Dodaj do ulubionych

Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra...

IP: *.centertel.pl 11.10.12, 08:05
Volkswagen Kadett, doskonale! Jak nie wiesz co pisać, pisz czego nie wiesz...
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 08:09
      " Niektóre z pojazdów zawoził prosto do skupu złomu, gdzie bez wypełniania jakichkolwiek dokumentów ani wyjaśniania, skąd ma auto, dostawał za nie pieniądze."

Czyli wywoził wspomniane volkswageny kadetty - wraki zajmujące od lat nieliczne miejsca parkingowe w blokowiskach.

Kiedyś jak mieszkałem jeszcze w blokowisku to takie rzeczy były na porządku dziennym - niektóre te ruple stały od lat na flakach, niektóre już obrastał mech. A normalne samochody nie miały gdzie parkować...
    • Gość: =mikołaj= Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: 77.252.245.* 11.10.12, 08:11
      Rety!!!! Ukradł Volkswagena kadetta!!!! To jakiś nowy model????
      • Gość: azspl Re: Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na k IP: *.ngm.net.pl 11.10.12, 08:18
        Nie zdziwił bym się gdyby miał powiązania z policją hahahaha.
    • Gość: apcof Re: Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na k IP: *.bik.pl 11.10.12, 08:18
      Niemiec to Niemiec :)
    • Gość: joj Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.aster.pl 11.10.12, 08:25
      "volkswagena kadetta"

Że co?
    • je-basia VW kadett 11.10.12, 08:38
      Wyjasniam wszystkim: VW Kadett to takie auto, ktore dopiero uczy sie jezdzic na wlasnych kolach, wiec jeszcze nie dosc dobrze umie, dlatego czasem musi na lawete.
      • Gość: gość Re: VW kadett IP: 80.48.145.* 11.10.12, 10:23
        a ja myślę, że VW Kadett to taki nowoczesny twór, który został pewnie zaprojektowany przez autora artykułu, a gazeta teraz zrobi concept car 2013:)
    • Gość: gw Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.noc.fibertech.net.pl 11.10.12, 08:54
      oj tam, volkswagen kadett to taki składak, który powstał u Józka w garażu z połączenia Opla i VW, a potem trafił na Allegro w tytule aukcji była fraza Igła.
    • Gość: kosa Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.globalconnect.pl 11.10.12, 09:05
      Krzychu! Kadettem tera! ;)
    • Gość: gosc brawo policja IP: *.gemini.net.pl 11.10.12, 09:19
      "Kilka godzin później wpadł w ręce policji. Przez przypadek."

brawo policja
    • Gość: peter Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 09:22
      kolesia raczej trzeba by nagrodzic wywozil te kupy blachy na zlom gdzie dawno bylo ich miejsce...
    • Gość: gulas99 Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.12, 09:27
      "Policjanci domyślili się"??? FAKE artykuł!
    • Gość: Krakusik.pl Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.10.12, 11:47
      Kupię - Sprzedam auto - ogłoszenia z Krakowa na Krakusik.pl - Sprawdź (mamy też części, ale nie od Pana z artykułu :)
    • Gość: .:. podnośnik (zdjęcie) IP: *.min-pan.krakow.pl 11.10.12, 11:56
      nikt nie zwrócił uwagi że rzekomy złodziej posiada dźwig do usuwania samochodów bez podjeżdżania lawet od frontu auta.

To może miasto zatrudni tego Pana do odholowywania parkujących i blokujących tory tramwajowe.
      • Gość: dz Re: podnośnik (zdjęcie) IP: *.icpnet.pl 17.01.13, 17:07
        Niezły patent na kradzież samochodów. Chociaż przydałby się taki z dźwigiem w niejednym mieście, co by usunął tych hamujących wszelki ruch "profesjonalnym" stylem parkowania.
    • Gość: Pawian Laweta i przepustka. Niecodzienny sposób na kra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 19:19
      Ja tam mam merola za 350 baniek, chate pod warszawom i laski lecom na mnie jak muchy i mojego merolka nie da się ukraść bo ma dzipies
    • Gość: warszawiak debil IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.12, 12:22
      jw
      • Gość: ? Re: debil IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.12, 06:16
        mam nadzieję że wywoził samochody parkujące w sposób sprzeczny z
        Prawem o Ruchu Drogowym :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka