Dodaj do ulubionych

W Tatrach psy rozszarpały świstaka. Atakują też...

IP: *.ists.pl 28.08.12, 17:30
Pewnie to pierwszy przypadek w kilku milionowej historii Tatr. Ktoś zagryzł świstaka.
Też mi wielka tragedia.
Widze potrzebę komisji sledczej, na czele której mógłby stanąć wstecznik i hamulcowy wszelkich zmian dyrektor TPN
Obserwuj wątek
    • Gość: szummi Re: W Tatrach psy rozszarpały świstaka. Atakują t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:24
      Trzeba się nad tym zastanowić a nie atakować. Osobiście w niedzielę byłam świadkiem jak mega nieodpowiedzialnie zachowali się turyści, którzy w Dolinę Chochołowską wprowadzili 3 psy rasy Husky. Trzeba było tam być i widzieć dzikość w oczach tych psów. Moja mała córka całą drogę oglądała się wokół czy ich nie ma. Dziecko się ich panicznie wystraszyło. A jak, w końcu te spragnione psy rzucą się na jakiegoś turystę?!
      • Gość: jarkov Re: W Tatrach psy rozszarpały świstaka. Atakują t IP: *.110.127.3.static.cdpnetia.pl 29.08.12, 09:52
        Rozumiem cie doskonale!
        Nie rozumiem takich ludzi z psami i służby TPN. Regulamin TPN wyraźnie mówi o zakazie wprowadzania psów!
        Jedni nie umieją czytać (cóz do szkoły było daleko), a drudzy mają swoje obowiązkiw d***e
    • andrzej.pilat W Tatrach psy rozszarpały świstaka. Atakują też... 28.08.12, 20:41
      Psom i zdziczałym ludziom do Parku wstęp wzbroniony! (widziałem i jedno i drugie w Tatrach - ostatnio 16 sierpnia na Liliowych Turniach biegał biały kundel - zawiadomiłem telefonicznie TPN).
    • tommms A jak orzeł upoluje świstaka 28.08.12, 21:03
      to też do odstrzału?
      • Gość: Johnny Re: A jak orzeł upoluje świstaka IP: *.opera-mini.net 29.08.12, 14:50
        tommms napisał:

> to też do odstrzału?

Ty jesteś jesteś kretynem, jeżeli zadajesz takie pytania?.
        • Gość: odszczał Re: A jak orzeł upoluje świstaka IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 15:00
          a ty kim jesteś jesteś?
      • Gość: Sowa Re: A jak orzeł upoluje świstaka IP: 94.42.92.* 30.08.12, 16:04
        Może i psa upoluje - dobrze by było. Albo niech miś sobie z nimi poradzi.
    • Gość: Basior. Re: W Tatrach psy rozszarpały świstaka. Atakują t IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.08.12, 22:01
      Myślałem, że dla umysłowo chorych miejsce jest w szpitalu na Babińskiego.
      • Gość: ? Ale o co chodzi ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 06:14
        Ale to chyba czysta ekologia...

świstak (roślinożerca) żre jakieś korzonki

pies (drapieżnik) żre świstaki....
        • Gość: Eko Re: Ale o co chodzi ? IP: *.89.98.101.static.cdpnetia.pl 29.08.12, 08:16
          ekologia to będzie jak zje cie zdziczały pies. Teoretycznie to on jest drapieżnikiem, ty ofiarą. Bez broni nie masz szans. Ewentualnie jak sprzeda ci wściekliznę.
          Zdziczałe psy są bez porównania groźniejsze dla człowieka od wilka.
          Gdyby było ekologicznie to wilki powinny poradzić sobie z dzikimi psami. Są od psów dużo inteligentniejsze.
          Nie widzę nic złego w odstrzale na oczach turystów. Wręcz przeciwnie. Działało by to wychowawczo na element który przychodzi do lasu z psami.
          • Gość: ? Re: Ale o co chodzi ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 16:05
            No nie wiem czemu "ekologicznie"

będzie tylko wtedy gdy pies zeżre mnie, a nie będzie gdy zeżre świstaka....

Dziwny przyznaję tok logiczny :-)
    • Gość: BRN Ekolodzy IP: *.radioalfa.pl 29.08.12, 07:07
      No to teraz ekolodzy powinni wyłapać psy, zabrać je do domu i nimi się zająć. W końcu załatwili, że myśliwi nie mogą zdziczałych psów zagrażających zwierzynie zwyczajnie odstrzelić
    • Gość: Sowa Zapchlone kundle! IP: 94.42.92.* 30.08.12, 15:29
      Ostatnimi czasy coraz częściej widuję komentarze psiarzy, którzy życie by niemal oddali za swoje wredne pudle, kundle i buldogi! Dlaczego psa nie można po prostu odstrzelić? Taki kundel zagraża nie tylko chronionej zwierzynie ale i ludziom! Pies powinien być tylko na smyczy i w zagrodzie. Dla tych, co trzymają psy na terenie miasta powinno się dodatkowo nałożyć obowiązek płacenia specjalnego podatku, a wszystkie bezpańskie psy usypiać i spalać!
    • Gość: Sowa Zmiany w Tatrach, gamoniu? IP: 94.42.92.* 30.08.12, 15:33
      A co chciałbyś zmienić w Tatrach? Dodatkowe kolejki? Nartostrady? Może asfaltem co poniektóre szlaki powylewać, żeby na szpilkach można było chodzić? Każdy pies powinien być z automatu odstrzelony w górach. Chętnie wziął bym udział w takim polowaniu!
      • Gość: ? Sowa, ten też ? IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 16:04
        www.youtube.com/watch?v=Az89_6zfU4M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka