Gość: gosc IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 12:33 jesli ktos cos wie na ten temat,prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julii Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.play-internet.pl 14.09.11, 12:17 podobno nie wyrobili sie z kasa i dzialka nie stala sie ich wlasnoscia,szkoda bo fajne byly ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 10:51 czy skonczyly sie juz prace archeologiczne na inwestycji Nowe Kliny,prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator społecz Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.net 23.09.11, 12:23 Ja już o tym pisałem we wcześniejszych postach co do deweloperów Zielone Kliny, Univers Atr. że tak się stanie ale wolałem być powściągliwy, ale Kliny to mekka deweloperów którzy mocno naciągają ludzi na zakup swojego własnego mieszkania za racjonalne małe pieniądze. Prosta sprawa moje przemyślenia: sprzedaż nie była na tyle relatywnie duża, aby móc wykupić grunt na którym kopali pod bloki. Teraz osoby które kupiły tam mieszkania musza mocno zacisnąć zęby i poszukać sobie dobrych prawników, dobrych doradców co w takim przypadku zrobić aby z tego g… wyjść obronna ręką. Szkoda mi Was ale jakby ktoś czytał i normalnie podchodził do informacji przekazywanych tu na forum nie miałby takiej sytuacji. Jak można kupować w dzisiejszych czasach dziurę w ziemi lub lepiej blok który nie jest wykończony jak np. w zielonych Klinach lub w Univers Art? Jak ktoś mi to wytłumaczy to jest gość!!! Cena mnie nie przekonuje wolę nie mieć mieszkania niż 3-4 lata spędzić w Sadzie z deweloperem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.11, 13:03 solart kiedyś Art Development- Krakowskie przedmieście niezakończona budowa , link do forum mieszkańców , budowa jest znacznie opóźniona. krakow-krakowskie-przedmiescie.mojeosiedle.pl/viewforum.php?f=3081 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda słow Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 17:14 zatrzymał, wstrzymał, zrobił ludzi w cyca... brak słów na tego developera, jedna wielka banda i oszutwo* za oszutwem... Ładnie sie tłumaczą, bardzo ładnie mówią i mydla oczy ale nic pozatym... Krakowskie Przedmiescie ma juz pol roku opoznien i konca niewidac, problem z przylaczami ktore zostaly na koniec do zalatwienia, Jakas dziwa taktyka firmy bo wiekszosc ich inwestycji z tego powodu ma opoznienia. Zero informacji, na stronie Art cisza, panie w biurze nic niewiedza, ale jak cos to pozniej napisza ze kontakt jest super... coraz wieksza paranoja... nieszanuja klienta i ludzi dla ktorych zakup mieszkania to marzenie i oszczednosc calego zycia... smutne i przykre... Solart dawne Artdevelopment *oszustwo bo oszutwem jest podawac informacje, a pozniej ich nieodtrzymywanie, dotyczy np terminu zakonczenia budowy Odpowiedz Link Zgłoś
solart Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach 02.02.12, 11:53 Krakowskie Przedmieście jest inwestycją realizowaną samodzielnie przez firmę Art Development i rozpoczęta została przed powstaniem firmy SOL & ART. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_portaluX Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.rom.net.pl 02.02.12, 12:42 Krakowskie Przedmieście jest inwestycją realizowaną przez tego samego człowieka, który jest członkiem zarządu firmy SOL & ART. O firmie SOL & ART (z Państwa strony internetowej): Nowa spółka to efekt udanej współpracy dwóch, wcześniej przez lata samodzielnie działających w Krakowie firm deweloperskich – Sol Invest i Art Development. Fakt, że w ofercie Art Development są te same inwestycje co w ofercie SOL & ART świadczy o tym, że SOL & ART po połączeniu przejmuje odpowiedzialność za wszystkie inwestycje Art'u, w tym Krakowskie Przedmieście, które bez uprzedzenia klientów zostało zdjęte z oferty Art Development pare tygodni temu (zapewne ze względu na problemy w realizacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator społecz Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: 176.31.202.* 02.02.12, 14:01 Nie rozumie tych ,,deweloperów’’ za kogo oni się uważają? Mają pomysł, który zaczynają realizować lub chcą realizować, a później to wszystko umiera…. Szkoda, że jak zawsze, Jedni grodzą odpowiednie miejsce, robią zdjęcia, wizualizację kopna jeden raz łopatą i zwą wielkimi pracami ziemnymi i zaczynają połów na niezorientowanego klienta, po czym chwytając go zachowują się jak pająk który chwyta w pajęczynę swoją ofiarę i zaczyna z niej wypijać krew – kropla po kropli…. Cieszy jedynie fakt, że coraz więcej prawdziwych deweloperów wypiera z rynku tych ,,deweloperów’’ I nie będą sprzedawać jak nie będzie budowy, skończyły się czasy kupna bloku jako dziury w ziemi… i jak tu nie dziękować prawdziwym deweloperą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.ists.pl 02.02.12, 22:29 społecznie informuję, że piszemy "deweloperom" a nie "developerą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nas jest więcej Re: SOLART zatrzymal budowe na Klinach IP: *.play-internet.pl 08.02.12, 14:18 No Prezesi nasi ukochani, wezcie sie w garść i ukończcie te budowy bo widzicie jak skończyli prezesi Leoparda Odpowiedz Link Zgłoś