Gość: maturzystka IP: *.crowley.pl 25.06.04, 14:10 Ktoś z Was zdawał dziś egzamin na historię na UJ? Jakie wrażenia?Jak oceniacie swoje szanse?Moze ktoś zdawał w tej sali ,gdzie chłopak oddał test przed upływem godziny?Genisz jakiś czy co... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ricardo Carvalho Re: Historia na UJ IP: *.ipartner.com.pl 25.06.04, 15:15 Nie geniusz tylko pewnie juz nic nei wiedział więcej :P a wogóle trudne były te testy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Historia na UJ IP: *.crowley.pl 25.06.04, 21:18 Dzięki za optymistyczny komentarz... Test nie był taki straszny,ale jestem załamana idiotycznymi błędami,które popełniłam,zapewne zabraknie mi punktów,żeby się dostać,pytania były z zakresu starozyność- współczesność,typu:połącz w pary,uszereguj chronologicznie,teksty żródłowe,mapki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambri bambri Re: Historia na UJ IP: *.kurdwanowa.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 12:04 hej. Ja pisalem w sali nr 56... oddalem dosc szybko to fakt ale jak juz wpisalem odpowiedzi na karte nie bylo mozliwosci naniesienia czytelnych poprawek... wiec ruszylem do rynku na browca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Historia na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:23 Ale ty kretyn jesteś! Ja wyszłam po 40 minutach bo rozwiązałam wszystko więc po co miałam siedzieć i się nudzić? Jestem przyjęta i to nie ledwie ledwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Historia na UJ IP: *.crowley.pl 29.06.04, 23:03 Kto się dostał niech napisze ile miał punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Historia na UJ IP: *.crowley.pl 30.06.04, 09:07 Co,nie ma tu nikogo kto zdawał na historię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Historia na UJ IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 08:19 ja tam nie zdawalam, ale znajomi sie dostali i mieli odpowiednio 88 i 89 punktow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: Historia na UJ IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 12:59 zaskoczylo mnie ze test byl dosyc łatwy, spodziewałam się czegoś o wiele trudniejszego - 93 punkty. do zobaczenia w pażdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzona Re: Historia na UJ IP: *.crowley.pl 01.07.04, 10:52 Dzięki za informacje,teraz juz wiem jakim jestem pechowcem i jak niewiele brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś