Dodaj do ulubionych

longwehicle-kim ty jesteś?

11.06.04, 13:04
Wiesz co - tak chamskiego i ordynarnego typa bez grama kultury dawno nie
spotkałam... Zaglądam tu codziennie, ale to chyba już naprawdę ostatni raz.
Zastanawiam się kim jesteś, że osoby które znam i lubię tolerują cię na tym
forum...
Obserwuj wątek
    • antolek68 Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 13:09
      wodnik74 napisała:

> Wiesz co - tak chamskiego i ordynarnego typa bez grama kultury dawno nie
      > spotkałam... Zaglądam tu codziennie, ale to chyba już naprawdę ostatni raz.
      > Zastanawiam się kim jesteś, że osoby które znam i lubię tolerują cię na tym
      > forum...

On ma tylko "TAKIE IMAGE" na forum.. tak w zyciu to kulturalny chlopiec ;)
      • Gość: Net Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 21:39
        wodnik74 napisała:

> Wiesz co - tak chamskiego i ordynarnego typa bez grama kultury dawno nie
        > spotkałam... Zaglądam tu codziennie, ale to chyba już naprawdę ostatni raz.
        > Zastanawiam się kim jesteś, że osoby które znam i lubię tolerują cię na tym
        > forum...

On ma tylko "TAKIE IMAGE" na forum.. tak w zyciu to kulturalny chlopiec ;)

ano tym
    • Gość: d-ca Submarine Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.gdynia.mm.pl 11.06.04, 13:34
      nie zrobicie mu zadnej szkody , zaokretuje go siebie na FSD czyli Flagowym
      Stanowisku Dowodzenia..wtedy da wam popalic...
      www.chinfo.navy.mil/navpalib/cno/n87/n77.html
    • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 13:35
      Intrygujące prawda,Zastanawiasz się,cham,palant,a kto Ci każe
      czytać?..ciekawość Cię zżera!, w tym sęk.Jesteś trochę starsza od klymenystry
      więc bardziej doświadczona życiowo,ale tego Doświadzenia nie Wykazujesz w swoim
      wątku.Dalej będę mówił,że nauczyciele robią jeden pdstawowy błąd ,nie uczą
      kindersztuby i tzw.myślemia przestrzennego.Zdaję sobie sprawę,że życie w
      ciągłym stresie wywołuje agresywne odruchy w czynach i słowie,ale Rób to w domu,
      nie prowokój praktycznie obcych.Piszesz wielokrotnie...,tak kobiety-absolutnie
      nie generalizuję -mają coś z........ . Domyśl się ciekawość przecież Cię
      zżera,Zola napisał nawet b.ciekawą powieść o tej tematyce.I ta natura,nie
      generalizuję wywołuje te w/w stany emocjonalne.Jeszcze raz -nie wchodżmy sobie
      w drogę,a będzie spokojnie.Chyba ,że chcecie uczynić to co zrobiłyście z
      trudnym,w forum w bramie!!.Jesteś normalną osobą na forum kobiety po 30-ce a tu,
      tygrysicą tylko Masz słaby węch.Pomimo wszystko pozdrawiam!!
      • tempe Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 13:45
        to ja obstawię
        70 do 30

jesteś bykk?
        • Gość: 7 Re: longwehicle-kim ty jestes? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 15:24
          lol, wcale bym sie nie zdziwil:))) gratuluje domyslnosci, jesli to prawda
      • Gość: dociekliwy Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:09
        Co on gada???
        • Gość: shortwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:11
          Coś pier.... o Zoli.
    • Gość: ZSD ja qrwa Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.04, 14:10
      ktory tu qrwa,,?
    • peteen Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 14:12
      cześć dawno nie widziany utopku
      :c)
      z longiem jest rzeczywiście problem, bo on nie panuje nad odruchami
      trzeba przyznać, że wali na odlew (jak to sie mówi wśród młodzieży "z liścia")
      wszystkim, którzy osmielą się miec inne zdanie, a juz - nie daj bóg - zwrócą mu
      uwagę, jest drastyczniejszą forma swarożyca, a najgorsze jest to, że sam się
      podkręca...
      • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 15:11
        peteen,Nie jestem potencjometrem,jestem podkręcany przez kółko różańcowe ,dla
        którego jestem cierniem w lini F.K /jaką chcieliby
        utrzymać/,senna ,morfinistyczna atmosfera,bezsensowne wątki a potem na skróty
        do sekty!!!.W odróżnieniu od chomików jestem posiadaczem cennej kasetki z cenną
        pofałdowaną zawartością.Ale nie można lekceważyć zwierzątek,nauczyłem się od
        nich,że jak ktoś Ci przykłada kij do pyska,to trzeba warknąć.Nikogo nie chće
        obrażać,nie pisże w akademickim stylu,tylko po to żeby co poniektórzy łatwiej
        załapali sens tego co usiłuję wytłumaczyć.Ja nigdy na siłe nie obstaję przy
        swoim,każdy ma prawo bronić swioch poglądów,minęły czasy inkwizycji,choć właśnie
        takie wrażenie odmoszę,że nad Forum Waruje wielki inkwizytor,który
        podpuszczając umyślnych zeszmaci każdego.Teraz namawiam Was do chwili
        refleksji,zastanówcie się czy tylko ja jestem jego ofiarą?,czy ostatnio nie
        jest jakoś dziwnie,dziwnie izoluje się pewne osoby,inne mają setki wpisów na
        matolskich wątkach.Ja chcę Was wybudzć z narkozy.Moja metoda chyba jest
        najskuteczniejsza,Inkwizytor zrobił wielki bład intryga nie wypaliła,bo nagle
        okazało się ,że są jeszcze nieskażone osoby które są odpowiedniejsze na mój
        humor.notabene wszystkie kawały które opowiadałem ,widziałem potem w Playboyu
        gazecie prawdziwego mężczyzny,czy w CKM czasopismo Każdego Mężczyzny>Współczuję
        obu Paniom Ze wasi Chłopcy jeszcze tego nie czytają,może byłoby Wam to łatwiej
        znieść.Na koniec,ja nikomu ,bez osobistej wycieczki w moim kierunku nie
        powiedziałem,że jest chamem!.Jednak pochodzenie robi swoje!!.Osobiście
        pozdrawiam Ciebie peteenku!!.Mam satysfakcję bo zaczniecie się sobie bacznie
        przyglądać,bo to co napisałem to Wasza szara rzeczywistość-Forum jest chore!!!.
        • kremoofka Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 15:18
          zeby nie wpisywac kolejnego "matolskiego" watku, w mysl lacinskiego primo non
          nocere (temu forum rzecz jasna)

musze przyznac,
          ze chyba masz racje

to tyle
          • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 15:21
            Dzięki To.ju (+++++) ;c{)).
            • kremoofka Re: long kurka blaszka 11.06.04, 15:25
              czytaj nick`i w podpisach ;p
        • Gość: 7 Re: longwehicle-kim ty jestes? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 15:22
          sorka rece mi opadly, nawet nie mam sily ich podniesc i skomentowac calosci twojego postu.
          moze jakos pozniej sie zbiore w sobie, pff
        • Gość: młody Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:26
          To pisz, kurna, do playboya!
        • peteen Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 15:26
          tak się składa pod nasza szerokością geograficzna, że z kobietami rozmawia się
          elegancko, choćby dla ich kruchej konstrukcji, ty o tym, nawyraźniej,
          zapominasz, a potem jeszcze machając klawiatura na oślep, walisz w każdego, kto
          ci uwagę zwróci, stopniując coraz wyżej inwektywy
          klymenystry nie znam, ale to młoda dziewczyna, a ty z nią próbujesz rozmawiać
          jak belfer i to w dodatku z zawodówki przy hilu
          wodnik, to moja przyjaciółka, zany i spotykamy się w większym gronie już od
          dawna, zatem atakując ją, w pewnym sensie atakujesz i mnie

ograniczam się do tych 2 tylko przypadków, które - mówiąc szczerze -
          zniesmaczyły mnie mocno

albo nieco zbastuj, głównie z inwektywami, albo spodziewaj się mocniejszego
          odporu
          • klymenystra Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 15:39
            jak belfer peteen? nieee- nauczyciele- nawet w zawodowkach- sa kulturalni i nie
            uwazaja kogos za zacofanego i glupiego tylko dlatego, ze uwaza kulutre i bycie
            milym za cos naturalnego... jestem kobieta i jestem czlowiekiem- i to drugie
            zobowiazuje jeszcze bardziej. dla longa to sa przesady.. smutne
        • bluetab70 Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 19:21
          longwehicle napisał:

> (...)Forum jest chore!!!

to forum było całkiem zdrowe, zanim pojawiłeś się ty i tobie podobni, i
          to "dzięki" wam zniknęło z krakforum większość starych forumowiczów...

Przypominam, że forum to takie medium, na którym może wypowiadać się każdy,
          niezależnie od tego, czy się zgadzasz z jego wypowiedziami, czy nie. A jeśli
          takie zasady ci nie odpowiadają, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś założył
          własne forum, na którym sam będziesz sobie ( i jego uczestnikom) sterem,
          żeglarzem, okrętem...

Acha, i jeszcze taki drobiazg: szpiegowanie innych przy pomocy wyszukiwarki to
          też twoim zdaniem kindersztuba? Gratuluję hipokryzji....
    • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 15:19
      Teraz możecie na mnie znowu powieszać psy,niestety muszę wyjść do
      pracy.wieczorem możemy zrobić sumę!!;c{)).Zauważyłem że,tutaj dobija się
      nieobecnych.ale pamiętajcie w prawie karnym nie ma zbrodni bez ciała !!.
      Pozdrawiam nabierajcie sił,będzie jazda!!
      • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:50
        Dlaczego Ty wszystko co Ci sie nie podoba komentujesz "smutne" ? ... Co jest w
        tym smutnego,ze On mysli inaczej,niz Ty? Ja nie uwazam,zeby byl gorszy.Wiesz,ze
        czytam sobie tu to i owo i znajac mnie,wiesz,ze raczej stane po Jego
        stronie,niz po Twojej,bo ja podobno tez jestem "smutna" :))) buehehehehe :)))
        Widac nie wszyscy Ci Klymenystra dorastaja do piet - smutne ... :(((
        • klymenystra Re: :) 11.06.04, 16:03
          nie SERTA- smutne jest to, ze dorosly, pracujacy facet wyzywa sie tu-
          niedojrzalosc mnie smuci- oczywiscie niedojrzalosc nie-gombrowiczowska, bien
          sur. wiek podkresla na kazdym kroku, dajac mi do zrozumienia, ze jestem gorsza,
          bo mlodsza. ale czy z jego wypowiedzi wywnioskujesz, ze to odpowiedzialny
          Mezczyzna??
          inne poglady? dziesiatki osob maja inne poglady- nic do nich nie mam. naprawde.
          serta- Ty zawsze zle mnie odczytywalas, a nie pamietam, zebym do Ciebie pisala,
          ze smutne... odbierasz mnie jako zarozumiala- czas sie z tym pogidzc
          amen
          • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:16
            Zapewniam Cie,ze znam bardziej zarozumiale osoby - nie nalezysz do grona
            tych,o ktorych wypowiadajac sie,nie szczedze sobie "slownika".Ciebie zaliczam
            do innego grona ;) Owszem,madrzysz sie czasem okropnie i w wielu kwestiach mamy
            zupelnie inne poglady i przypuszczam,ze nie dogadamy sie pod tym wzgledem
            nigdy,ale nie to teraz mialam na mysli.A On ... nie mam pojecia czy jest
            odpowiedzialny,madry i dojrzaly - musialabym sie z nim spotkac,zeby to
            stwierdzic,chodzi mi o to,ze to Twoje okreslenie "smutny" jest smieszne :)))
            To,ze Tobie sie On nie podoba nie jest smutne,nie jest tez smutne to,ze uwazasz
            Go za czlowieka,ktorego postepowanie nie pasuje do wieku.No powiedz mi,co w tym
            smutnego? Rozplaczesz sie? buehehehehehehehe :))) To moze byc co najwyzej
            smieszne.Choc ja osobiscie uwazam,ze to ciekawy czlowiek - wyraza swoje opinie
            w taki sposob,ze wiekszosci sie to nie podoba,a jednak z nim
            rozmawiaja.Teoretycznie jak Ci cos przeszkadza,to wychodzisz z zalozenia
            (tzn.nie mowie tu teraz doslownie o Tobie),ze z glupszymi konwersacji prowadzic
            nie bedziesz,bo roznica miedzy Twoim,a Jego intelektem jest ogromna,wiec po co
            sie znizac,ale jednak ... :))) To moze w takim razie smutne jest to,ze taka
            inteligentna osoba jak Ty wchodzi w gadki-szmatki z takim prymitywem? (wybacz
            Long ... ).Widzisz,to rzeczywiscie jest smutne ... ;( hihihihi
            • klymenystra Re: :) 11.06.04, 18:04
              rozmowa?????? nazywasz TO rozmowa? ja nie... a wiesz, czemu smutne? bo sa
              ludzie, ktorych wypowiedzi sie czyta- i mozna sie usmiechnac- bo sa ladne,
              ciekawe- nawet jesli wyrazaja inne zdanie. a sa ludzie, do ktorych piszac
              jestem smutna i bardzo bardzo powazna. mam nie odpowiadac, kiedy ktos mnie
              obraza? to nie w moim stylu. moze nie powinnam- ale cos mnie korci.
              ciekawy czlowiek nie przykuwa uwagi "kontorwersyjnym" (w jego mniemianiu)
              sposobem pisania- ciekawy czlowiek ma cos madrego do powiedzenia- bo jesli sie
              pisze madrze, to nie trzeba zwracac uwagi na siebie na sile. uwaga innych sama
              przyjdzie. bez wysilku ze strony tej osoby
              • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:00
                To poczekajmy na zainteresowanego :)

Klymenystra - chodz na kawe,cos sobie wytlumaczymy na osobnosci ...
                • klymenystra Re: :) 11.06.04, 19:01
                  ale Ty stawiasz:) ja oszczedzam :PPPP a o co chodzi?
                  • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:09
                    Ja stawiam ?! a ja 5 zl mam :(((
                    a o nic konkretnego - podamy sobie dlon po kolezensku na koniec,co? ;)
    • vizga Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 19:50
      Longwehicle jest jaki jest, ma swoje poglądy, swój sposób bycia i podejście do
      życia, forum, itd...Jak każdy z nas. Wolno mu, Jego prawo. Nikomu krzywdy nie
      robi, czasem trochę go poniesie (zgadzam się, że czasem za bardzo) ale jest
      człowiekiem naprawdę w porządku...
      • Gość: Net Re: longwehicle-kim ty jesteś? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.06.04, 20:55
        jestem zaskoczona wypowiedzia forumianki czy jak ja zwal bo longa zawsze
        uznawalam ze kulturalnego i ciekawe typka:)
        • vizga Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 21:19
          Gość portalu: Net napisał(a):

> jestem zaskoczona wypowiedzia forumianki czy jak ja zwal bo longa zawsze
          > uznawalam ze kulturalnego i ciekawe typka:)

A to dlaczego?Long jest na swój własny sposób kulturalny w wypowiedziach
          forumowych (taki charakter ma), a interesujący z pewnością jest!Czym to
          forumianka druga czuje się tak zaskoczona?
          • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:03
            Kazdy czlowiek moze byc interesujacy,jesli uda nam sie zrozumiec jego
            przeslanie.Owszem,sa tacy,ktorzy nie potrafia wykrzesac z siebie kompletnie nic
            ani interesujacego,ani kulturalnego,ale to juz oddzielny temat.A Long...
            bynajmniej do takich nie nalezy.Wyraza swoje opinie na swoj sposob,a skoro ma
            taka rzesze "sluchaczy" tzn.ze cos w tym co pisze jest.A to,ze Klymenysta uwaza
            inaczej,to jej sprawa - jak widac nie przekonuja jej zadne argumenty.
            • klymenystra Re: :) 11.06.04, 22:18
              serta- a popatrz na to z tej strony- long walczy o wolnosc na forum. a czemu
              nie pozwala byc innym wolnym chociaz tutaj od wulgaryzmow i kiepskiego humoru?
              za duzo tego na co dzien- musi byc tez tu? toz to narzucanie nam niechcianych
              tresci...
    • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 11.06.04, 22:09
      Jeszcze nie czytałem,nie odmowię sobie przyjemności zastosowania Waszej
      Taktyki:..."gryż jak śpi-nawet ogonem nie machnie!!".Jutro rano dostaniecie na
      Forum śmietankę do kawy!!!-Tylko bez kolejek!! ;c{))
      • Gość: 7 nie no, to jest smieszne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 22:15
        kazdy pisze jak ma czas i ochote, nie rob z siebie takiej ofiary, ze kazdy chce ci tu wbic noz w
        plecy i cie obsmarowuje wrednie czychajac na moment, jak nie ma cie przy kompie
        • klymenystra Re: nie no, to jest smieszne 11.06.04, 22:18
          taaaaaaaaak 7 masz racje. wlasnie o to chodzi :)
          pozdrawiam
        • longwehicle Re: nie no, to jest smieszne 11.06.04, 22:23
          Witaj Seven,bogu Dziękuj ,że mineły czasy egzekutywy/zebrania róznych szczebli
          PZPR/na ktorych rozprawiano się z niewygodnymi.Dzisiejsze komisje np.sejmowe
          komisje śledcze to farsa i zabawa w doktora w porównaniu z tym wynalazkiem
          Imperium Ciemności??.Jak napisałem :..rach ciach i po człowieku!.Ja zastosuję
          taktykę agresora ;atakuj na śnie....ale jaja!, pół Krakowa nie będzie spało!! ;c
          {)).
          • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:43
            Wy to chyba poczucia humoru nie macie :))) buehehehehehehe. Teraz Klymenystra
            napisze: "a mowilam,mowilam!dorosly z niego czlowiek,a zachowuje sie jak
            gowniarz.A jaki pewny siebie!" :))) Ja tez bym napisala po calym dniu
            nieobecnosci na forum,ze straszne z Was paskudy,ze tak mi dupe
            obrabiacie,podczas gdy ja ciezko tyram :) Tylko najwyrazniej nikt nie
            rozumie,ze to nie jest do konca powazne stwierdzenie. ech ...
            • klymenystra Re: :) 11.06.04, 22:53
              ano nie mamy. to ten halny...
              • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:58
                Gdzie Ty ten halny masz? Ja chyba troche blizej gor mieszkam ;) i nie czuje
                • klymenystra Re: :) 11.06.04, 23:02
                  spytaj longa- on wie duzo na temat wplywu halnego na nasz humor.. bo co by
                  innego :>

a ja do tych gor to tez az tak daleko nie mam- w koncu obwodnica prowadzi na
                  gory :)
                  • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:06
                    No tak,podobno najwiecej samobojstw popelniono podczas halnego ;) A tak z
                    mojego punktu widzenia (teraz jak najbardziej powaznie pisze) halny
                    rzeczywiscie moze temu sprzyjac.Ja osobiscie odczuwam przygnebienie
                    wtedy,smutek,w kazdym razie jest mi zle i chyba zbyt wiele pesymistycznych
                    mysli mi krazy po glowie.Ale ciekawa jestem co Long ... o tym sadzi.Jasne,ze
                    spytam,jak tylko sie pojawi.A Ty po obwodnicy na rowerze nie mykaj,bo jeszcze
                    Cie cos trzepnie i strata dla nas wszystkich tu bedzie ogromna - komu ja bede
                    dogryazc? :(
                    • longwehicle Re: :)Mnie Serto-mój przyjacielu!!;c{)). 11.06.04, 23:14
                      z halnym jest tak,musi przebrnąć ze Słowacji na drugą stronę nad Tatrami,tworzy
                      się potężny "wał"chmur i czeka na ostateczny podmuch/znowu podpadnę !..inaczej
                      tzw.kopa w d.../tak mi tłumaczył zaprzyjażniony góral o czym sam się
                      przekonałem w czasie kilkuletniego pobytu w Zakopanem!!.Jeśli nie edzie
                      kopa,chmury się cofną i od nowa,przy nastepnej okazji!!.Pisałem o tym ,bo z
                      balkonu mam widok na Tatry -góry umiłowane!!.
                      • klymenystra Re: :)Mnie Serto-mój przyjacielu!!;c{)). 11.06.04, 23:17
                        a beskidy? beskidy beskidy beskidy.. ooo...juz za miesiac...
                    • klymenystra Re: :) 11.06.04, 23:16
                      nie mykam. ja w druga strone. ewentualnie autobusem :)
                      a halny lubie.. jak mi tak wieje i wieje i wieje... mrrrrrrrr
                      • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:23
                        ach Long ... zawiodles mnie troche - wiem jak halny powstaje,mialam
                        nadzieje,ze wykrzesasz odrobine wlasnych przemyslen ;) takich,ktore w Twoim
                        wykonaniu mi sie podobaja,a innych doprowadzaja do
                        szalu/zlosci/zazdrosci ... :))) Ale skoro Ty z balkonu moje ukochane gory
                        widzisz (to moje!moje!moje gory!!!),to pewnie gdzies po tej samej stronie co i
                        ja mieszkasz ;) A Ty Klymenystra tak duzo autobusami nie jezdzij - jeszcze sie
                        prymitywnych rozmow o brazylijskich serialach nasluchasz i dopiero sie
                        rozdraznisz ile to glupcow jest wsrod nas - przykre ... :(((
                        • klymenystra Re: :) 11.06.04, 23:32
                          mam discmana i ksiazke- zyje poza autobusem :P
                          • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:42
                            Zaczynam czuc respekt do Ciebie ... ja to nie potrafie czytac,jednoczenie
                            sluchac muzyki i w dodatku siedziec w zatloczonym autobusie ... Jestes
                            wyjatkowa ... Tylko jeszcze zaloz sobie okulary na nos ... Moze i inni poczuja
                            respekt ... Ach! A zapewne ta ksiazka po francusku,aby ktos spogladajac Ci
                            przez ramie pomyslal sobie "wofff ..." ... Padam Ci do stop,zes taka
                            wyjatkowa ...

buehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehe
                            • klymenystra Re: :) 12.06.04, 00:07
                              ze co??
                              magda, obrazasz mnie i to bardzo.
                              dobranoc
                        • longwehicle Re: :)Wybacz na pisanie o czymś co Kochasz> 11.06.04, 23:53
                          ja i wielu innych łącznie z Naszym papieżem,muszę mieć więcej pary w płucach.
                          Kocnam te góry,choć widziałem wyższe.
                          -Kocham Tatry,bo z nimi wiążę najmilsze wspomnienia.
                          -Kocham je za to ,że uczą ludzi pokory. ---
                          =Kocham je za to,że dają/choć dopiero teraz chleb góralom/.
                          -Których kocham,za to ,że pokazali Hitlerowi wała!!.
                          -Nie zapominając ,o pokazaniu tego samego komuchom!.
                          -Czyż nie jest to bagaż uczuć,które trudno zmieścić w obolałym sercu??.
                          -Wyciągnęlaś ze mnie to jak rybak rybę z wody,oj coś Ci to za łatwo poszło!!

-
                          • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:27
                            Obrazam? Nie wydaje mi sie,ze to co napisalam jest obrazliwe,jesli tak,to
                            przepraszam.Podkreslam jedynie na swoj sposob,humorystyczny wg.mnie,fakt,ze
                            jestes madra,a przy okazji masz racje - troche sie tez nabijam,ale nie
                            zamierzam Cie obrazac.Choc jesli dalej tak uwazasz,to jestesmy kwita w takim
                            razie ... jestem strasznie pamietliwa ...
                            • longwehicle Re: :) 12.06.04, 00:37
                              Czy juz na zawsze będzie się mówiło na F.K.:.."to wina longwehicla-chama z
                              mianowania".Jak tramwaj się wykolei to wina longwehicla,jak Oblejesz egzamin
                              Powiesz to wina longwehicla,egzaminator za bure od żony za infantylność;to wina
                              longwehicla,tak jak pisałem ....dzień świstaka,,,,bez obrazy!!!;c{((.
                              cham z mianowania
                              Longwehicle

• klymenystra Re: :) 12.06.04, 10:01
                                nadwrazliwosc? czy swego rodzaju kompleksy? bo zwiazku nie widze...
    • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 12.06.04, 06:57
      Wiecie co postanowiłem,że sobie odpuszczę z zarzutami.Zadam wam boleśniejszy
      cioś,Wasze własne sumienie Was osądzi,jednak sumienie jest kiepskim obrońcą,jest
      tak jak pomówienie fenomenalnym oskarżycielem i katem!. W.Szekspir napisał
      doktorat na ten temat!! ;c{)).
      Miłego dnia życzy:

Longwehicle
      cham z mianowania!!.
    • longwehicle Re: longwehicle-kim ty jesteś? 12.06.04, 07:17
      A i jeszcze jedno od jutra chce się zalogować drugi longwehicle,ten z drugiej
      strony weneckiego lustra.Z racji częściowej niewidzialności ma sobie języczek!!.
      Typowy paparazzi z wyższym wykształceniem!!!.Pogubicie się,trudno tkać sieci
      intrygi na dwie osoby!!.

O Boże pomimo deszczu,taki piękny dzień od samego rana!!
      • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:52
        Mnie sie podoba :)
        A gdzie Ty ten piekny dzien widzisz? To moze ja mam cos z narzadem wzroku
        itp.nie tak,bo ani slonca nie dostrzegam,ani tego halnego wczoraj nie
        zauwazylam ;)
        • longwehicle Re: :) 12.06.04, 12:36
          Witaj!!
          Dla mnie ten dzień zaczął się pięknie i skończy tak samo z dwóch powodów:
          1/Wyglądnij przez okno ,słoneczko świeci!
          2/akwarium girls żyją dalej w niepewności!.;c{)).

Longwehicle
          cham z mianowania!!.
          • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:20
            Ano wyszlo.Teraz widze.
            Long ... nie masz czegos dobrego w lodowce do jedzenia?
            • longwehicle Re: :) 12.06.04, 17:33
              Na co MAsz ochotę???
              • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:47

Arbuza bym sobie zjadla ... nie masz przypadkiem?
                • longwehicle Re: :) 12.06.04, 17:49
                  Jaki to problem??
                  • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:52
                    No jak masz,to podziel sie ze mna,bo mi jezyk usycha ;(
                    • longwehicle Re: :) 12.06.04, 17:54
                      Gdzie Ci podwieżć>>>>poczta /dla ogółu nie korzystam z niej!!/
                      • Gość: SERTA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:08
                        aaa,umowmy sie w jakims miejscu malo uczeszczanym ;) Tylko nie przychodz w
                        dlugim,czarnym,skorzanym plaszczu z ukrytym pod spodem arbuzem :))) lepiej
                        wsadz do jakiejs jednorazowej siatki - to bede wiedziala,ze to Ty ;)))
                        • longwehicle Re: :) 12.06.04, 18:14
                          z dala od drzew ,dachów i kościelnych wież,tak żeby snajper miał kłopoty!!;c{)).
                          • Gość: SERTA :) mniam mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 00:39
                            Dobra,juz nie trzeba (narazie) - wlasnie z tesco wrocilam ... po arbuza
                            pojechalam :))) mniam mniam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka