peteen 01.06.04, 09:52 oczywiście dla sabbina to żadne pieniądze, ale ja tam się z przyjemnością po nie schylę i chociaż do środy powyobrażam koniec spokoju, który by mnie dotknął w przypadku wygranej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacare1 Re: 20 baniek w totku, ma się ku lepszemu... 01.06.04, 10:52 z przyjemnoscia pomoge ci rozchodowac, bo w innym przypadku rozejda sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike rozejdą się ... 01.06.04, 10:55 wystarczy że peteen będzie śledził porady giełdowe sabbina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK gdybym wygrał to odrazu zakładam rachunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:13 w pewnym szwajcarskim funduszu inwestycyjnym i w ciagu roku robi mi sie 23 miliony Odpowiedz Link Zgłoś
peteen z 20 tylko 23 ? 01.06.04, 11:26 coś kiepski ten twój fundusz szwjcarski, mamy tu dużo lepsze wyniki w krajowych... ;c) będzie kupa śmichu, jak trafi szóstkę 50 graczy... Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: z 20 tylko 23 ? 01.06.04, 11:53 mogłabym posmiac sie bedac z nimi. :) jestem teraz "prima" vacare Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina od wieków pospólstwo mamiono takimi bajkami ! 01.06.04, 11:57 kiedyś były cudowne księżniczki, królowie, waleczni rycerze, teraz wygrana w totka, a pospólstwo ma zabawe, nie wiedząc, że samo sobie to finansuje i jeszcze daje - a o to przede wszystki chodzi - zarabiać nam - BOGACZOM miłej zabawy ! może ktoś z Was wygra, i zbliży się do mojego finansowego poziomu ??? SERDECZNIE ŻYCZĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: od wieków pospólstwo mamiono takimi bajkami ! 01.06.04, 12:01 sabbin skończył czyścić kibel prezesa i napisał nam kilka słów. jak miło, że w dniu dziecka dalej nie opuszczają Cię twoje marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen oddychaj głęboko... 01.06.04, 12:01 i zdejmij nogi z biurka, bo cię znowu szef opieprzy i obetnie ci premie... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: oddychaj głęboko... 01.06.04, 12:13 masz tak starsznego SZEFA ? tak się go boisz ? może ci w czu pomóc, jak to IP do Ciebie ..ick... itp. ??? jeszcze raz Ci powtarzam moim Szefem jest MOJA KASA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jeszcze głębiej... 01.06.04, 12:47 rządzi tobą twoje sto złotych, które masz w kieszeni - współczuję... a przeczytaj jeszcze raz swój post - ewidentnie ręce ci się trzęsą, pewnie szef wrócił i znów trza zapieprzać, ale nic to, jak uzupełnisz wykształcenie i zbudujesz sobie cefałkę, to może i ciebie do jakiejś sensownej roboty przyjmą... Odpowiedz Link Zgłoś
precel_z_makiem zamiast paplać.. 01.06.04, 14:49 ... lecę do kolektury obstawiać numery ;D Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Peten.!! nie zapomnij o 01.06.04, 14:55 kosciele, on ma duze potrzeby... cisi zaludnia ziemie... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Peteen, chcesz prawie pewniaki? 01.06.04, 14:59 Bo prawie zawsze jak wytypuję (albo dam "chybił- trafił"), to pada idealnie po bokach :( Takie moje szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen posiadam ich większą ilość... 01.06.04, 15:23 aha, jak wygrasz - stawiasz... jak nie wygrasz - też stawiasz... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Hmmmm... 01.06.04, 15:28 peteen napisał: > aha, jak wygrasz - stawiasz... > jak nie wygrasz - też stawiasz... > :c) Ty też :D Jeżeli tylko sie pojawisz, to w Krakowie to pewnie że tak:))) :D A kiedy przyjedziesz do Krakowa???!!! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ehem, ehem... 01.06.04, 15:33 jak, zjechawszy, będę miał chwilę - dam znać (z ojcem spirytusem też się dawno nie widziałem, maturzyści wiszą flaszkę, trudny nawet dwie, ja wiszę piwo hm_takowi)... :c) ps. na razie banieczka wirtualna nam pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya ożesz... 01.06.04, 15:42 Ja dwa duże z wianuszkiem M.in'owi .... :) A Ty mnie "Zbrodnię ..." Niezależnie: miło Cię będzie zobaczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ja tobie zbrodnię mogę obiecać... 01.06.04, 15:44 jakkolwiek by to nie brzmiało... ;c) ps. a co z karą ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Za karę... 01.06.04, 15:57 to się przeca spotkasz ze mną... ;P BTW: zbrodnia na kim? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Odetchnęłam... 01.06.04, 16:40 peteen napisał: > rzyć ? Czyją obić?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: 20 baniek w totku, ma się ku lepszemu... 01.06.04, 17:51 peeten, tylko nie schylaj się przy MICHALE ;c{)) !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:wygrać 20 baniek ,po to żeby się nie zbliżyć do 01.06.04, 17:56 poziomu umysłowego sabbiny ,naszej "mentorki",naszego sknerusa na F.K.;c{))!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: 20 baniek w totku, ma sie ku lepszemu... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 18:33 zainwestowalem cale 2,50 na pol razem z kumplem.. milo by bylo gdyby sie chociaz zwrocilo:P Odpowiedz Link Zgłoś
yabadabadoo Re: 20 baniek w totku, ma sie ku lepszemu... 01.06.04, 18:35 Jakbyś kupił piwo,to teoretycznie mogłoby się zwrócić,warunek z długim włosem!! ;c{). Odpowiedz Link Zgłoś