Gość: Elaine IP: 144.85.17.* 10.06.04, 23:35 Jedyny uczciwy facet w tym calym bagnie. Pomimo tych wszystkich pomyj jakie sie probuje na niego wylewac- bo jest niezalezny i nie wchodzi w uklady. Lista nr 6. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: September Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 23:42 Chyba tak,waham się jednak - Onyszkiewicz czy Lassota. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE!! 11.06.04, 04:07 Dla mnie Lassota jest nieprzekonywujący.."typowy złotousty"!!!.Nie sprawdził się Jako "Gospodarz " w Krakowie ,tym bardziej daleko mu do decydowania o losach całej zjednoczonej Europy!!.Mój typ koń nr.2 !! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE!! IP: 195.65.142.* 11.06.04, 10:07 Nie sprawdzil sie? Chyba zartujesz! Nasluchales sie rmfu z psychopatycznym balawajderem. "Nr 2" tez niezly- przynajmniej niezly ma glos w radio. Poza tym nic o nim nie wiem. O Lassocie wiem wystarczajaco duzo zeby glosowac na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fraulein. Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:45 A wiec nie wiesz wszystkiego. Jest niewiarygodny a "wyniki" z piastowania urzędu powinny mu już wystarczyć. Niech nie będzie taki pazerny, inni też chcą "działać" dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE!! IP: 144.85.17.* 11.06.04, 15:24 Wiem wiecej niz mogloby ci sie wydawac. Nie wchodzi w uklady wiec ma wrogow. Ja w kazdym razie Go podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuriewny. Re: W niedziele nie glosujemy na LASSOTE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:37 Tak?. Podoba ci się osiedle na Węgrzcach? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: W niedziele glosujemy na LASSOTE!! 11.06.04, 04:36 Jeszcze jedno:... koń nr.2 ,jest koniem królewskiej krwi...koniec z żartami.Onyszkiewiczowi nigdy nie wyciągnięto brudów ,bo ich poprostu nie ma.Rasowy polityk -"milczek" -ale to zaleta!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk na Onyszkiewicza IP: 81.21.202.* 11.06.04, 11:11 Stanowczo Onyszkiewicz, gdyby go nie było - wtedy Lassota. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Tylko Okoński. Po co nam spadochroniarz Onysz 11.06.04, 11:51 To sobie poczytaj zapowiedzi Axela Springera,a poza tym co ma piernik do wiatraka,na codzień są w Brukseli nie w Krakowie ,tam każdy z nich jest spadochroniarzem -tylko jeden ma poplątane linki!!Czy Wiesz o ktorych wyborach piszemy??? Kto pyta nie bładzi..... Longwehicle -Jezeli........... .................. .................. to ............... ............;c{) !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 tak jest. Onyszkiewicz! 11.06.04, 12:18 Gość portalu: smk napisał(a): > > Stanowczo Onyszkiewicz, gdyby go nie było - wtedy Lassota. Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Tylko Okoński. 11.06.04, 23:38 Onyszkiewicza niech wybierają w Warszawie, a Lasote w Rzeszowie. Kraków winien mieć przedstawicieli z Krakowa, którzy robią coś pozytecznego dla Krakowa. O Lasocie bym tego nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen W niedziele jednak NIE glosujemy na LASSOTE!! 11.06.04, 11:52 spalił się w moich oczach ostatnimi ruchami (np. ostentacyjnym wyjściem z partii, która go przytuliła)... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: W niedziele jednak NIE glosujemy na LASSOTE!! 11.06.04, 11:56 peteen,Gość który ma duże problemy z chodzeniem..... ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
dead_wish2004 Re: W niedziele jednak NIE glosujemy na LASSOTE!! 11.06.04, 12:09 Co mu się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: W niedziele jednak NIE glosujemy na LASSOTE!! 11.06.04, 12:12 Ma największe.... no ...cenzura...dżadża na F.Kraków!! ;c{)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reactor dla mnie to kupa chama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:57 i nie opieram się na jakiejś propagandzie, bowiem osobiście byłem świadkiem jak w czasie ostatnich wyborów prezydenckich (Prezydenta RP a nie Krakowa)rzucał tyłkiem, gdy go członek komisji wyborczej poprosił o dowód tożsamości przed wydaniem karty wyborczej - że niby nie wie kto ON nie jest itp. zgadzam się, że to nie przesądza o jego merytorycznych kwalifikacjach, ale dla mnie to wystarczy, żeby dla niego nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaine reactor- kupa chama IP: 144.85.17.* 11.06.04, 15:29 Nie "rzucal tylkiem" tylko najwyzej zazartowal, debilu! A dzieki takim jak ty samoobrona ma coraz wieksze szanse. A swoja droga- co to za idiotyczne okreslenie- "rzucac tylkiem"? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reactor Re: reactor- kupa chama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:56 przepraszam za to określenie, jeżeli uważasz, że jest nie na miejscu powiedzmy, że wyraził dazaprobatę, że znalazł się ktoś, kto go próbuje legitymować i bynajmniej nie było to w formie żartu. Bardzo żal mi było tego chłopaka z komisji, którego ustawowym obowiązkiem było wylegitymowanie nawet własnej matki, że ktoś go tak potraktował. I to świadczyło o kulturze osobistej szanownego pana Lasoty. Samoobrony obawiam się równie bardzo jak Ty, droga Elaine, ale równocześnie nie uważam, że pan Lasota jest jedyną, słuszną alternatywą dla ekipy Leppera. A tak na koniec to byłbym wdzięczny jak byś się pohamowała inwektywami. Ja pewnie także nie powinienem nazywać pana Lasoty chamem, choćby dlatego, że jest starszy ode mnie, ale nie zmienia to faktu, że jego zachwanie w owym momencie było najzwyczajniej chamskie. Każdy to może ocenić dowolnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: reactor- kupa chama 11.06.04, 22:30 Wolno Ci to zrobić,Pan Lassota pcha się do polityki,to niech się zachowuje jak polityk!,już sobie wyobrażam jakby się zakończyła dla Niego ta sprawa w Brukseli.Brawo za Twoją spostrzegawczość,a mam pytanie do Ciebie -nie zauważyłeś przypadkiem wystającej słomy z butów szanownego pretendenta???. Pozdrawiam -longwehicle -cham z mianowania!. Odpowiedz Link Zgłoś
giezeta Re: dla mnie to kupa chama 11.06.04, 22:17 Może nie chama, ale słucha wyłącznie własnego rozumu ..... którego nie ma w nadmiarze. Za to ma w nadmiarze pewności siebie. Za nic bym nie głosowała! Odpowiedz Link Zgłoś