Dodaj do ulubionych

oskarżony krakowski aktor!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 07:44
Słyszeliście, że znany krakowski aktor dzisiaj stanie przed sądem za
molestowanie swojego 5 letniego syna? Mówili,że grał w "Człowieku z żelaza"
oraz był konferansjerem w "Spotkaniu z balladą". Stanisław R. Ale nijak nie
mogę połapać się o kogo chodzi. A Wy wiecie???
Obserwuj wątek
    • Gość: anulcia73 Re: oskarżony krakowski aktor! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 07:47
      wiemy, oj wiemy...
      • Gość: miau Re: oskarżony krakowski aktor! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 07:52
        To może powiesz, kto to taki?!
        • Gość: B. ;)) IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 08:22
          OOOPS, a mi sie jakos wydawalo, ze chodzi o Bogusława S. ... ;D
          a dziecko chyba 2-letnie a nie 5-cio ;)
          • Gość: mirka Re: ;)) IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.06.04, 08:36
            Chodzi o Bogusława S.Prowadził pierwsze "Spotkania z balladą" z Jerzym Sturem.
            Grał szefa Jandy w Człowieku z żelaza i kilku innych filmach ale bardziej znany
            jest jako konferansjer.Sporo lat temu był u nas w liceum na spotkaniu z uczniami
            • aborys Re: ;)) 16.06.04, 08:43
              Sobczuk?
              • Gość: mirka Re: ;)) IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.06.04, 12:05
                Tak, wiem z pewnego źródła
                • luckystrike Re: ;)) 16.06.04, 12:18
                  z "gazety" ? z radia ? telewizji?
                  • Gość: Peteen chodzi o Bogusława Sonika ? szok 1 IP: *.pp.com.pl 16.06.04, 14:20

człowiek, którego nienawidzicie kochać

www.kazimierz.com
                    • Gość: sabbina Wiem, bom sama się z nim molestowała ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:23
                      --
                      sabbina, rajska plaża,
                      • sabbina No Das_Bot wzywam do akcji, zbanuj mego 16.06.04, 15:00
                        podszywacza !
                        chyba po IP sprawdzisz co i jak, i nie sprawi ci to większego problemu ?
                        :)
                        • Gość: sabbina Re: No Das_Bot wzywam do akcji, zbanuj mego IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.04, 15:23
                          normalnych tu nie banuja
          • ligia12 Re: ;)) 16.06.04, 21:44
            Szkoda.że nie zaskarzyła dwóch poprzednich tatusiów,więcej by nachapała się po
            biednych chłopach!!!
    • Gość: cet2 chamówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 18:37
      Tu już przegięliście. Nie wiadomo, czy to prawda, a jeżeli nawet, to co to ma
      być – internetowy sądzik kapturowy? W takim razie może zajmiemy się równie
      obiektywnie innym aktualnym podsądnym – to nawet bardziej na miejscu, bo on
      jest (był) osobą publiczną. Jak ktoś nie wie o kogo chodzi, to niech zapyta –
      odpowiem po nazwisku.
      • Gość: mirka Re: chamówa IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.06.04, 19:09
        W tym przypadku akurat wiem o kogo chodzi a co do osoby o której mówimy
        zapytajcie w krakowskim środowisku aktorów, kogo aresztowali, kto zeznaje w
        sprawie, przecież wszyscy wiedzą kilka miesię cy temu był podany fakt z
        nazwiskiem w krakowskich gazetach, Sonik nic do tego nie ma to prawnik nie
        aktor i był chyba szefem jakiegoś festiwalu kultury chyba Kraków 2000 jest też
        chyba politykiem.Aktora o którym mówimy bronili wtedy w gazecie jego koledzy ,
        znani aktorzy krakowskich teatrów. nie pamiętam daty ale chyba można znaleźć w
        archiwum gazet, bo dokładnie pamiętam ten artykuł.
      • hm_tak Re: chamówa 16.06.04, 19:18
        Chamówa, to właściwe słowo. Niekiedy używam też terminu "Bydło" (bydła narobić -
        przywilej chama), "Obora", albo "rasa pszenno-mazowiecka". A ileż to osób już
        oskarżono? ho-ho...sam byłem oskarżony dobrych kilka razy. Kończy się to
        nieodmiennie tak samo: po uniewinnieniu, umorzeniu, oddaleniu, obaleniu -
        słowem po tym, kiedy cały pasztet okazuje swoje niechlujnie pozszywane
        prokuratorsko-policyjne oblicze, zadaję Wysokiemu Sądowi to samo pytanie: KTO
        ZA TO WSZYSTKO ZAPŁACI?

Ale Wysoki Sąd jeszcze mi nigdy nie odpowiedział.

Pośród kuriozów sądowych szczególnie sobie cenię dokument, w którym Prokuratura
        Okręgowa wycofuje swoje własne zażalenie...

Ale nie denerwuj się. Moc wyroku prawomocnego nie jest jeszcze w Polsce znana.
        Chyba, że chodzi o wygraną z p. Barbary Bubuli z Ewą Bielecką przed SN. A nawet
        i ta jest za mało znana.
        • skks Re: chamówa 16.06.04, 19:33
          Skąd ja to znam:((((
          Po ośmiu latach od aresztowania, prokuratura WYCOFAŁA akt oskarżenia z powodu:
          "braku znamion przestępstawa", kurwa!!!!
      • Gość: Pikuś Re: chamówa IP: *.kfap.com.pl 17.06.04, 13:31
        Qrcze,nie wiem ,o kogo chodzi ?
    • Gość: J23 Re:________________ oskarż ! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 00:17
      Sąd Okręgowy w Elblągu uznał, że germanistka elbląskiego gimnazjum przed trzema
      laty wykorzystywała seksualnie czterech uczniów.

Decyzja utrzymuje w mocy wyrok Sądu Rejonowego z marca. 26-letnia Agnieszka G.
      została skazana na dwa lata więzienia w zawieszeniu na pięć lat na podstawie
      zeznań uczniów. Kobieta, której dodatkowo zakazano wykonywania zawodu przez 10
      lat, nie przyznała się do winy. Wyrok jest prawomocny.
    • grzmotek Re: Jak za komuny. 17.06.04, 04:28
      Pomówienie to potęga,na podstawie pomówienia można wsadzić kogoś na długie lata
      do więzienia.W Polsce prawo jest chore,ale jakie może być jeżeli każda kolejna
      ekipa,zmienia je pod siebie.
      • trudny2002 pomówienia, niesłuszne oskarżenia... 17.06.04, 09:42
        a skąd niby mam wiedzieć czy kto gnębi swoje dziecko czy nie...inna sprawa, to
        kochani, jai to aktor? czyście przypadkiem nie poszaleli w doszukiwaniu
        się "aktorstwa" w każdym kto coś zagrał?
        trudny
        Chcę nieśmiało wspomnieć , ze Lew R. zagrał kilka epizodów...to też aktor?
        trudny:-))))
        • peteen było tak... 17.06.04, 09:45
          kolejna żona, nieporozumienia małżeńskie, obietnice, że go załatwi...
          teraz niech rozstrzygnie sąd, nie zabieram głosu w dyskusji przed prawomocnym
          wyrokiem
          z tym aktorstwem masz rację, ja też "zagrałem" w paru filmach i teatrach tiwi,
          czy mam się stawiać w gronie krakowskich aktorów ?
    • Gość: kaska Re: oskarżony krakowski aktor! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:18
      Sobczuk? Ta sprawa jest niejasna!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mirka Re: oskarżony krakowski aktor! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.06.04, 13:03
        tak,w gazecie pisali rzeczywiście o nieporozumieniach rodzinnych i fałszywym
        oskarżeniu przez matke dziecka.Było jeszcze że został aresztowany w czasie
        powrotu z przejażdżki na rowerze i był zupełnie zaskoczony całą sprawa tak, że
        naprawdę nie wiadomo gdzie leży prawda.
        • trudny2002 Moze wiec to nieporozumienia rodzinne 17.06.04, 13:53
          tyle, ze jeśli u ich podłoża leży wspominanyw akcieoskażenia detal...to a
          zresztą.
          Myślę , ze nie ma sensu zastanawiać sie czy winien czy nie jeśli sprawa trafila
          na wokandę. Myśle, ze nie należy takze robić z oskarżonego cierpiętnika ani
          politycznego prześladowańca...
          A jeśli o fałszywym oskarżeniu ktoś tu wspominał, to jakoś dziwnie nie mogę dać
          wiary, ze skadinąd poważna pani ...(*) decydowałaby się na skpmplikowane
          układanie strategii z angażowaniem przedszkolnych opiekunów dzieciaka...
          Bywa różnie, ale i niewykluczonym jest przecież ze sad doszuka się tego co w
          tym przypadku prawdziwe.
          trudny
          A że temat paskudniasty...no cóż...jak raz o środowisku patologicznym,
          marginesowym czy zdefektami natury kulturowej trudno mówić...
    • longwehicle Re: oskarżony krakowski aktor! 17.06.04, 20:50
      Sprawa jest jasna jak mleczna droga!!
      Baba, która polowała na kolejnych mężów usidlając ich w ojcostwo,
      Proponowałbym przyglądnąć się powódce,kasztany więdną na plantach,on
      gość który mógł mieć i miał każdą kobietę.Wrobić w pedofilię,dzisiaj,to tak jak
      wdepnąć w psie gówno na Grodzkiej!!!.Zero problemów!!.
      Panowie ,niedługo sami na własne życzenie będziemy sobie obcinać męskość,aby
      pół życia nie spędzić w kiciu.A tam nie ma żartów!!,przestępstwa przeciwko
      dzieciom nie dają szansy na dożycie do końca kary!!!.
    • Gość: kubapowiatowy myślę że jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 23:12
      Ja bardzo przepraszam, że się wtrącam, ale czy dużo jeszcze przemyśleń macie na
      ten temat?
      • longwehicle Re: myślę że jestem 18.06.04, 03:32
        Chyba Jesteś kobietą !!.Ot "męska solidarność".Ideą Forum,jest to,że ile
        przemyśleń,tyle opinii.Dopiero wyczerpanie tematu ,doprowadza do consensusu!.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka