Dodaj do ulubionych

Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku

IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 13:37
Kolejny dowód, że jechał za szybko. Wnioski?, nie należy jeżdzić za szybko na rowerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: pysia Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 15:51
      czyli to nie był rower wodny?
      • Gość: xvxvxvx jak NOP chciał zakazu pedałowania to nie słuchali IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 18:28
        to teraz nieszczescie z tego samo
    • Gość: ? Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: 77.236.16.* 29.11.11, 16:41
      szacun.... ale pedałował ....
      • Gość: pedał Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 19:33
        Gość portalu: ? napisał(a):

> szacun.... ale pedałował ....

Był lepszy, niż nie jeden ksiądz. Szacun.
        • Gość: ? Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: 77.236.16.* 29.11.11, 19:41
          pedale, zdaje się że masz jakąś obsesję n/t
          funkcjonariuszy kościoła katolickiego ?
          • Gość: kierownica Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.opera-mini.net 30.11.11, 22:59
            ?. Każdy człowiek, zdrowy na umyśle, oczywiście w przeciwieństwie do Ciebie na temat zarazy i pasożytów ma wyrobione zdanie i nie ma to nic wspólnego z obsesją. To normalny odruch u normalnych ludzi przechodzących obok ćpuna, pijaka, złodzieja, śmierdziela, pedofila, podczas czego powstaje na twarzy grymas niesmaku i obrzydzenia. Natomiast ?, masz dyżur, czy poprostu zlecone zadanie do wykonania?. Jeżeli to nie praca to za ile się zeszmaciłeś?. Jaka jest Twoja stawka za kolaborację i nadstawianie łba za okupanta?.
            • Gość: ? Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: 77.236.16.* 01.12.11, 00:10
              oczywiście :-)
              drogi marksistokulturowy kierownico,
              ktoś kto ma inne zdanie niż ty jest nie-zdrowy-na-umyśle

jakieś bardziej racjonalne argumenta/raczej wątpię...
              • Gość: kierownica Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.opera-mini.net 01.12.11, 11:33
                Racjonalne argumenta?, proszę: Ty nie masz żadnego zdania, bełkoczesz bez zrozumienia co każą - głupie, albo za co płacą - świństwo. Tacy (taka nacja) służą jak pies każdemu, który pogłaszcze, nawet bez miski zupy. Wystarczy obietnica życia wiecznego po śmierci. Jesteś żałosny i śmieszny, jak inni Twoi "bracia" w cierpieniu i wierze w krasnoludki i sierotkę Marysię.
                Moje zdanie tu nie ma żadnego znaczenia, fakty mówią same za siebie.
    • Gość: Krzysztof K. Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.fema.krakow.pl 29.11.11, 17:35
      Cześć Jego Pamięci. Mam nadzieje, że kolega Hyła przyjedzie na pogrzeb.
    • Gość: Nawdar Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 21:54
      zginął człowiek ( tak się składa że to mój Wujek) z powodu zawału serca.
      • Gość: Nawdar2 Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 22:18
        To też był mój wujek, bardzo fajny i pogodny facet. Przyczyną śmierci był zawał także darujcie sobie głupie komentarze. ŚP
        • Gość: Nawdar 3 Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 12:50
          Nie może być - mój też! Dobry wujek był...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka