Dodaj do ulubionych

Wyniki egzaminu w sieci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:51
Anielska cierpliwość to za mało...
Szanowna Okręgowa Komisja Egzaminacyja jaja sobie robi z
uczniów, ponieważ wyniki opublikowali na www dzisiaj o godzinie 9 rano i do
teraz nie można ich sprawdzić... Tak jest co roku, bo nikt nie bierze pod
uwagę, że wszyscy będą chcieli sprawdzić swoje wyniki. Serwer jest
przeciążony,
a baza chyba się "wywaliła". Może ktoś powinien powtórnie zdać egzamin z
obsługi sieci i serwera w OKE? Skandal,Proszę Państwa, SKANDAL!
Tym bardziej, że pomysł nie sprawdził się już w tym roku z egzaminami po
klasie 6 szkoły podstawowej, więc Szanowna Okręgowa Komisja Egzaminacyjna
liczyła na cuda ?!?!?!?! Hmmm... chyba tak, bo cuda i anioły mają ze sobą
wiele wspólnego.

P.S. Dobrze by było, gdyby ktoś z GW zainteresował się lekceważeniem
młodzieży przez Szanowną Komisję, która chce być "tak nowoczesna"
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: Wyniki egzaminu w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:58
      Wystarczyłby 1 dodatkowy komp na serwer i byłoby ok. A tak to wszyscy muszą
      czekać i się denerwować. Ja myslałem, że sobie sprawdzę w nocy, a tutaj się
      baza wywaliła... W OKE nie pracują i pewnie dopiero jutro naprawią...
      • Gość: machejno Re: Wyniki egzaminu w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:15
        To faktycznie skamdal, kilkakrotnie udało sie mi dojść do danych ucznia, ale
        niestety przy próbie sprawdzenia wyników wszystko szlag trafiał (włącznie ze
        mną). Tylko IDIOTA mógł myśleć, że po ogólnym ogłaszaniu, ze w poniedziałek o 9
        rano będzie można sprawdzić wyniki, nie będzie przeciązenia sieci. Ale przecież
        są na to sposoby. Jeśli OKE nie stać na fachowców i konkretny sprzęt niech się
        lepiej przestawi na sygnalizacje dymną (jak Indianie). Jeżeli nawiedzone panie
        z OKE nie są w stanie tego zrozumieć niech ustąpią innym młodszym miejsca.
        Howgh.
    • Gość: Andrzej Re: Wyniki egzaminu w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 11:55
      Absolutny skandal. Czy nikt nie policzyl ile osob bedzie chcialo poznac swoje
      wyniki??? Zalogowanie sie do serwera jest praktycznie niemozliwe. W klasie
      mojej corki wyniki, do dziasiaj, zna tylko jedna osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka