Gość: mariuss111 Po co cały czas powtarzacie, że to był radny z PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 17:14 przecież w tym kontekście to nie ma żadnego znaczenia. Jaracie się wyborczaki tym PISem jakby to Macierewicz obronił się gałęzią przed hordą zombie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hieronim Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa IP: *.raciborz.vectranet.pl 03.01.13, 17:15 Legionowo to matecznika pizdusia Błaszczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpek Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.13, 17:15 znalazłem coś, to chyba to? pislegionowo.pl/?page_id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaun Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.13, 19:11 Profil już usunięty. A więc jest coś na rzeczy, że przebieg wydarzeń mógł być zupełnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magosh Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.13, 20:27 3 minuty z wujkiem googlem - i już znam nazwisko, mam zdjęcie, numer komórki etc, a nawet wiem że osoba o tym samym nazwisku jest również w jakimś komitecie pis w legionowie. wiszą mi poglądy kolesia - póki co wiemy, że się bronił - miał prawo. Jakiś rok temu cały kraj szukał porywacza 6-miesięcznej Madzi. Poczekam z osądem człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 zapomnieliście dodać, że to radny PiS 03.01.13, 17:18 nie chcę nikogo bronić ani oskarżać, ale kto jedzie przez pół Polski z nożem w kieszeni na Sylwestra....? na pewno nie radny PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maXX Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci IP: 173.233.212.* 03.01.13, 17:31 Kiedy wreszcie w Polsce zlikwidowane zostanie pojecie typu "pobicie ze skutkiem smiertelnym"? Zabojstwo, to jest zabojstwo... i tak to jest traktowane w cywilizowanych krajach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 17:33 PIS-u nie znoszę, ale w tym wypadku przynależność partyjna tego czlowieka nie ma znaczenia. Na razie jest jego wersja wydarzeń, trzeba ustalić więcej szczegółów. Wiemy też, ze znaleziono go pijanego (nie wiemy jednak jak bardzo - w naszym kraju pijany to człowiek, który ma już 0,5 promila, a we Włoszech może jeszcze trochę wypić i prowadzić samochód),rannego i szukającego pomocy. Na ile mógł, wskazał też od razu co się stało, gdzie się to stało i jeszcze ostrzegł przed ewentualnym nożem. Odpier... się od gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasey Jones Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa IP: *.dynamic.mm.pl 03.01.13, 18:19 To co tu wypisuje ta banda debili zwanych "forumowiczami" to przechodzi ludzkie pojecie. To, ze Gazeta za najważniejsze uznaje ze podejrzany jest z PiS jest cyniczne. Nie wiem co tam się stało. Ale wiem, ze prokuratora działa ślepo i to jest chore. Trudno w akcji 1 na 1 - a zwłaszcza gdy jest nóż - nie bać się o własne życie. Pojecie przekroczenia obrony koniecznej to największy idiotyzm kk. Odpowiedz Link Zgłoś
d.j.windowsmediaplayer To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... 03.01.13, 18:06 Tak się bawią, tak się bawią radni Pis ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czystaf To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... IP: *.home.aster.pl 03.01.13, 18:14 wyglada na to, ze gdzie pisiory i drzewa tam smierc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Morderca sie nie wymiga IP: 83.1.96.* 03.01.13, 18:21 Jak mozna być tak bezczelną bez serca ochyną osoba zabił Mojego przyjaciela z zimną krwią i poszedł pie...ny zgrywać niewiniątko Moj najlepszy przyjaciel został zakosowany dostał 3 cisy nozem w plecy ,kto w samoobronie wbija w plecy nóż poza tym moj brat został znaleziny w lesie w piżamie Ludzie kto idzie napadac drugiego człowieka w pizamie Wyprowadzili mojego brata w las i tam zamordowali moze to wszystko bylo zaplanowane !!!Ja zrobie wszystko zeby wyjaśnić tą sprawe porusze niebo i ziemie aby pomścić mojego jawsanialszego przyjaciela ktory byl mi jak brat i umarł na skutek wykrwawienia zamordował go w lesie i zostawil jak śmiecia....Nie ujdzie mu to na sucho !!!!Niech dostanie wyrok dożywocia tacy ludzie nie powinni sie wogole rodzić !!! Już wkrótce wszystko sie wyjaśni i wszyscy bedą sie bić z własnym sumieniem ze posądzają chłopca ktory został zamordowany z zimną krwią !!!!!!! trafisz morderco do piekla i tam już Pan Bóg sie z Tobą policzy !!!Zabrałeś nam największą radość najwsanialszego człowieka o wielkim sercu ktory nie skrzywdził by nikogo !!!!! Nienawidze cie i dla mnie Twoja osoba powinna sie wcale nie urodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ulicy Re: Morderca sie nie wymiga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 18:56 Nieudolne zamydlanie sprawy, pani Kasiu. Mogła się pani bardziej postarać... Poza tym pan bóg w piekle? Jego osoba nie powinna się urodzić... Brednie i bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaun Re: Morderca sie nie wymiga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.13, 19:37 Albo pisał to ktoś ze znajomych denata, albo podsyca atmosferę zagorzały wróg pisu. Jednakowoż w zeznaniach radnego niestety niewiele się trzyma kupy. W chwili znalezienia go na ulicy podawał, że oprócz zabitego napadł go jeszcze jeden (ponoć ustalony i doprowadzony na przesłuchanie !!), wczoraj napastników było już trzech, dziś już pięciu a jutro możemy dojść do dziesięciu. W chwili znalezienia nad ranem był ponoć tak ciężko zmasakrowany że ledwo się czołgał, tymczasem na drugi dzień wychodzi ze szpitala bez groźniejszych obrażeń. Poza tym - jeśli był tak skatowany - trudno byłoby mu unicestwić zdrowego 25-letniego chłopa, a musiał być z nim sam na sam - w przeciwnym razie koledzy zabraliby ciało choćby na pogotowie. Wygląda to na nieporozumienie towarzyskie w jednej z chałup, podsycone jeszcze promilami z okazji witania nowego roku - chłopaki wyszli na solo, młodszy za mocno oberwał, starszy chcąc zatem ratować swą polityczną karierę sfingował własne obrażenia (mógł mu ktoś w tym pomóc) poniesione rzekomo podczas rozpaczliwej samoobrony. Czyli krótko mówiąc odwalił teatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa IP: 195.205.171.* 03.01.13, 18:25 Nie wiadomo jak było,mogło być tak jak mówi poszkodowany ,który się bronił i zabił w obronie własnej. Tylko dlaczego chcieli go od razu aresztować?! Waśniewską jakoś i od razu nie aresztowali a wiadomo było ,że jest co najmniej podejrzana. Zajęło im sporo czasu zanim UDOWODNILI,że jest winna.Chore prawo a może chorzy ludzie,którzy to prawo tworzą i wykonują? Odpowiedz Link Zgłoś
jjestal Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa 03.01.13, 18:26 Radnego PIS-u napadło pięciu przeciwników z nożem, a on jedynie z gałązką w ręku i co ... ??? Czterech przegonił a jednego zatłukł na śmierć. I tacy właśnie są działacze PIS-u. Niech no teraz ktoś ośmieli się żartować z brata Prezydenta .... Już mu oni pokażą ... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa 03.01.13, 22:07 jjestal napisał: > Radnego PIS-u napadło pięciu przeciwników z nożem, a on jedynie z gałązką w ręk > u Byłeś przy tym? To na razie jego linia obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki ja tylko czekam jak jakis pajac z pisu obwini tusk IP: *.dynamic.mm.pl 03.01.13, 18:29 a za to .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa powinien najpierw dostać nożem ??? żeby móc się br IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.13, 18:44 bronić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wmc-33 Co to był za sąd? 03.01.13, 18:48 Chyba jakiś niemiecki albo ruski. Polski sąd tak nie postępuje, zamyka każdego na trzy miechy i ma z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steve Steve McQueen IP: *.cable.smsnet.pl 03.01.13, 19:08 Super ma gościu koszulkę ze Stevem McQueenem! King Of Cool!! Odpowiedz Link Zgłoś
ergosumek wps 03.01.13, 19:12 Cały dzień radny PIS, radny PIS, radny PIS w sprawie ze smiercią w tle, a okazuje się, ze to on walczył o życie. Jeśli walczył w obronie własnej, to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oldboy42wawa To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... 03.01.13, 19:17 a czy to był konar od BRZOZY bo to bardzo czuły punkt dla PIS-owców a z jakiej opcji politycznej był denat bo nic na ten temat nie wspomniano Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa 03.01.13, 19:22 q-ku napisał: > oczywiście. To nie była śmierć od uderzenia, ale śmierć od umarcia. Wszystkie przypadki śmierci, o których słyszałeś były zawsze od jakiegoś uderzenia konarem? Odpowiedz Link Zgłoś
notremak To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... 03.01.13, 19:26 Ale śliczny ten pisi radny! Egzemplarz typowy dla gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
notremak To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... 03.01.13, 19:30 I znowu mamy brzozę. A poza tym to niemożliwe, żeby w radiomaryjnym Zakopanem jakis pisi członek uczynił śmiertelna krzywdę. Nie to miejsce, nie te czasy, nie ta partia! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Dobry Bóg pokarał górala. 03.01.13, 19:34 Kto to słyszał podnosić rękę na PiS. Jak powiedział Jarek a Rydzyk potwierdził, prześladowców PiS czeka śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 to członkowie PiS też się alkoholizują ? 04.01.13, 04:53 pewnie dlatego przyjechał do Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark To nie uderzenie konarem IP: 31.187.17.* 03.01.13, 19:42 Straszna hołota zjeżdża się do tego Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malk To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... IP: 79.139.97.* 03.01.13, 19:58 przynajmniej Sąd zachował zdrowy rozsądek, bo prokuratura to jak koń w klapkach. Rozumu zero tylko ślepe posłuszeństo wobec szefów i równie idiotycznych ustaw. Potrafią wbrew materiałomi dowodowemu zawyżyć kwalifikację zarzutu byle by tylko uzyskać areszt. Nie mają znaczenia okoliczności sprawy, nie ma znaczenia że chłop sam powiadomił policję, wyjaśnił sprawę i sam odniósł obrażenia. Nikt mi nie wmówi, że w dwa dni na tyle wyjaśnili sprawę aby w ogóle stawiać komukolwiek zarzuty. Ale tak to jest w polsim wymiarze sprawiedliwosci, jest trup - musi być winny. W każdym razie szacunek dla sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa 03.01.13, 22:04 Gość portalu: malk napisał(a): > chłop sam powiadomił policję, Co Ty nie powiesz? > wyjaśnił sprawę Że co? W jaki sposób "wyjaśnił"??? Na razie podał swoją WERSJĘ. > Nikt mi > nie wmówi, że w dwa dni na tyle wyjaśnili sprawę aby w ogóle stawiać komukolwi > ek zarzuty. No niesamowite. To ilu dni potrzeba na postawienie zarzutów? A do tego czasu co? Okłamywać podejrzanego że jest świadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.01.13, 20:33 Pamiętam jak Trybuna Ludu opisywała wypadek, w którym brali udział ludzie z Solidarności. A więc samochód Zenka uderzył w samochód Józka (ten był z Solidarności). Zenek wymusił pierwszeństwo, ale w Trybunie napisali jak to bezczelny członek Solidarności o mały włos nie zabił człowieka, a do tego podkreślali skąd to Józek ma pieniądze na zachodni samochód. Ten artykuł to też Trybuna. Tytuł ...Radny PiS na wolności. I później do bólu (lub po prezydencku "do bulu") radny PiS, radny PiS, no i na zakończenie radny PiS. Umarła Torańska. Wczoraj szmatławiec był pełen artykułów o jej klasie, o tym, że powinna być wzorem, a Wy szmaciarze kolejnego dnia piszecie takie gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wa 03.01.13, 22:06 Stanowczo protestuję. W nikogo nie uderzyłem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik To nie uderzenie konarem przyczyną śmierci wars... IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.13, 20:39 A uderzał brzozą? czy zwiniętą flagą solidarnych a może namiotem? Odpowiedz Link Zgłoś