Gość: Ktosik :) IP: *.local.pl / *.crowley.pl 08.07.04, 23:34 czy ktoś wie jak wygląda wf na uj i gdzie sie odbywa??? mam nadzieje ze nie bede musiala jezdziac przez pol Krakowa dla 1,5h Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qx Re: wf na uj 09.07.04, 10:48 Zasadniczo wf odbywa się na Piastowskiej, w Studium wychowania fizycznego. Jest jednak pewna grupa szczęśliwców, chyba z 30 osób, którym na spotkaniu organizacyjnym udaje się zapisać na zajęcia na basenie. Niestety nie wiem, na którym. Ogólnie rzecz jest do przeżycia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weredyk Re: wf na uj IP: 194.204.149.* 09.07.04, 11:42 Uch chyba bede musial lewe zaswiadczenie zalatwic. Nie mam czasu na pierdoly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabik Re: wf na uj IP: 81.186.225.* 09.07.04, 15:57 niestety nie mozna na Uj zalatwic lewego zaswiadczenia, jezeli maja cie zwolinic z wf to stajesz przed komisja lekarska u nich. Wtedy Ci daja zwolnienie, tak slyszalam od znajomej. Pozdrawuam. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: wf na uj 09.07.04, 17:35 a ja rozmawialam z moja lekarka, powiedziala, ze komisja nie zawsze sie zbiera- potiwerdzila to moja kumpela, ktora jest na polonistyce. co prawda- mi nie chodzi o lewe zwolnienie a tylko o przyjecie na tzw rehabilitacje z powodow zdrowotnych. gimnastyka i takie tam zamiast uganiania sie za pilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marry Re: wf na uj IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:43 Na w-f jeżdzi sie na Pistowską 26 - czy to blisko czy daleko zalezy gdzie mieszkasz . Z komisja lekarska jest cięzko i nie chcą zwalniać z w-f , wiem ze jak masz dośc poważną wade wzroku to wtedy nie ma problemu . Ja oczywiście chciałabym być cwana i zaoszczędzić czas i wybrałam sie na rehabilitacje ;-(( Prawda jest taka ze chodziłam do klasy sportowej a mgr Pytlak tak dawała w kość że nieraz chodziłam przez 2 dni jak połamana bo nam zafundowała extra ćwiczenia. A jak robiłeś coś źle to przyszła i cie "ustawiła" w odpowiedniej pozycji ;-)) Tyle było dobre że zajecia trwały 45 minut ale zawsze sie odbywały ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Marii P. Re: wf na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:31 Ręce precz od Magister Pytlak!:))) Rok spędzony w rytmie Abby oraz bliżej niezidentyfikowanego disco,mięśnie bolące od... śmiechu, a na koniec figura jak marzenie. Ech!!! Koleżanki z prawa planowały "recydywę" w następnym roku, nie tylko z powodu 2 punktów za zaliczenie przedmiotu :). Tyle, że to było cztery lata temu - może coś się teraz zmieniło? Nie wiem. Ja rehabilitację polecam. Warto się szybko decydować (tzn. na początku października), bo spora konkurencja. A jeśli nie - zostaje jazda konna :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marry Re: wf na uj IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 21:48 Figurę - to trzeba przyznać ;-) to się wyrobiło przez te ćwiczenia. Ja rehabilitację przeżyłam ale raczej na recydywę nie mam ochoty ;-) Prawda jest ze jest sporo chetnych na te zajęcia i nie łatwo sie na nie dostać. Trzeba pilnowac obecności , ale przecież mozna odrobić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: wf na uj 09.07.04, 22:12 a jak to sie zalatwia? przychodzi sie ze swistkiem od lekarza czy jak? ja naprawde nie moge biegac ani inne takie.. a jazda konna to moje marzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Marii P. Re: wf na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:36 Po pierwszych (organizacyjnych) zajęciach WF, na które przychodzisz normalnie, zgłaszasz się bezpośrednio do Marii Pytlak, zostajesz zapisana w jej kajeciku i dostajesz limit czasu na doniesienie świstka od lekarza UJ (już nie pamiętam - albo z Bydgoskiej, albo z Armii Krajowej). Do tegoż osobnika możesz zgłosić się z kartką od własnego lekarza, a wtedy on po prostu przepisuje Twoje dane na specjalny formularzyk, który potem przynosisz na WF; możesz też zasypać go bez uprzedzenia gradem swych bolączek (któż z nas nie ma krzywego kręgosłupa, wady wzroku, wątłych płucek etc. - niepotrzebne skreślić) - on przyjrzy Ci się wówczas krytycznie i uczyni jak wyżej. No a potem... szaleństwa w stylu domorosłego fittness :) Co do jazdy konnej - wiem tylko tyle, że da się (znajomi jeździli), że stadnina jest w okolicach Ronda Polsadu, ale nie mam pojęcia, czy są wymagane jakieś konkretne umiejętności etc. Pewnie tak :| No cóż - życzę powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: wf na uj 09.07.04, 22:42 oo to ja nie dziekuje a po swistka do doktorki pojde jeszcze we wrzesniu :)))) cos tam konno umim- slabo bo slabo ale sie trzymam i umiem konia obrobic no:) to dam znac jak poszlo :P dzieki za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Basen - 09.07.04, 17:45 to chyba głównie na Wiśle. Być może też gdzieś indziej, chociaż nie sądzę. Rehabilitacja po komisji lekarskiej. Na Piastowskiej za miasteczkiem AGHu jest Studium WFUJ, chyba nawet nową halę budują - jak tamtędy wczoraj jechałem to wyglądało jak wykopaliska w Dolinie Królów. CMUJ ma swoje studium i swoje zajęcia, ale tu już szczegółów nie znam. _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Basen - 09.07.04, 17:48 ale jak to z ta komisja wyglada? bo naprawde kumpela mowila, ze przez nic takiego nie przechodzila, wystarczylo zaswiadczenie od rodzinnego... co oni mi beda jelita ogladac ? :// Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Basen - 09.07.04, 17:52 Hm..tego to ja dokłądnie nie wiem, tak nam tylko mówili na początku ;)) Ja swoje odbębniłem przykładnie, wykorzystując wszystkie należne możliwości nieprzyjścia i już :) Możliwe, że jak masz papiery jakieś wiążące, że tak powiem, to nie potrzeba żadnej komisji. A jesli nie wytrzymasz w niewiedzy do października, to możesz iśc teraz ;) Sekretariat studium czynny od 9 do 13 :))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weredyk Re: Basen - IP: 194.204.149.* 10.07.04, 20:12 Uff no to sie komlikuje, jesli piszecie, ze sa takie uciazliwosci z zalatwieniem zwolnienia. Jesli mialbym stawac przed konsylium lekarzy to juz by byla kaplica. Chyba prostszym zabiegiem bedzie pogadac z wfista. Musze kombinowac pod gorke, niestety - tak to jest, jesli chce sie studiowac na dziennych, na dodatek mieszkac w innym miescie, juz nie wspominajac o pracy w calkowicie innym miescie:(, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Basen - 10.07.04, 21:37 Z tego co ktoś tam pisał powyżej, to chyba jednak nie jest takie arcyskomplikowane. Ale żeś sobie życia sam utrudnił. Zawsze ci jednak zostają sekcje - jak się uda dostać, to zajęcia mają i po 9 wieczór nawet ;))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Basen - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:36 To rehabilitacja jest tylko po komisji???? Nie wystarczy być szybkim i się zapisać na nią????? Plizzz, napiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weredyk Re: wf na uj IP: 194.204.149.* 10.07.04, 23:11 No wiesz akuratnie to sa jedne z nielicznych zajec, ktore sa obowiazkowe na moich studiach. Musze je odrobic i niestety koliduje mi to az za bardzo z moimi planami. Po 9:)), ja nie jestem kamikadze:), zeby przyjezdzac w zaleznosci gdzie bede 80 hm czy 200 km byleby tylko sie zameldowac na zajecia z tak trywialnego przedmiotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: fuj Panie "trywialny przedmiot" IP: *.west.tarnow.pl 15.08.04, 14:13 trywialnego przedmiotu? ciekawe co bedziesz mowil jak bedziesz mial 80 lat...jesli dozyjesz przy takim podejsciu do aktywnosci fizycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VereDico Re: fuj Panie "trywialny przedmiot" IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 20:06 Kolezanko srednia zycia w Polsce wynosi 67 lat, daj boze 80:) Na dodatek jako przykladny obywatel RP bede sie staral jak najwczeniej zejsc z tego ziemskiego padolu, zeby ZUS nie starcil na mnie za wiele:) Tak dla mnie to jest trywialny przedmiot, nie mam naprawde czasu na pierdoly, o ile mnie pamiec nie myli nie jestem na AWF, ba na diametralnie odmiennych studiach, gdzie glowna dewiza jest "plus ratio quam vis" Odpowiedz Link Zgłoś