Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 20:17 Wszystko się zgadza tylko dlaczego zamknęli nitkę od Katowic, skoro wypadek był po drugiej stronie w kierunku od Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hp Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 20:29 dla helikopetra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostrad... IP: *.fema.krakow.pl 20.07.12, 20:50 Tiry na tory. Kiedy te ćwoki przestaną blokować autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tir Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 20:35 te ćwoki pracują od rana do wieczora aby takie debile miały co jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memento Mori Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostrad... IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 21:36 Skutki wczorajszego doskonalenia technik na Czyżynach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.12, 22:12 Mori.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 13:37 Morii... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 01:43 złośliwy się znalazł, co pożądaną akcję chce ośmieszyć ! wpi.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragorn Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostrad... IP: *.t-mont.net.pl 20.07.12, 22:23 Zamknęli nitkę od Katowic, bo motocyklista w wyniku wypadku przeleciał z nitki od Rzeszowa na tą drugą. To musiało się tak skończyć już jak wjeżdżał na autostradę na węźle skawinskim, to na łuku ślimaka miał dobre 150 km/h i pokonywał go praktycznie na leżącym motocyklu. Szczęście że przeżył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Patrz w lusterka - idioci są wszędzie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.12, 22:47 motocykliści myślą, że wszyscy muszą na nich uważać a oni mogą bezkarnie pędzić ile fabryka dała.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 22:48 Widziałam teen wypadek bo wtedy tamtędy przejeżdżałam, mijał mnie jeszcze ten chłopak a 2min później widziałam jak leży po drugiej stronie autostrady. Żal mi go strasznie i martwię się co z Nim czy w miarę ok, sama miałam wypadek rok temu na ścigaczu dość poważny, więc wiem co to za przeżycie. ps: do chłopaka co miał wypadek: Jeżeli przeczytasz tę komentarz to napisz mi na maila co z Tobą, nie znam Cię ale się martwie, serio :( anna.maselko@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 22:54 ciekawe czy zdążył przekazać geny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista drogie maselko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 09:05 jeśli "tę", to i "komętarz" też się o ciebie bardzo martwię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.multi-play.net.pl 21.07.12, 12:36 to trzeba jeździć zgodnie z przepisami - wtedy będziecie bezpieczni. Nie żal mi go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIR Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 20:49 Witam pragnę napisać parę słów odnośnie tego wypadku, jestem kierowcą tego tira w który uderzył ten motor i naprawdę nie widziałem go bo zawszę patrze w lusterka a on wyprzedzał samochód z prawej strony ja jechałem prawym pasem i źle obliczył że się nie wyrobi i zahaczy przez niego zamiast w domu być na 19tą byłem na 23 tyle straciłem i jeszcze tyle nieprzyjemności a miałem brać na pątek sobie urlop szkoda że nie wziołem sorki mam nadzieje że się jako wykaraska zdrowia życzę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mori Mori wyjdzie z tego IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.12, 10:04 Mateusz Morawa, uległ dzisiaj ciężkiemu wypadkowi... Mori już po operacji, rokowania są pomyślne, ale pierwsze 3 godziny po operacji są najważniejsze więc czas trzymamy kciuki, a jest za co trzymać, bo teraz gra się toczy o lewą rękę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loll Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostrad... IP: *.zax.pl 21.07.12, 12:23 poza wypadkiem: co robi polaczek w samochodzie, jak jest korek na autostradzie? Wjeżdża na awaryjny pas i robi sobie z niego 3 pas do jazdy. Kurfa ludzie po to jest ten pas, żeby służby mogły dojechać do miejsca wypadku. Jak wjedzie jeden z drugim na awaryjny i go zablokuje, to pozostaje tylko helikopter ratunkowy. Ludzie rozum włączcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mori IP: *.play-internet.pl 21.07.12, 23:14 do osob ktorym motocyklisty nie szkoda !!! Pamietajcie ze tez macie bliskich i nie zawsze sa oni tak rozumni jak Wy ... ale wciaz ich kochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tir Re: Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostr IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 20:33 musieli zamknąć bo śmigłowiec podchodził do lądował a zresztą wypadek miał miejsce na pasie w kierunku na Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawian.pl Motocyklista uderzył w tira. Korek na autostrad... IP: *.150.143.4.internetia.net.pl 23.07.12, 22:19 moriii wracaj chlopie do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś