Gość: rower IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 13:37 Kolejny dowód, że jechał za szybko. Wnioski?, nie należy jeżdzić za szybko na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pysia Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 15:51 czyli to nie był rower wodny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvxvxvx jak NOP chciał zakazu pedałowania to nie słuchali IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 18:28 to teraz nieszczescie z tego samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: 77.236.16.* 29.11.11, 16:41 szacun.... ale pedałował .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.opera-mini.net 29.11.11, 19:33 Gość portalu: ? napisał(a): > szacun.... ale pedałował .... Był lepszy, niż nie jeden ksiądz. Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: 77.236.16.* 29.11.11, 19:41 pedale, zdaje się że masz jakąś obsesję n/t funkcjonariuszy kościoła katolickiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.opera-mini.net 30.11.11, 22:59 ?. Każdy człowiek, zdrowy na umyśle, oczywiście w przeciwieństwie do Ciebie na temat zarazy i pasożytów ma wyrobione zdanie i nie ma to nic wspólnego z obsesją. To normalny odruch u normalnych ludzi przechodzących obok ćpuna, pijaka, złodzieja, śmierdziela, pedofila, podczas czego powstaje na twarzy grymas niesmaku i obrzydzenia. Natomiast ?, masz dyżur, czy poprostu zlecone zadanie do wykonania?. Jeżeli to nie praca to za ile się zeszmaciłeś?. Jaka jest Twoja stawka za kolaborację i nadstawianie łba za okupanta?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: 77.236.16.* 01.12.11, 00:10 oczywiście :-) drogi marksistokulturowy kierownico, ktoś kto ma inne zdanie niż ty jest nie-zdrowy-na-umyśle jakieś bardziej racjonalne argumenta/raczej wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.opera-mini.net 01.12.11, 11:33 Racjonalne argumenta?, proszę: Ty nie masz żadnego zdania, bełkoczesz bez zrozumienia co każą - głupie, albo za co płacą - świństwo. Tacy (taka nacja) służą jak pies każdemu, który pogłaszcze, nawet bez miski zupy. Wystarczy obietnica życia wiecznego po śmierci. Jesteś żałosny i śmieszny, jak inni Twoi "bracia" w cierpieniu i wierze w krasnoludki i sierotkę Marysię. Moje zdanie tu nie ma żadnego znaczenia, fakty mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.fema.krakow.pl 29.11.11, 17:35 Cześć Jego Pamięci. Mam nadzieje, że kolega Hyła przyjedzie na pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawdar Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 21:54 zginął człowiek ( tak się składa że to mój Wujek) z powodu zawału serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawdar2 Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 22:18 To też był mój wujek, bardzo fajny i pogodny facet. Przyczyną śmierci był zawał także darujcie sobie głupie komentarze. ŚP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawdar 3 Re: Maków Podhalański: Rowerzysta zginął w potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 12:50 Nie może być - mój też! Dobry wujek był... Odpowiedz Link Zgłoś