturkę, ha?
                                • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:33
                                  Tylko się nie przejedz:((
                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:37
                                    Nio ja mam na pasku zadań języki do wyboru (a se ustawiłam, a co?! :P ) i
                                    zmieniam EN, RU, PL w zależności od potrzeb i tylko stukam...stukam...stukam.
                                    No,a że mam cyrylicę na klawiaturce to mam łatwo :)

Nie przejem się :)
                                    Szkoda ...nerek ;-)
                                    • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:45
                                      independent-girl napisała:
                                      stukam...stukam...stukam.

Aż mnie serce rozbolało, nerwica ogarnęła a ty stukasz, stukasz.
                                      • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:49
                                        skks napisał:

> Aż mnie serce rozbolało, nerwica ogarnęła a ty stukasz, stukasz.
                                        >

Nio tak,zawsze trzeba sobie znaleźć winnego, i zawsze ci najmłdosi muszą
                                        cierpieć... :(
                                        • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:51
                                          :)) a co? stary skks ma cierpieć bo "młode" stuka, stuka, stuka...:)
                                          • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 22:57
                                            A tam zaraz stary ;-) Ja już się wypowiadałam na ten temat :)
                                            A kiedy mam stukać stukać stukać jak nie teraz?
                                            Jak stara będę? :P
                                            • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:01
                                              :))
                                              Jak będziesz stara.... to będziesz stukać, stukać, stukać ...
                                              Teraz bym się poobjadał - na Twoim miejscu będąc:))
                                              • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:05
                                                To ja się jeszcze zastanowię...stukać też lubię :-)
                                                A z tym objadaniem się...też się zastanowię,ale znacznie krócej :P
                                                • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:08
                                                  Szybkość godna szachisty korespondencyjnego:))
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:11
                                                    skks napisał:

> Szybkość godna szachisty korespondencyjnego:))

Ekhm...nie samym F.Kraków człowiek(grzesznik) żyje :P
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:14

> Ekhm...nie samym F.Kraków grzesznik żyje :P

Właśnie!!!!
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:19
                                                    skks napisał:

> independent-girl napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Ekhm...nie samym F.Kraków grzesznik żyje :P
                                                    >
                                                    > Właśnie!!!!

No to o co chodzi z tym refleksem szachisty, hę? :P
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:23
                                                    !!!!!
                                                    Przy ludziach!!
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:26
                                                    Nie rozumiem tego przy ludziach... :P
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:29
                                                    Kiedyś Ci wytłumaczę:))))
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:31
                                                    skks napisał:

> :))
                                                    > Kiedyś Ci wytłumaczę:))))

3mam za słowo w takim razie :)
                                            • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:02
                                              A co ma do tego M. Boska?:)))
                                              • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:05
                                                No..."UNA" nie grzeszyła kurcze... :|
                                                • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:07
                                                  Lepiej grzeszyć i później żałować,
                                                  Niż żałować, że się nie grzeszyło.:))

Oj pogrzeszyłbym, oj!!
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:10
                                                    skks napisał:

> Lepiej grzeszyć i później żałować,
                                                    > Niż żałować, że się nie grzeszyło.:))
                                                    >

Co racja to racja... <buja w obłokach>

> Oj pogrzeszyłbym, oj!!

To na Matkę Boską to Ty się nie nadajesz :))))))
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:13

> To na Matkę Boską to Ty się nie nadajesz :))))))

No ale świety ze mnie człowiek:))
                                                    A że grzeszny...cóż natura ciągnie wilka do .... owczarni:)
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:18
                                                    I się przypomina piosenka z dzieciństwa (znowu nie tak dawno to było)
                                                    "wilk jest dziki wilk jest zły"

i jak tu być Owieczką w takim świecie? :P
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:22
                                                    "Dzik jest dziki, dzik jest zły,
                                                    Dzik ma bardzo ostre kły.
                                                    Kto spotyka w lesie dzika,
                                                    Ten na drzewo szybko zmyka".
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:26
                                                    o kurde!
                                                    faktycznie to było z dzikiem...ale wpadłam :/
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:28
                                                    o wilku Brzechwa napisał:

Powiem ci w słowach kilku,
                                                    Co myślę o tym wilku:
                                                    Gdyby nie był na obrazku,
                                                    Zaraz by cię zjadł, głuptasku.
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:31
                                                    "Co słychać, panie tygrysie?"
                                                    "A nic. Nudzi mi się."
                                                    "Czy chciałby pan wyjść zza tych krat?"
                                                    "Pewnie. Przynajmniej bym pana zjadł."
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:31
                                                    skks napisał:

> :))
                                                    > o wilku Brzechwa napisał:
                                                    >
                                                    > Powiem ci w słowach kilku,
                                                    > Co myślę o tym wilku:
                                                    > Gdyby nie był na obrazku,
                                                    > Zaraz by cię zjadł, głuptasku.
                                                    >

Z powody braku słów Niezależna_Dziewczynka idzie do łóżeczka...
                                                    :)
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:33
                                                    Mam nadzieję, że się nie gniewasz?
                                                    Starość... ma swoje prawa:)))
                                                  • skks Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:34
                                                    Miłych snów!! wielu
                                                  • independent-girl Re: Nasłucha sie taki skks.... 23.05.04, 23:36
                                                    Ja i gniewanie się? Obce to to dla mnie :)

A z tymi snami to...dziękuję :)
                                                    Sama dodam jeszcze...wielu z WARTKĄ akcją :-)
    • Gość: Towarzysz KACZORY TO TAKIE DWA INDORY IP: 217.153.143.* 22.05.04, 12:35
      Wiecznie gulgotajace i atakujace, każdego kto im sie akurat napatoczy
    • rodzina4 W tej naszej rzeczywistości brakuje nam klasy 22.05.04, 17:30
      średniej. Takich jak Ty, a może trochę ja. Brakuje ludzi którzy mają ogólnie w
      dupie to co słyszą z ust tzw. polityków. Oni
      • rodzina4 Re: W tej naszej rzeczywistości brakuje nam klasy 22.05.04, 17:37
        rodzina4 napisał:

> średniej. Takich jak Ty, a może trochę ja. Brakuje ludzi którzy mają ogólnie
        w
        > dupie to co słyszą z ust tzw. polityków. Oni
        po prostu robią swoje, bez względu na populistyczne przyśpiewki. To domena
        polityki, która istnieję przecież w każdym panstwie. A my mamy robić swoje. Ze
        spokojem pszczoły, pracowicie wypełniającej swoją misję.
        r4

Mało jest jeszcze ludzi, ktorzy
        • rodzina4 mało jest jeszcze ludzi, którzy to rozumieją n/t 22.05.04, 17:42
      • krzychut Re: W tej naszej rzeczywistości brakuje nam klasy 23.05.04, 11:09
        rodzina4 napisał:

Brakuje ludzi którzy mają ogólnie w dupie to co słyszą z ust tzw. polityków.

Problem w tym, że prowadząc firmę w Polsce możesz mieć w dupie polityków tylko
        do pewnego pulapu rozwoju firmy. Potem rozmaite hieny będą próbować wyssać z
        ciebie krew, a jak im się postawisz to spróbują cię zniszczyć. Przyklady pana
        Kluski i Optimusa, firmy JTT czy nie szukając daleko, skks-a są tego
        najlepszym dowodem.
        Przypuszczam, że nie jest to nasz polski wynalazek, dzieje się tak zapewne na
        calym świecie ale w Polsce w wyjątkowym natężeniu.
        • skks Re: W tej naszej rzeczywistości brakuje nam klasy 23.05.04, 20:13
          Nie można mieć w dupie "polityków" - jednak une produkuję ramy w których możemy
          się poruszać. Nawet jeżeli "Polak potrafi" to jest to mało. Skurwysyństwo
          układów i tych z prawa, i tych z lewa, i nie zapominając a Platformersach jest
          w Polsce tak duże, że zaczyna to się znów po prostu nie opłacać!!
          Lepiej się położyć!
          • krzychut Re: W tej naszej rzeczywistości brakuje nam klasy 23.05.04, 20:37
            Czyli wraca "nowe", jak pisał jeszcze za komuny L.J.Kern :
            Nic się nikomu nie opłaca
            opłaca się tylko mieć kaca.
            • skks Re: W tej naszej rzeczywistości brakuje nam klasy 23.05.04, 21:19

> opłaca się tylko mieć kaca.
              Czy mam to traktować jako propozycję na dziś wieczór?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka