Dodaj do ulubionych

Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgier ...

IP: 213.134.163.* 15.03.12, 17:10
Ciekawe, co by PIS mówił, gdyby na wiec poparcia Tuska przyjechał pociąg demonstrantów z Niemiec. No, niech będzie nawet z Francji. Byłoby gadania, że rząd nie służy narodowi tylko wysługuje się obcym, to go obcy popierają... Nic głupszego prawica nie mogła już zrobić, tylko wpieprzać się w wewnętrzne sprawy Węgrów? Ale polska prawica psuje wszystko, czego się tknie. I właśnie złożyła Orbanowi pocałunek śmierci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bucowski J. wiec garbatych nosow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 17:27
      wszedzie ten ukryty ubek -konfident sil specjalnych towarzysz Bocian..dlaczego ludzie prawicowi maja garbate nosy..czy to jeden klon ???
      • Gość: dr Bukowski Alfons Re: wiec garbatych nosow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 11:23
        nie mam garbatego nosa..mam tylko dlugi nos jak Pinokio..
    • Gość: xc Re: Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgie IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 17:44
      Kto miał czas, aby w godzinach pracy uczestniczyć w takich pikietach? Czy obowiązkiem patrioty nie jest zarabianie pieniędzy, po to aby z podatków utrzymać tę część społeczeństwa, która domaga się solidarnego uczestnictwa w zyskach osób pracujących na przyrost PKB?
      • Gość: wer Re: Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgie IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 20:40
        Żartujesz? Niestety, ludzie o przekonaniach ultraprawicowych (spędzający czas na pielgrzymkach, pikietach albo pod pałacem prezydenckim) to najczęściej emeryci, renciści, bezrobotni oraz wszelkiej maści życiowi nieudacznicy (jak komuś się udało w życiu i jest szczęśliwy, to ma lepsze rzeczy do roboty niż wyzwalanie wyzwolonej od 20 lat ojczyzny). Na ich emerytury/zasiłki/zapomogi ciężko pracują ci, którym tamci odmawiają "bycia Polakami".
        • Gość: madamad Re: Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgie IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 00:15
          Przyjrzyj się zdjęciom i policz ilu było młodych. Było naprawdę wielu.
    • Gość: peter Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgier ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 17:55
      Mieszkam na brackiej z 15 lat a nie wiedzialem, ze tu jest instytut wegierski
      na cos ci kosmici sie przydaja lol
      • patriska1971 Kosmici 16.03.12, 08:38
        Szanowny Panie Peterze,
        Serdecznie zapraszam Pana do nas na Bracką 15, bardzo chętnie przedstawię Panu naszą dziesięcioletnią działalność. Polecam także naszą stronę internetową. www.hungary.art.pl

Z uszanowaniem
        Kosmita z Budapesztu, alias
        dr. Patricia Pászt
        dyrektor Centrum Węgierskiego w Krakowie
        • to_straszne Pani Doktor? Gratulacje! 16.03.12, 12:06
          Lepiej bym tego nie rozegrał.
          Na usprawiedliwienia Petera dodam tylko, że on jedynie NAPISAŁ, że mieszka na Brackiej od 15 lat. To może nie być prawdą (c: Internet jak papier - jest cierpliwy.

Proszę przyjąć najlepsze życzenia dobrej i skutecznej działalności, i życzenia odrobiny spokoju dla Węgrów, bo się to Państwu naprawdę należy.
          • patriska1971 Re: Pani Doktor? Gratulacje! 16.03.12, 12:32
            Dziękujemy bardzo, ja też tak myślę!:)
        • Gość: peter Re: Kosmici IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 19:03
          Chyba zaszlo jakies nieporozumienie;)
          Fakt istnienia instytutu na Brackiej bardzo mnie ucieszyl. Pozytywnie odnioslem sie rowniez do kosmitow z gazety polskiej, dzieki ktorym to dowiedzialem sie o tym fakcie, z czego wywnioskowalem, ze i ich dzialanosci przynosi czasami w sobie cos przydatnego;)

üdvözlet másrészt Bracka!
          • patriska1971 Re: Kosmici 19.03.12, 08:39
            :) Dziękuję za wyjaśnienie - tylekroć słyszałam już o naszym języku, że to język ufoludków, że automatycznie pomyślałam o nas...
            Zresztą... chyba nie mam nic przeciwko kosmitom. (prawdziwym:)
            Szivélyes üdvözlettel
    • Gość: Niezależny Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgier ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 18:09
      Po prostu matoły !!!
      • Gość: asd matołem to ty jesteś! IP: *.extreme-net.one.pl 15.03.12, 18:53
        Węgry są niszczone przez lewacką UE
        • Gość: red_ek Re: matołem to ty jesteś! IP: *.multimo.pl 15.03.12, 19:03
          I my ich musimy bronić...? Biedactwa. Sami sobie nie poradzą? Mogą: 1. Wyjść z Unii; 2. Zmienić rząd. Mogą robić co chcą, bo są wolnym, demokratycznym krajem i żadnemu palantowi z Polski nic do tego. Ale nie, my pierwsi z bratnią pomocą. Jakby Kaczyński rządził, to może by i czołgi podesłał na ratunek umęczonemu narodowi węgierskiemu.
        • leartios Re: matołem to ty jesteś! 16.03.12, 06:58
          Przecież na Brackiej głoszono, że Orban jest mądrym i odpowiedzialnym patriotycznym premierem. To jak to możliwe, że taki "mąż stanu" nie potrafi sobie radzić z tą rzekomo lewacką Unią? Pewnie ma taki sam pomysł na rządzenia jak wielu innych dyktatorów: znaleźć wroga, lub wmówić ludowi że wróg jest i niszczyć go. Tak było za komuny, za Kaczyńskich i za Orbana.
    • Gość: przechodzień Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgier ... IP: 31.61.14.* 15.03.12, 20:26
      autorka -Trzęsąca się ze strachu blondynka - nie wyglądała na naćpaną, mam ją sfilmowaną.
      agonia agory amen
    • leartios Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgier ... 15.03.12, 22:09
      Pytanie: śpiewali hymn Polski do słów Kaczyńskiego?
      • Gość: madamad Re: Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgie IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 00:13
        A co ma wspolnego dzisiejsza pikieta zorganizowna przez LOS z Kaczyńskim? -NIC! Panuj choć trochę nad swoją głupotą.
        • leartios Re: Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgie 16.03.12, 01:55
          Ano jakbyś czytał/a coś więcej to byś wiedział/a że Sakiewicz w raz z innymi pojechali "działać" na Węgry. Kaczyński wykorzystuje sytuację.
          Panuj choć trochę nad swoją głupotą.
        • leartios Re: Prawicowa pikieta na Brackiej w obronie Węgie 16.03.12, 02:04
          A przy okazji zacznij myśleć, bo na samym początku filmu już widać związek z Kaczyńskimi.
    • to_straszne No tak, "na razie poza głównym nurtem" 16.03.12, 12:21
      Ryszard Bocian. To wiele tłumaczy. Będzie potrzebny lekarz, no i Węgrom to także nie pomoże. Raczej.

A przy tym ten zbity, wielotysięczny tłum na Brackiej ... (ok 60 osób). To wiele wyjaśnia. Folklor też jest potrzebny, Mili Państwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka