5-ktosia-3 18.01.12, 15:08 Witam Bardzo prosze o podpowiedz czym moge sie dostac na ulice Lenartowicza spod dworca glownego ?Nie jestem z Krakowa .Z góry dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Ul Lenartowicza 18.01.12, 17:06 Chodzi o to jak dostać się do ośrodka leczenia nerwic? Najlepiej autobusem, każdy jadący przez Aleje Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
5-ktosia-3 Re: Ul Lenartowicza 18.01.12, 18:22 dziekuje a tzn na ktorym przystanku trzeba dokladnie wysiasc? Odpowiedz Link Zgłoś
5-ktosia-3 Re: Ul Lenartowicza 18.01.12, 18:24 tzn jak rozumiem na przystanku an tej wlasnie alei Słowackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ul Lenartowicza 18.01.12, 21:45 Przystanek się nazywa Plac Inwalidów, jak wysiadasz z autobusu to przechodzisz na drugą stronę ulicy. Potem kierujesz się na lewo (przechodzisz przez kolejne pasy) i tam za parę metrów (niedaleko kolejnego przystanku, ale po drugiej strony ulicy) znajduje się ta ulica. Odpowiedz Link Zgłoś