uhnvf09 23.12.12, 18:39 Kraków Gangnam Style: www.youtube.com/watch?v=opqZAXJ4t0o można porównać z oryginałem: www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_straszne Re: Jak norwescy studenci rozsławiają Kraków 25.12.12, 22:14 To jest cudo. Zrobione DLA PRZYJEMNOŚCI Jak sobie pomyślę, co zdolne jet wymyślić Spocone Biuro Prymicji Magistratu i Promowania Lasek w Guście Pana Jacka z Których Główna Nawiała Do Warszawy (SBPMiPLwGPJzKGNdW - długa nazwa, ale ważna) te wszystkie pijane pomniki Koperników, Neptunów i syrenek, te budziki z ogłoszeniami, że nie ma czasu na sen... A tu gromada STUDENTÓW MEDYCYNY robi coś, co kładzie wszystkich. Magistracie? Czy to Ci daje do myślenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
to_straszne Magistracie? 622 266 odtworzeń. 25.12.12, 22:18 Czy to Ci coś mówi, Obszerna Prezydętko? Dajcież im jaką nagrodę, bo jak nie dacie, to będzie obciach jak fix. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo [...] 26.12.12, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
to_straszne Bądź uprzejmy się odwrócić 26.12.12, 21:55 Chciałbym zobaczyć, czy na plecach też jesteś zbulwersowany. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 26.12.12, 22:24 nie, on jest tylko pop........y :D Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 27.12.12, 22:53 to_straszne napisał: > Chciałbym zobaczyć, czy na plecach też jesteś zbulwersowany. > A co napisal? Usuneli wpis... :( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 27.12.12, 23:15 jeśli to zgredo, to nic mądrego... Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 28.12.12, 14:14 peteen napisał: > jeśli to zgredo, to nic mądrego... < nie każdy musi być tak mądry, ładny, wykształcony, elokwentny i z układami jak ty, panie dyrektorze.To, że ktoś nosi muszkę pod szyją nie stanowi go od razu profesorem, choć jest całkiem dobrym redaktorem. Pomawiając, pouczając,ubliżając, szczując i poniżając innych, sami sobie wystawiacie świadectwo. Znam swoje miejsce na ziemi, nigdy nie pchałem się tam gdzie nie pasuję, nie mam też zamiaru zabiegać o względy jakiś zarozumiałych ....... , przytakując im jak papuga. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no i znowu błysnąłeś 28.12.12, 15:14 a przecież są też milicjanci mądrzy, ładni, wykształceni, elokwentni i z układami... Odpowiedz Link Zgłoś
to_straszne Tłumacz potrzebny od zaraz 28.12.12, 16:50 zgr-edo napisał: > peteen napisał: > > > jeśli to zgredo, to nic mądrego... > < nie każdy musi być tak mądry, ładny, wykształcony, elokwentny i z układam > i jak ty, panie dyrektorze.To, że ktoś nosi muszkę pod szyją nie stanowi go od > razu profesorem, choć jest całkiem dobrym redaktorem. Pomawiając, pouczając,ub > liżając, szczując i poniżając innych, sami sobie wystawiacie świadectwo. Znam > swoje miejsce na ziemi, nigdy nie pchałem się tam gdzie nie pasuję, nie mam te > ż zamiaru zabiegać o względy jakiś zarozumiałych ....... , przytakując im jak p > apuga. Taki bardzo pojętny nie jestem, fakt. No ale za grosz nie wiem, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 29.12.12, 22:52 peteen napisał: > jeśli to zgredo, to nic mądrego... Zgredo tak. Madre czy nie wolalabym sama moc to ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 02.01.13, 09:23 8ar8ara napisała: Mądre czy nie, wolałabym sama móc to ocenić. < napisałem tylko ,że mi się nie podoba , czym rozsierdziłem tych, co to chcą aby wszyscy im przytakiwali w ich światłych poglądach. Nic wulgarnego tam nie było, ale niezgodne z linią partii, której członkowie na krakforum chcą być tymi rozdającymi karty. Kiedyś to się nazywała cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
zaretpug Re: Bądź uprzejmy się odwrócić 02.01.13, 21:43 zgr-edo napisał: > 8ar8ara napisała: > Mądre czy nie, wolałabym sama móc to ocenić. > > < napisałem tylko ,że mi się nie podoba , czym rozsierdziłem tych, co to ch > cą aby wszyscy im przytakiwali w ich światłych poglądach. Nic wulgarnego tam ni > e było, ale niezgodne z linią partii, której członkowie na krakforum chcą być > tymi rozdającymi karty. Kiedyś to się nazywała cenzura. A co ci sie tam wlasciwie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Przeciez oni tam tancza nad stolem prosektoryjnym. 28.12.12, 16:19 uhnvf09 napisał(a): > Kraków Gangnam Style: > www.youtube.com/watch?v=opqZAXJ4t0o > można porównać z oryginałem: > www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 Przeciez oni tam tancza nad stolem prosektoryjnym. Mnie sie to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
to_straszne To nie stół. Zwykły wózek 28.12.12, 16:48 No i dystans do przesławnej anatomii, Theatrum Anatomicum etc etc - naprawdę dobrze dali do wiwatu. Rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Wózek 29.12.12, 22:51 to_straszne napisał: > No i dystans do przesławnej anatomii, Theatrum Anatomicum etc etc - naprawdę do > brze dali do wiwatu. > Rzadkość. Wozek czy stol, zwal jak zwal, ale tam niby maja na tym wozku byc zwloki, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
to_straszne Jeśli by miały być 30.12.12, 15:49 ... to by były. Tymczasem konwencja zabawy jest taka, że gość nie jest zwłokami, skoro wstaje. Żarcik taki. Z przekazem. Poważam takie żarciki. Odpowiedz Link Zgłoś
8ar8ara Re: Jeśli by miały być 30.12.12, 22:55 to_straszne napisał: > ... to by były. > Tymczasem konwencja zabawy jest taka, że gość nie jest zwłokami, skoro wstaje. Tak, ale tam jest tez drugi wozek, na ktorym ktos lezy i nie wstaje... > Żarcik taki. > Z przekazem. > > Poważam takie żarciki. > Odpowiedz Link Zgłoś
zaretpug Re: Jak norwescy studenci rozsławiają Kraków 01.01.13, 20:31 uhnvf09 napisał(a): > Kraków Gangnam Style: > www.youtube.com/watch?v=opqZAXJ4t0o > można porównać z oryginałem: > www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 W tym oryginalnym to sie nie postarali specjalnie, i tancza do kitu. Norwedzy w Krakowie lepiej sie ruszaja i maja ciekawsze pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś