cymanon 22.08.07, 09:12 Wyczuwam nutę zniechęcenia. Nie znajduję już tego, co dawniej, ponętnego kuszenia. Czego to jest wina? Już wiem. RUTYNA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Mylę się ? 22.08.07, 09:46 Mario winien sytuacji i na forum tym stagnacji on zagrzewa do działania i tematów rozkręcania niech więc dłużej już nie zwleka bo forum na niego czeka. Cymanonie brak kuszenia? więc nie było uwodzenia gdy przygody się zachciało? rande-wu się nie udało! Odpowiedz Link
azaheca Re: Mylę się ? 23.08.07, 20:19 Przecież talentu nam nie brakuje ja,owszem mniej teraz pisuję zajmował mnie nowy samochód i firmowy wyższy dochód raty przyjdzie przecież płacić więc nie mogę czasu tracić czasem w lecznicy jeszcze pracuję rozwoju firmy bardzo pilnuję Odpowiedz Link
alice0553 Re: Mylę się ? 23.08.07, 20:38 To taki wybieg był z mojej strony by Mario poczuł się przynaglony bo nad tym morzem za długo siedzi już ma wysypkę z nadmiaru śledzi poza tym tęsknię za tym troszeczkę by nam napisał nową bajeczkę. Odpowiedz Link
azaheca Re: Mylę się ? 23.08.07, 20:42 A więc Mario,do pisania! dość już tego obijania! Odpowiedz Link
azaheca Re: Mylę się ? 03.09.07, 12:39 No i czmychnął Mario zdradziecki w butiku modne przymierzał kiecki przez wywiad jeży był tam widziany może już w damskie szatki przebrany po naszym forum czasem się snuje coś od niechcenia sobie zrymuje.. Odpowiedz Link