Dodaj do ulubionych

Internetowy ekolokalizator wskaże, gdzie jest e...

IP: *.videstudio.pl 11.06.12, 09:29
Super inicjatywa! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tez eko Internetowy ekolokalizator wskaże, gdzie jest e... IP: *.ghnet.pl 11.06.12, 09:59
      EKO to by bylo gdyby toto poprawilo lub chociaz wskazalo jakosc wody pitnej w danym rejonie miasta a tak - bedziemy mieli liste "eko sklepow" a w domku bedziemy nadal robic sobie piciu z wody ktorej nie pomoze nawet najlepszy filtr...
      • Gość: vanbasten woda jest dobra IP: *.ghnet.pl 11.06.12, 12:55
        O czym ty za bredzisz? Woda w całym krakowie jest zdatna do picia i spełnia wszystkie normy zdatności do spożycia - polskie i europejskie. Tak że oszczędź na filtrach, a zwłaszcza na wodzie źródlanej z butelek za jedyne 2 złote za litr i pij wodę z kranu. Ja tak robię od kilku lat. Smacznego.
    • aarvedui w jaki sposób centrum kosmetyczne jest "eko" ? 11.06.12, 10:42

w jaki sposób centrum kosmetyczne jest "eko" ?
      co ma "eko" wspólnego ze szkołą jogi ?
      do absurdu brakuje jeszcze wydawania własnych "certyfikatów eko". oczywiście za odpowiednią kwotę.

sorki, ale wrzucanie na portal każdego biznesu złaknionego reklamy powoduje, że wiarygodność portalu dąży do zera.

i o ile dzwony do segregacji, sklepy ze zdrową żywnością czy nawet skup złomu - są "eko", to joga i kosmetyka chyba już nie za bardzo...

wygląda na to, że gazeta reklamuje kolejny biznes koleżanki/kolegi.
      • Gość: Uls Re: w jaki sposób centrum kosmetyczne jest "eko" IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.12, 13:33
        Kosmetyki nie sa eko? a slyszales o czyms takim jak vivisekcja? Poza tym to nie jest portal wylacznie o ekologii, ale promujacy zdrowy styl zycia, wiec nic dziwnego ze joga tez tam jest. Szukasz dizury w calym. Rozumiem, ze twoj biznes/inicjatywa prospoleczna jest rownie dobra jesli nie lepsza.
        • aarvedui Re: w jaki sposób centrum kosmetyczne jest "eko" 11.06.12, 17:28
          Gość portalu: Uls napisał(a):

> Kosmetyki nie sa eko?

kosmetyki są różne.
          centrum kosmetyczne nadal ma mało wspólnego z "eko"

>a slyszales o czyms takim jak vivisekcja?

nigdy w życiu. czy to też jest "eko" ?

> Poza tym to nie jest portal wylacznie o ekologii, ale promujacy zdrowy styl zycia, wiec nic dz
          > iwnego ze joga tez tam jest.

aha, czyli jak przypuszczałem - jest to ogólny portal reklamowy, jakich jest pełno, a jedyna różnica tkwi w tym, że nie wiedzieć czemu gazeta zdecydowała się go zareklamować

> Szukasz dizury w calym. Rozumiem, ze twoj biznes/inicjatywa prospoleczna jest rownie dobra > jesli nie lepsza.

znacznie lepsza. niestety reklama w gazecie wychodziła za drogo, a że nie jestem Kasią Tusk nie miałem gratisów.
    • Gość: zyg Internetowy ekolokalizator wskaże, gdzie jest e... IP: *.va-router.com.pl 11.06.12, 22:13
      A ja myślę że to super sprawa! Wchodziłam dzisiaj na stronę i wyraźnie widać że wszystko ma zwiąek z ekologia..np. znam kilka wymienianych tam salonów kosmetycznych i akurat one mają produkty certyfikowane co jest rzadkosia w krakowie..wiec jak dla mnie spoko portal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka