pokraczny_kotek 15.06.04, 12:12 forumową widziałam giepeha. ha ha ha ha ha ha ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: straciłam cnotę 15.06.04, 12:37 nie martw sie, jeśli jesteś jeżem, to mimo wszystko nic ci nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: straciłam cnotę 15.06.04, 12:47 jottka napisała: > nie martw sie, jeśli jesteś jeżem, to mimo wszystko nic ci nie grozi :) wiem. jechałam niebieską limuzyną i przeżyłam. ergo - jestem niezniszczalnym kotkiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: straciłam cnotę 15.06.04, 12:52 noale kotek nie jeż, a tak btw. to 'ha'x6 - czy to jezd krótka recenzja tego co widziałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: straciłam cnotę 15.06.04, 13:22 no ale to POKRACZNY kotek! czy dedukcja nic ci nie podpowiada, droga emko? przecież to może być własnie źle sklasyfikowany jeż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: straciłam cnotę 15.06.04, 13:50 jottka napisała: > no ale to POKRACZNY kotek! > > czy dedukcja nic ci nie podpowiada, droga emko? przecież to może być własnie > źle sklasyfikowany jeż!!! myślisz że moje pole morficzne spłatało mi aż tak okrutnego figla?... w zasadzie coś mnie od dłuższego czasu kłuje w dupę... hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: straciłam cnotę 15.06.04, 14:40 zamiast sprawdzac genom, sprawdź na czym siedzisz. może cię rzeczywistość uwiera. pokraczny kotek nie może być jeżem, jeż bliższy szczurowi:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: straciłam cnotę 15.06.04, 20:56 emka_1 napisała: > pokraczny kotek nie może być jeżem, jeż bliższy szczurowi:( to jest kotek, który sie praczetem wspiera - jeż jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: straciłam cnotę 15.06.04, 22:17 eeetam, kotek bierze swój początek z mrożka, praczetem sie tylko podpiera, dla niepoznaki. nie dość, że pokraczny to jeszcze podstępny. jez w celu odwrócenia uwagi, żeby nie zagłaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 a może to jest poPraczny kotek, który 15.06.04, 22:33 jednakowoż swój początek bierze z Mrożka, a może nawet z Carrolla ;) a co do cnoty: mogę potwierdzić, że wsiadł kotek do gphowej limuzyny, przeżył, skoro tu pisze, a czy stracił - to już (jeż?) niech się zainteresowani wypowiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a może to jest poPraczny kotek, który 15.06.04, 22:39 że ja powiem brutalnie po polsku - jeża przelecieć sie nie da! zaświadcza wieszcz, w którego postać kotek właśnie transformuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_kules Re: a może to jest poPraczny kotek, który 15.06.04, 22:41 jottka napisała: > że ja powiem brutalnie po polsku - jeża przelecieć sie nie da! > > zaświadcza wieszcz, w którego postać kotek właśnie transformuje :) ty popatrz lepiej co za efekt ma transformacja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_kules Re: a może to jest poPraczny kotek, który 15.06.04, 22:40 bluetab70 napisała: > jednakowoż swój początek bierze z Mrożka, a może nawet z Carrolla ;) > > a co do cnoty: mogę potwierdzić, że wsiadł kotek do gphowej limuzyny, przeżył, > > skoro tu pisze, a czy stracił - to już (jeż?) niech się zainteresowani > wypowiedzą :) no stracił, stracił, zobaczył bowiem i już nie jest nieuświadomiony w kwestii jak wyglądają forumowicze :) kotek w nowej odsłonie :) ps. blu, ukłony dla córy, jeśli czas pozwoli a młoda nie zapomni to chetnie ją nawiedzę i zabawię się w piaskownicy :) a kota już dostała miano? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a może to jest poPraczny kotek, który 15.06.04, 23:06 frau_kules napisała: > no stracił, stracił, zobaczył bowiem i już nie jest nieuświadomiony w kwestii > jak wyglądają forumowicze :) tracić cnotę okiem? oj, kotek straszliwie pokęcon musiał być:( nic dziwnego, że transformował, noale gruba przesadą jest twierdzić, ze kotek/jeż/frau_kules wie jak wyglądaja forumowicze :) ani jottka ani ja (na ten przykład jeden z wielu rozlicznych) nie wygladamy jak giepeha :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nobo 15.06.04, 23:18 zjeżony kotek nie ciebie ani mnie chciał oglądać, tylko giepeha i dziękuj bogu - chciałabyś, żeby ktoś po obejrzeniu ciebie przetransformował we frauę kules??? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: nobo 15.06.04, 23:58 nonie:( ja w chęci kotka nie ingeruję, moze oglądac kogo chce, ale stanowczo się sprzeciwiam wyciąganiu ogólnych wniosków na podstawie wyglądu giepeha:( no bo nie wiem jak wyglada, a w istnienie brata blizniaka, za przeproszeniem jednojajowego, nie wierzę. nie tylko z powodu posiadania różnych rodziców, ale z racji zasadniczej różnicy płci. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: a może to jest poPraczny kotek, który 15.06.04, 23:24 emka_1 napisała: > ani jottka ani ja (na ten przykład jeden z wielu > rozlicznych) nie wygladamy jak giepeha :) nie mów! macie więcej palców??? po dwie pary uszu? fioletową karnację? frau kotek (żywo zainteresowany) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek to ja też nie powiem 15.06.04, 23:43 w czyim kierunku ogólnie pierdzę ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: to ja też nie powiem 15.06.04, 23:50 to już inni powiedzieli, wtórny transformersie :( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a może to jest poPraczny kotek, który 16.06.04, 00:01 frau nie frau, ale kotek:( no a ciekawość kotka zabiła, niestety zresztą. żeby cie jednak nie dławiło - palców mamy więcej niz jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a może to jest poPraczny kotek, który 16.06.04, 00:02 my razem czy z osobna? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a może to jest poPraczny kotek, który 16.06.04, 00:11 dedukując mozna wysnuć wniosek, że obie razem mamy więcej niż jeden palec. patrząc na dłonie nasze smukłe, można miec nawet pewność :) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: a może to jest poPraczny kotek, który 16.06.04, 10:42 emka_1 napisała: > żeby cie jednak nie dławiło - palców mamy więcej niz jeden :) na głowę? i kto tu jest mutantem, palcogłowe potwory? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 sobie 16.06.04, 13:11 wypraszam takie insynuacje:( nigdy i nigdzie nie twierdziłam, że nie jestem mutantem i potworem. powiem nawet, że wręcz przeciwnie. sypiam głową w dół, jadam gromnice, krowom mleko odejmuję, a w wolnych chwilach wysysam oddechy niemowlętom. Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: sobie 16.06.04, 14:24 emka_1 napisała: > wypraszam takie insynuacje:( nigdy i nigdzie nie twierdziłam, że nie jestem > mutantem i potworem. powiem nawet, że wręcz przeciwnie. sypiam głową w dół, > jadam gromnice, krowom mleko odejmuję, a w wolnych chwilach wysysam oddechy > niemowlętom. co za ulga, wreszcie jakiś normalny forumowicz. w noc walpurgi, przy sabacikowym grillu, masz u mnie piwo o aromacie nietoperza. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 kotku, 16.06.04, 23:42 nas jest więcej:) znaczy tych normalnych forumowiczów, tylko czasem się nie chce z nor na forum wypełzać, a poza tym teraz sezon na liszki i chrabąszcze, więc zapasy trzeba robić. w noc walpurgii z pewnością się spotkamy, a i wywar wypijemy Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: a może to jest poPraczny kotek, który 16.06.04, 11:40 frau_kules napisała: > ps. blu, ukłony dla córy, jeśli czas pozwoli a młoda nie zapomni to chetnie ją nawiedzę i zabawię się w piaskownicy :) dzięki:)) przekażę:) zapraszamy, będzie nam bardzo miło:) a kota już dostała miano? no właśnie nie:(( bo nierasowa kota powinna mieć chociaż rasowe imię, co nie?? no, chyba żeby Pinessa... a może ogłoszę konkurs na imię dla kota? nagrodą bedzie order z kartofla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: a może to jest poPraczny kotek, który 16.06.04, 14:32 bluetab70 napisała: > dzięki:)) przekażę:) > zapraszamy, będzie nam bardzo miło:) między sesją a zagranicą wykroję ździebko czasu. > a kota już dostała miano? > no właśnie nie:(( bo nierasowa kota powinna mieć chociaż rasowe imię, co nie?? > no, chyba żeby Pinessa... > a może ogłoszę konkurs na imię dla kota? > nagrodą bedzie order z kartofla ;) moja była matylda, teraz jest po prostu gruba :) więc pierwsze imię mogę oddać za darmo. doskonale sprawdza się też: kicura. to co z tym ziemniakiem? :D a-ha! pragnę zobaczyć zdjęcia! zwłaszcza to deprawujące, z winem, papierosem i nieletnią. jest szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: straciłam cnotę 15.06.04, 13:49 emka_1 napisała: > noale kotek nie jeż, a tak btw. to 'ha'x6 - czy to jezd krótka recenzja tego c > o > widziałaś?:) nie! to rym, jeżeli odpowiednio zaakcentujesz (w obydwu wersach na trzecią i szóstą sylabę) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: straciłam cnotę 15.06.04, 14:38 a-ha, znaczy zabawa formalna, no ale trzeba było objaśnienie dołaczyć, bo róznie mozna rozumieć takie hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph owszem, wiozłem p.k. 16.06.04, 12:49 ale nie wyglądała jakby w tym czasie traciła cnotę ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: owszem, wiozłem p.k. 16.06.04, 14:23 gph napisał: > ale nie wyglądała jakby w tym czasie traciła cnotę ;))))) wszyscy nie znacie się na rozbudowanych przenośniach. profani! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: owszem, wiozłem p.k. 16.06.04, 23:06 pokraczny_kotek napisała: > gph napisał: > > > ale nie wyglądała jakby w tym czasie traciła cnotę ;))))) > > wszyscy nie znacie się na rozbudowanych przenośniach. > profani! > ;) no, na aż tak rozbudowanych to chyba nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: owszem, wiozłem p.k. 17.06.04, 15:54 gph napisał: > > wszyscy nie znacie się na rozbudowanych przenośniach. > > profani! > > ;) > > no, na aż tak rozbudowanych > to chyba nie ;) a wam, giepehom to tylko jedno w głowie zwoje zwoje i nic ponad to. ociupinkę liryki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś