gabsiella 01.06.04, 20:04 jestem bardzo ciekawa, czy jeszcze jest ten klub, i jaka muzyka tam teraz panuje...chętnie poczytam opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kati_p Re: czy istnieje jeszcze" drukarnia na kazimierzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 22:18 Istnieje i raczej ma się dobrze :) Niedawno zmienił się wystrój górnej sali, na dole nie byłam :) Ja to miejsce bardzo lubię, o każdej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead istnieje! 01.06.04, 23:41 ale podobno maja zmieniac nazwe na "Tęcza". A poza tym w ostatni weekend widzialem jak instaluja chromowane rury w dolnej sali. Odgruzowali tez jeszcze jedna piwnice obok dolneo baru i maja tam urzadzac przytulne pokoiki. beda tam wpuszczac za oplata i sprawdzac czy nie ksiadz. ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p tęcza? O_o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:07 dlaczego taka nazwa? toż to obleśne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p Re: a rury niby ok ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 10:04 nie wyobrażam sobie rur, mnie sama nazwa kompletnie zszokowała.. Przecież właśnie cały pomysł był w nazwie Drukarnia i w tej duuuużej gazecie na ścianie.. Jak ktoś zna właściciela to niech go podpyta co mu strzeliło :( Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike no cóż... 02.06.04, 12:10 nazwa "Tęcza" ostatnio powinna się w Krakowie kojarzyć szybko i jednoznacznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: nie jarzę 03.06.04, 10:08 z kinem kojarzy się oczywiście takim st... (tfu) dorosłym forumowiczom jak peteen. Ja myślałem raczej o "tęczowych sztandarach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p cóż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:57 Szkoda Drukarni, mam nadzieję, że nazwy nie zmienią.. Tal lubię klimat tego lokalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.in Re: cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:44 jak spotkam wojtka to sie zapytam a rurki... no wiadomo do czego służą rurki w lokalach rozrywkowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p Re: a Papryka gra jeszcze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:11 nie wiem, ale ona jest super :) Zarąbista dziewczyna :))) Odpowiedz Link Zgłoś