Dodaj do ulubionych

Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świade...

• Gość: Siostra nic dziwnego... IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.06.04, 11:41
      To ja się już nie dziwię krakowskiej młodzieży, że taka nietolerancyjna, skoro
      tego właśnie uczą ich w szkołach :/
      Ciemnogród, zacofanie tyle co mogę napisać na temat szkół w Krakowie (kolega
      mówił, że w jego liceum jest tak samo).
      Aż strach bierze o naszą przyszłość
    • szpiczak czy kiedys doczekamy... 11.06.04, 11:50
      czy kiedys doczekamy w naszej cofnietej polsce , ze kolczyki ,tatuaze ,dredy itp
      nie przeszkadzaja by byc madrym ,wyksztalconym czlowiekiem??
      • Gość: noszpicak. Re: czy kiedys doczekamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:03
        Ty jesteś właśnie wzorcem takiego wykształconego , mądrego człowieka, którego
        doczekaliśmy się "w naszej cofniętej polsce". Symbole tej mądrości i
        wykształcenia już z daleka są widoczne czyli : kolczyki, tatuaże dredy itp.
    • Gość: titt Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.botany.gu.se 11.06.04, 11:52
      "Na przynaleznosc do subkultury wskazuja TEZ..." - myslalam ze dredy jako takie
      od dawna nie wskazuja juz na przynaleznosc do jakiejkolwiek subkultury. Co
      najwyzej ze czlowiek jest troche zwarjowany. Przed i po mojej maturze kilka
      osob przemalowalo wlosy na rozne jadowite kolory. Tak, z radosci zycia i w celu
      odreagowania. Naszczescie dyrekcja szkoly i nauczyciele nawet jesli jakies
      opinie na ten temat mieli zachowali dla siebie. A juz kilka dobrych lat od tego
      czasu minelo!
    • Gość: mi Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:23
      jesli wszystkie szkoły w krakowie uczą takiej "tolerancji" to gratulacje/!/...
      • Gość: Tak. Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:08
        W ramach "tolerancji" powinni wam schamiałe przygłupy zrobić lekcje zbiorowego
        seksu w szkole. W dupach się wam poprzewracało z nadmiaru wolności bo to jedyne
        miejsce które u was zamiast zamiast głowy stanowi o waszym postepowaniu.
        • Gość: wolanie o pomste!! Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 02:58
          Powiem tylko tyle panie Tak. swoim textem pokazales ze nie dosc nie masz
          kultury to jeszcze chyba nawet nie wiesz co to znaczy kultura (o ile wogole
          wiesz ze istnieje cos takiego jak kultura, chocby wypowiedzi). A tolerancji co
          do wygladu mogloby byc w tym kraju wiecej. Swoja droga - jakby sie pan czul
          gdyby wszyscy chodzili ubrani i wygladali tak samo?? np wszyscy ludzie bez
          wzgledu na wiek, plec, zawod, etc w granatowych mundurkach?? bo ja bym oszalal
    • Gość: jii Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: 194.146.120.* 11.06.04, 12:38
      Wiadomo - Krakow
    • pokraczny_kotek Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa 11.06.04, 12:46
      obrzydliwe demonstrowanie wyższości tfu! pedagogów
      a kudy wam do tego, członkowie grona, w jakiej fryzurze przyszedł uczeń na
      rozdanie świadectw. od lat wiadomo że na zakończenie szkoły zawsze ktoś
      przyjdzie z niebieskimi włosami, z dredami, z półmetrowymi tipsami - i po co z
      tego robić szopkę z wyrzucaniem do innej sali? nie lepiej z wyrozumiałością ;)
      się uśmiechnąć i pomyśleć ech, młodość? jak widać nauczyciel musi wygrać do
      samego końca :|, postawić na kretyńskim SWOIM.

zastanawiam się co by było, gdyby do tej szkoły udał się na praktykę jakiś
      student z mojego wydziału (polonistyka spec. nauczycielska) noszący dready -
      wcale ich nie tak mało - albo ortodoksyjna gotycka dziewczyna, albo facet z
      dziesięcioma kolczykami w uchu. :D

pozdrawiam Panią Dyrektor O Bardzo Małym Rozumku. kuratorium rules :)
    • Gość: Krzysztof K. Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 11.06.04, 12:55
      Fantastycznie wygląda z tymi dredami! Zwłaszcza, że dredy skierowane ku górze.
      W epoce kompletnego braku fantazji u młodzieży takie postawy należy cenić,
      zwłaszcza, że mamy do czynienia z wzorowym uczniem.
    • Gość: Tarantula i bardzo dobrze, że go wywalili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:09
      powinni go z budy wywalić na zawsze
      • Gość: ulti15 Re: i bardzo dobrze, że go wywalili IP: *.sieradz.mediaclub.pl 11.06.04, 13:27
        no przeciez skonczyl szkole kretynie
      • Gość: wolanie o pomste!! Re: i bardzo dobrze, że go wywalili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 03:01
        wie pani co pani tarantulo?? pani poziom inteligencji jest chyba nizszy niz u
        ameby !!! o poziomie tolerancji nie wspomne
    • Gość: Adam Re: Pani Kurator poderwała autortet Dyrekcji IP: *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 13:31
      Kilkanaście dni temu w jednej z krakowskich szkół uczeń, któremu nauczycielka
      zwróciła uwagę, bu nie trzymał nóg na stoliku, uderzył publicznie nauczycielke
      w twarz! Dyrekcja nie podjęła żadnych działań dyscyplinarnych, bo bała się, że
      Kuratorium uzna szkołę za nieprzyjazna uczniom! - To efekt działalności pani
      Kurator, która, jak dowiadujemy sie z artykułu podrywa autorytet kolejnemu
      gronu pedagogicznemu. Jeślli w szkole obowiązuje określony regulamin, to
      powinien być on przestrzegany, bez względu na to, co uczeń "ma w głowie". Skoro
      jest taki inteligentny, to powinien też rozumieć, że przestrzeganie regulaminu
      szkolnego jest sposobem wychowywania go na praworządnego obywatela. Jeśli ten
      regulamin łamie, to powinien ponieść konsekwencje, bo gdy wejdzie w dojrzałe
      zycie też będzie uznawał, że z jakiś przyczyn nie obowiązują go normy i prawo.
      Pani Kurator ten proces wychowawczy zachwiała!
      PS. Ten artykuł, to kolejny tekst interwencyjny pani Olgii Szpunar w
      niesłusznej sprawie. Może oświata, to dziedzina, od której ta pani powinna być
      jak najdalej?
      • Gość: zbyszek Re: Pani Kurator poderwała autortet Dyrekcji IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:41
        To są dwie różne sprawy, a autorytet dyrekcja poderwała sobie sama.
      • Gość: Jurek.K. do Adama, - milosnika dyktatu. IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.04, 14:03
        Gość portalu: Adam napisał(a):
        Skoro jest taki inteligentny, to powinien też rozumieć, że przestrzeganie
        regulaminu szkolnego jest sposobem wychowywania go na praworządnego obywatela.
        Jeśli ten regulamin łamie, to powinien ponieść konsekwencje, bo gdy wejdzie w
        dojrzałe zycie też będzie uznawał, że z jakiś przyczyn nie obowiązują go normy
        i prawo.

Gdyby w Polsce wiecej bylo ludzi z takimi sposobami postrzegania swiata i
        rozrozniania dobra od zla, jakie ty tutaj w czystej formie zaprezentowales. to
        oprocz kuby i koreii, bylaby nadal przez PZPR rzadzona PRL :-(
      • Gość: ania Re: Pani Kurator poderwała autortet Dyrekcji IP: *.devs.futuro.pl 15.06.04, 23:00
        Dyrekcja nie podjęła zadnych działań bo jest albo głupia albo leniwa albo sama
        nie wie co powinna zrobić = wyjaśnienie pierwsze.
        W zadnym wypadku nie tłumacz tego tym co powiedziała p. kurator to droga na
        skróty myślowe niestety
    • Gość: zbyszek Re: Toksyczni nauczyciele IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:38
      Wstyd, że tacy ludzie, jak p. dyr. X-ki, mają coś wspólnego z oświatą i
      młodzieżą! Brak słów! Sam jestem nauczycielem i nigdy taki pomysł nie
      przyszedłby mi do głowy. Powinna powstać jakaś komisja, która eliminowałaby
      toksycznych nauczycieli! Współczuję temu uczniowi.
    • Gość: pielsoklasistka Kochamy pania dyrektor IP: *.interclik.pl / 82.160.28.* 11.06.04, 13:40
      Zajefanie....
      Pomysleć , że jeszcze niedawno na godzinie wychowawczej chwaliłam szkołe za
      to , ze nie likwiduje sie indywidualistow , korytarze nie są szare , że ludzie
      moga mówić co chcą i prezentować swobodnie swoje JA. To bylo coś czego tak
      brakowało mi w gimnazjum...a teraz co ? PORAŻKA
      A zdanie o statucie szkoły mnie poprostu rozbawiło...czy pani dyr nie widzi ?
      czy nie chce widzieć ? czy też udaje,że w jej szkole tylko jedna osoba "
      sugeruje swym wyglądem,iż należy do jakiejś subkultury młodzieżowej". Ludzie
      wcale nie chodzą w glanach , dresach , pieszczochach , kolczykach tu i
      tam...nie pani dyrektor...to tylko takie złudzenie...
      A może wprowadzimy mundurki ? Byłoby wtedy tak ...jednolicie mmmm...
    • Gość: Andrzej Dziś dredy, jutro kolczyki, pojutrze... IP: *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 13:43
      To skandal, że "Gazeta" i pani Kurator urządzili sabat czarownic nad dyrektorką
      szkoły! Szkoła jest po to, by wychowywać, a nie tolerować najgłusze zachowania
      uczniów i ma prawo wymagać nawet od swych abiturientów odpowiedniego
      zachowania. Fakt, że był to uczeń wzorowy i przynoszący szkole chlubę
      zobowiązuje go tym bardziej, by teraz nie przynosił jej wstydu. Pseudowolnośc
      uczniów bez wymagania od nich spełniania obowiązków juz dzis doprowadziły do
      tego, że nauczyciele boją się pracować w szkołach krakowskich. Jestem po
      stronie Pani Dyrektor!
      • Gość: aya Re: Dziś dredy, jutro kolczyki, pojutrze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:00
        > ...Szkoła jest po to, by wychowywać, a nie tolerować najgłusze zachowania
        > uczniów ...

No faktycznie. Prawdo do indywidualnego zachowania, mysli, ubioru...taaak,
        strasznie jest to glupie.

> ... Fakt, że był to uczeń wzorowy i przynoszący szkole chlubę
        > zobowiązuje go tym bardziej, by teraz nie przynosił jej wstydu.

No tak, narkoman i brudas jeden, jak on smial dready sobie zrobic!
        To moze znow mundurki a potem juz tylko pasiaki, ogolone glowy i brak wolnego
        slowa...
    • Gość: absolwentxlo Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.06.04, 13:47
      o mamo, nie sadzilem ze zmiana dyrektora moze tak bardzo zmienic oblicze szkoly.

XLO konczylem 3 lata temu, jeszcze za czasow 'panowania' dyr. dorosza. na
      rozdanie swiadectw maturalnych przyszedlem wygolony na zero (choc na codzien
      mialem inna fryzure). moja wychowawczyni (pozdrawiam, pania profesor serdecznie)
      nie powiedziala zlego slowa na moja fryzure, a dyrekcja nawet jej nie zauwazyla.

wydaje mi sie, ze tak wlasnie powinno sie to odbyc. chlopak chcial zaszalec -
      zaszalal i co w tym zlego??????

jestem tez ciekaw kto byl wychowawczynia jaska. zastanawiam sie, ktora z
      nauczycielek bedacych w xlo 3 lata temu mogla tak sie zachowac i nie wiem. nie
      pasuje mi to do zadnej z nich :|

pozdrawiam wszystkich z xlo, ktorych ta sytuacja oburzyla.
      • Gość: pielsoklasistka śpiesze odpowiedzieć IP: *.interclik.pl / 82.160.28.* 11.06.04, 13:58
        Z tego co wiem Jasiek byłw 4d , a jego wychowawczynia byla prof. Jagocka [
        biologia]
        • Gość: absolwentxlo Re: śpiesze odpowiedzieć IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.06.04, 14:09
          naprawde?

na szczescie nie mialem z nia lekcji...
          • Gość: pielsoklasistka Re: śpiesze odpowiedzieć IP: *.interclik.pl / 82.160.28.* 11.06.04, 14:19
            no ja z nia mam....dwa razy w tygodniu... wszyscy sie jej boja to fakt , nawet
            sie komus chwalila , ze lubi straszyć pierwszaczki , czasem jej odwala
            troche...ale zeby coś takiego...BLEEE
      • Gość: ??? Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:05
        Wychowawczynią-kochana pani profesor Jagocka...coś Ci to mówi:)
      • Gość: Marcel Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.ceti.pl 16.06.04, 01:37
      • Gość: Marcel pozdrowienia IP: *.ceti.pl 16.06.04, 01:38
        Pozdrówcie Panią prof. Buczek
        • Gość: po X LO Re: pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 03:12
          pozdrowienia dla p. Buczek, p. Gardziny, p. Szczepańskiego, p. Wilczak, ks.
          Ozdoby, p. Nawracaja, p. Kwacy, p. Czopek, p. Tynor, p. Białobrzeskiej, p.
          Kwarciak, p. Filipczak, p. Mazura i przede wszystkim dla poprzedniej dyrekcji:
          p. Dorosza, p. Staroń i p. Wójcik :)
    • Gość: absolwent X LO Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:55
      ta szkoła zawsze była nieprzyjazna dla uczniów,wreszcie ktoś to zauważył
      • Gość: ROCHESTER!!!!!!!!! Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.tele2.pl 11.06.04, 15:24
        Oj Jasiu
        Ale dałeś bobu,,ha ha ha
        Wyjeżdżam w Pn do Stanów i w Październiku będę w Pittsford,dlatego też już
        zdążyłem kupić gazetę i biorę ją ze sobą i pokażę amerykańcom jaki z ciebie
        kozak;-)!!!!!!!!!!!!!!
        Trzymaj się stary, i powiedz na co zdawałeś na studia, narazka
        P.S: moim skromnym zdaniem mimo wszystko trochę przegiąłeś z tymi
        dread'ami.Dready normalne są w porządku, ale ty wyglądasz na nich jak Jeleń lub
        rENIFER, wEŹ TO ZGÓL STARY BO Z TAKIM POROŻEM TO ŻADNEJ FAJNEJ NIUNI NIE
        WYRWIESZ;-)
        3MAJ SIĘ STARY i ODEZWIJ SIĘ JAKOŚ NA jESIENI TO PÓJDZIEMY NA PIWKO
        kUBA
    • Gość: z Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:59
      co ZA PALA z tej pani dyrektor
      • Gość: Goran Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.rene.com.pl 11.06.04, 14:08
        A jkaby tak przyszedł ze śmierdzącą kupą na głowie. Gdzie są granice
        tolerancji? Sam mam długie włosy, nawet do dzisiaj, i sam miałem z tym problemy
        w szkole, dawno temu. Czy akurat na centralną akademię musiał sobie zrobić
        ekstra fryc (ciekawe czy na egazaminie też był takim kozakiem). Myślę, że
        zachowując fryc, mógł przyjść aby nikogo nie zbulwersować. Na codzień można
        sobie manifestować co się podoba do woli, w domu i na ulicy. Ale są pewne
        miejsca gdzie należało by zachować pewien umiar (np. w żłobku mógłby wywołać
        przerażenie dzieci :), pogrzeb, świątynia. Jaki jest ten umiar i jaka powinna
        być granica tolereancja np. szkoły to jest pytanie. Gdyby obie strony były
        rozsądne spotkaliby się gdzieś pośrdoku. A tak pozostał wszytskim niesmak.
        • Gość: pielsoklasistka wrrr IP: *.interclik.pl / 82.160.28.* 11.06.04, 14:13
          dla Twej informacji - wczesniej też był takim kozakiem. A na egzaminie miał nie
          mniej extremalną fryzure.Jakoś nikomu nie przeszkadzało...
          Choc nie znam Jaska osobiscie zamierzam go bronic bo to jest szczyt, w szkole ,
          w której poatarza się ciągle " tolerancja " , a ja nie lubie ludzi
          nadużywających tego słowa.
          • Gość: Wilq Re: wrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 12:36
            Hehe... A ja znam Jaska - przez te dwa lata miewal na glowie najrozniejsze i
            czesto dosc ekstrawaganckie fryzury, Ale jak widac to nie przeszkodzilo mu
            swietnie zdac liceum.

A wracajac do pani dyr. Z., To nie pierwszy ciekawy wybryk w jej karierze - np.
            kiedys zaproszono do X LO Rzecznika Praw Obywatelskich p.prof.A.Zolla - mial
            prowadzic prelekcje i odpowiadac na nasze pytania. Moim pechem bylo zadanie
            znajdujace sie w sferze szkolnego tabu, o ktorym nie wolno rozmawiac glosno a
            szczegolnie nie w obecnosci Obcych. Po imprezie dowiedzialem sie iz pani
            dyrektor jest niezadowolona z mojej nieuczniowskiej i nieobywatelskiej postawy
            (pytanie do Rzecznika bylo na pewno przykladem tej nieobywatelskiej...).AAA...
            I gwoli przypomnienia mialem wtedy wlosy utlenione na baaaardzo jasno, nie
            przeszkadzalo to ani pani dyrektor ani panu Zollowi.

Pani dyrektor - a ja jestem z Pni dumny. Proponuje przeprowadzic delikatne
            czystki... Zacznijmy od ubrania, potem przejdziemy przez religie... A jak juz
            sie zrobi wystarczajaco glosno a pani skompromituje sie jeszcze bardziej, moze
            ktos glebiej przyjzy sie tym minimalnym machlojkom finansowym Pani autorstwa i
            bedzie tam gdzie jej miejsce - np w cukierni albo sklepie.

Pozdrawiam,
            Wilq
            • Gość: uczen Re: wrrr IP: *.local.pl / *.gw-rozdroze.lama.net.pl 13.06.04, 14:54
              pamietam cie wtedy na tym spotkaniu...cała aula w twoja strone...
              a wracajac do jaska to czemu szkola wczesniej nie zwrocila uwagi na jego
              fryzury, tak jakby we wtorek go po raz pierwszy zobaczyli...
      • Gość: absolwent xlo Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:47
        to nie jest PAŁA to jest ZAPAŁA
    • Gość: myszkaaa Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 11.06.04, 14:13
      Też w tym roku skończyłam X i wcale tego nie żałuje,nasza PANI DYREKTOR
      M.ZAPAŁA wiadomo jaka była.Ciekawe kiedy to się skończy.Zycze powodzenia
      uczniom i radze nie zadzierać.
      • Gość: bacor i kalisz Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.sm.pk.edu.pl 11.06.04, 14:44
        oby tak dalej johnny!!!! aleś numer wykręcił stary jesteś sławny...pamiętaj
        jesteśmy z Tobą...co za kraj ja stąd spier.... :-)
    • Gość: slav Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.iglo.pl 11.06.04, 14:43
      Dyrektorka i wychowawczyni powinny ponieść konsekwencje. Też jestem
      nauczycielką i strasznie mi wstyd za głupotę tych bab.
    • Gość: edoooo Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.infoland.int.pl 11.06.04, 14:44
      Nawet papież przyjmuje na augiencje rużnych ludzi, a tu pani dyrektor "LO" tak
      sie zachowała na zakończeniu. Skandal zwolnić, i do CCCP lub klasztoru.
      • Gość: ort Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 19:02
        ale dyrektor to więcej niż "papierz"
        • Gość: wolanie o pomste!! Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 03:20
          ze co??
          zgadza sie to - iz Papiez jest bardziej tolerancyjny niz p Zapala i pod tym
          wzgledem z Papieza powinna p Z a takze wielu ludzi w naszym kraju brac
          przyklad!
          PS : przyznam sie nie jestem dobrym katolikiem
    • Gość: Banshi Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.plantbio.lu.se 11.06.04, 14:51
      Szkoda mi tego goscia...osiagniecia niesamowite, ale dla niektorych wazniejsze jest to, co ma na
      glowie, a nie w glowie. Jakby nie bylo w polsce nie ma zadnej tolerancji.
    • Gość: Aloo Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:30
      Zapałe ktoś powinien nauczyć kultury i doprowadzić do pożądku bo to nie szkoła jest dla niej tylko ona dla szkoły i uczniów.
      • Gość: ??? A jej nikt nie wyrzucił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:12
        Nie wiem jak wy, ale ja widuje mgr. M.Zapałe na codzień, i uwierzcie mi-włosy
        Jaśka to nic , w porównaniu z tym co ona ma na głowie!!!
        • Gość: Sesuadra Re: A jej nikt nie wyrzucił... IP: 81.21.200.* 11.06.04, 23:14
          Siwa ma niesamowite afro na glowie :P:P
        • Gość: stforzenie Re: A jej nikt nie wyrzucił... IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:34
          heh,..moj kumpel z eks klasy w pierwszej kl.bedac zostal zmuszony do zgolenia
          swoich odwiecznych dreadzikow.jest czlekiem spokojnym i bezkonfliktowym, wiec
          ze smutkiem poddal sie. a czy w naszej szkole mozna nosic afro? bo cos takiego
          zdaje sie nasza szanowna p.Dyrektor posiada...z calym szacunkiem...
    • Gość: nauczyciel Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.smith.man.ac.uk 11.06.04, 15:32
      Od kilku lat przebywam w Anglii i przyzwyczailam sie do roznorodnosci stroi i
      fryzur. Nauczylam sie tez tego, ze nie ma zwiazku miedzy ekstrawagancja
      zachowania a brakiem zasad wewnetrznych. Nie wiem jak taka baba moze byc
      pedagogiem, jak moze pracowac w szkole, do tego byc dyrektorem i jeszcze plesc
      takie androny. Sama jestem nauczycielem akademickim wiec teoretycznie powinnam
      zrozumiec jej argumenty ale jedynie co poczulam po przeczytaniu tego artykulu
      to oburzenie i obrzydzenie.
    • Gość: gfdhdgs Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.06.04, 15:43
      Cos mi ten jasiu na pozera wygląda. Ciekawe czy inni co mieli 5,0 na
      swiadectwie, grali w pilke tez tak wystapili, pewnie nie. Za 10 lat sam bedzie z
      pracy wypieprzal takich, co nie tak bedą sie nosili, pieprzony yuppie.
      ...A dyrektorka - niereformowalny beton, słabo rżnięty przez starego.
      • Gość: Goran Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.rene.com.pl 11.06.04, 16:59
        O stary teraz pojechałeś ostro po całości. Nic dodać nic ująć. Racja jak nic.
        Wielu tak kończy. "Spotkamy się" z tym bohaterem za parę lat to pogadamy, ale
        dajmu mu szansę. Ale co będzie jak trzebna "będzie" wyhaczyć posdadę z gażą 10
        tys. euro, mam nadzieję i wierzę w to, że dzięki włosom teraz wówczas też
        pokarze charakter i bezkompromisowość, nie na głowie ale w sumieniu.
        Ja tam mam 38 i się nie mogę pozbyć tych piór, choć wyglądam coraz śmieszniej,
        ale ja naprawdę dostałem za nie w kość (gdyby mnie tak tylko z auli wyproszono)
        stąd mam sentyment. Co ciekawe ścigam syna za fryzurę syna, ale on z nią sobie
        nie daje rady :)
    • Gość: Ja Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.autocom.pl 11.06.04, 15:44
      A miałam się tam wybrać!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Absolwentka_Xlo Re: Johnny ;D IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 11.06.04, 15:49
      hehehe no coz... nie powinni byli Go wypraszac... no bo w sumie to nie mieli za
      co... ale qrde... Johnny z kazdym dniem wyglada coraz gorzej;) sorry.. ale
      takie jest moje zdanie.. pamietam jak mial jeszcze fajowa fryzure... a potem go
      naszlo na fryz a la samuraj a teraz to.. ;D no coz... bywa ;)

nom a poza tym wydaje mi sie, ze wypraszaniem sie zajmowala p.Kwarciak .. ale
      moze tylko mi sie wydaje... ;)
      no a z Pudlem i tak sie nie dogadasz <lol2>
      • Gość: AntyPudel Re: Johnny ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:48
        chcialem tylko wyrazic gleboka niechec do fryzury Za-Pały. Pudel to nic w
        porownianiu do tego gniazda! Mi sie wydaje ze ona nalezy do jakies sekty,
        organizacji terror. ale napewno do jakies subkultury. O wiem ona nalezy do
        gangu satrych, skamienialych, porypanych (mialem napisac staruch ale tym bym
        obrazil lajtowe staruszki:) Pał!
        Mi przeszkadza jej fryzura i domagam sie usuniecia jej ze szkoly badz
        rytualnego zgolenia jej na zero
    • Gość: nauczyciel Re: Wzorowy uczeń X LO wyproszony z rozdania świa IP: *.idpan.poznan.pl 11.06.04, 15:54
      "Jubileusz ma być połączeniem tradycji z nowoczesnością i młodością. Ta
      uroczystość ma także wskazać, że w szkole najważniejszy jest uczeń, duszą szkoły
      jest nauczyciel ale dumą są jej absolwenci. Jubileusz jest więc po to, aby
      ocalić od zapomnienia cząstkę historii naszego liceum, połączyć rożne pokolenia
      ludzi tworzących wizerunek tej szkoły, docenić dorobek, a jednocześnie tworzyć
      jej nowe oblicze ..." niestety jeszcze jest: www.x-lo.krakow.pl/www/art,4
      Nowoczesność ??? Jaka nowoczesność ???. Nowoczesny brak tolerancji.
      • Gość: _ ;) IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 11.06.04, 16:15
        heheh przeciez nikt nie wierzy w to co mowi Pudel ;) nikt tak pieknie nie
        sciemnia jak Ona :D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka