02.08.12, 19:23
Od października do czerwca, będe wynajmować pokój na ulicy Gustawa Ehrenberga w Krakowie. Słyszałam, że Azory to ogólnie niebezpieczne osiedle. Czy to prawda? W takim razie, jakich miejsc unikać, o ktorej najpozniej wracac do domu.Jestem dziewczyn, ale tyle sie nasłuchałam niepochelbnych opinii o tym miejscu, że zaczynam sie bać jak przetrwam tam ten czas. Czy jest aż tak żle?
Obserwuj wątek
    • peteen jest jeszcze gorzej... 02.08.12, 21:14
      każdy dziewczyn jest napastowany przez każdą chłopakę - setki gwałtów i morderstw miesięcznie, głównie na tle, ale nie tylko...

ps. tysiące ludzi obojga płci żyją tam w spokoju, o ile nie łażą po nocy, wykrzykując: cracovia pany ;)
    • bewulf Re: AZORY 03.08.12, 10:43
      Ehrenberga to jedna z wielu ulic, gdzie są same domki jednorodzinne na Azorach. W tej części jest nader spokojnie, nic się nie dzieje. Ogólnie Azory nie są takie złe, jak się wydaje. Jest dużo patologii, ale oni raczej siedzą pochowani między blokami na swoim miejscówkach, a akurat z Ehrenberga do tych bloków masz kawałek, więc się nie bój, bo nie masz czego.

P.S. Żeby nie było 15 lat mieszkałem na Azorach, więc co nie co wiem ;-)
    • wynick Re: AZORY 03.08.12, 11:38
      Gustaw Ehrenberg - czy to na pewno polskie nazwisko?
      Radziłbym zachowanie jak najdalej idącej ostrożności.
      I czujność, czujność : ONI podglądają nas w internecie , jeden taki już tu ostrzegał.
      Chcą nas zgermanizować i zrusycyzować równocześnie, a na końcu wprowadzą euro;-)

• szto_tawariszczi Re: AZORY 04.08.12, 08:50
      Tam jest tak niebezpiecznie,

że nawet bandyci boją się wychodzić z domu...

Dlatego trudno się na nich natknąć ?
    • peteen Re: AZORY 04.08.12, 08:53
      a gdzie na azorach są podwórka?
      bo tez chciałem ich unikać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka