Dodaj do ulubionych

Kładka im. o. Bernatka rozbłyśnie na niebiesko

IP: *.noc.fibertech.net.pl 02.04.12, 10:02
zapalmy światełko .... mamy spokojne sumienie wszyscy szczęśliwi
a realna pomoc jest gdzieś...
Obserwuj wątek
    • gieekaa Re: Kładka im. o. Bernatka rozbłyśnie na niebiesk 02.04.12, 10:24
      Rozumiem że to niebieskie światełko to tak dla równowagi z Godziną dla Ziemi? Tam zgasiliśmy by oszczędzić energię by teraz wydać na niebieskie światełko. Bilans musi wyjść na zero. Ależ ludziom się nudzi. Akcja tu, akcja tam, Fundacja tu, fundacja tam i pieniążki spływają w szczytnych celach ... by ktoś się nie narobił a zarobił.
      • Gość: pomysłowy gej na światowy dzień pederastii zaświecić na brązowo IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 11:34
        lampiony najlepiej w kształcie kiszki stolcowej
    • Gość: judaszowy amoże k.mać załatacie dziury na zielono na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 12:51
      a
      • Gość: M i nie dewastawać kładki IP: *.multi-play.net.pl 02.04.12, 14:03
        Albo chociaż dziury z ogrodzenia kładki. Te "miłości" coś krótkotrwałe jak te tandetne kłodki są wyrywane... Może jeśli ma sie potrzebę je wieszać, to robić w mniej reprezentacyjnym miejscu.
    • Gość: wodnikSzuwarek Kładka im. o. Bernatka rozbłyśnie na niebiesko IP: *.tktelekom.pl 02.04.12, 14:38
      a to już wiem dlaczego włącza się oświetlenie ulic po zmroku
      i wyłącza przed świtem..

żeby zaoszczędzić na iluminację kładki ?
    • Gość: hu. Na Swiatowy Dzien Ateizmu? IP: *.scansafe.net 02.04.12, 14:49
      No to powinna rozblysnac na czarno :-)
    • Gość: Lena Kładka im. o. Bernatka rozbłyśnie na niebiesko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.12, 15:07
      Komentarze to żenada. Moje dziecko ma zaburzenia ze spectrum autyzmu i ja się cieszę, że zaczyna się mówić o tej chorobie. Nie jesteście w stanie przewidzieć czy wasze dziecko nie będzie tym 1 na 100, a wtedy wasz punkt widzenia zmieni się o 180 stopni.
      • Gość: Machlojka iluminacja... IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 17:00
        właśnie obciąłem fundusze na wykształcenie autystycznych

musiałem... poszło na iluminację....
      • Gość: josef Re: Kładka im. o. Bernatka rozbłyśnie na niebiesk IP: *.aster.pl 03.04.12, 01:21
        Oczywiście, że trzeba upowszechniać wiedzę na temat autyzmu, jak też i wielu innych chorób. Oczywiście, że takie akcje - o ile przyczyniają się do zwiększenia świadomości społecznej - są potrzebne. Tyle tylko, że żyjemy w mieście, które ze względu na pustki w budżecie planuje m.in. zamykać szkoły, w tym szkoły specjalne i specjalne ośrodki szkolno-wychowawcze.
        krakow.gazeta.pl/krakow/1,35803,10845131,Likwidacje_szkol_w_Krakowie__To_dopiero_poczatek.html
        Z drugiej strony miasto funduje dwóm klubom sportowym dwa stadiony za około 700 mln zł (choć szacunki są różne, w niektórych podawane są wyższe kwoty), dodatkowo buduje halę widowisko-sportową, tak jakby nie było w tym mieście pilniejszych i ważniejszych wydatków. Na to pieniędzy nie brakowało w kasie miejskiej. Na wiele inwestycji, które mogłyby posłużyć ogółowi mieszkańców, a nie tylko wąskiej grupie kibiców, pieniędzy nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka