Dodaj do ulubionych

wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa........

IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.07.04, 13:00
Rodzice najpierw zajrzyjcie i sprawdxcie jak wypoczywają Wasze
dzieci.Płacicie duże pieniądze - wymagajcie!!!! Najwspanialszy wypoczynek
gwarantuje pobyt w Szczyrku -osrodek Panorama ul.Wczasowa 20.Jedzenie
wyśmienite /słowo daję/ ,w budynku czysciutko ale za to atrakcje dnia
codziennego - dyskoteki do 23 i dłużej gwarantowane.Fajnie sie odpoczywa !!!
Wystarczy wieczorem stanąć na tzw .głównej ulicy Szczyrku a do ośrodka sami
traficie - hałas niemiłosierny.I w takim hałasie idpoczywają Wasze dzieci!!!
Za to rano pobudka o godzinie 8-mej rano a śniadanko trochę póżniej
Obserwuj wątek
    • Gość: krzycho Re: wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa... IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.07.04, 13:02
      to małe dzieci też nie śpią tylko mają zapewniony dyskotekowy świergot
      decybeli?ale jaja..........
      • serta Jaworzyna ... 14.07.04, 16:14
        Jaworzyna ... gdybym miala dziecko na pewno bym je nie puscila na kolonie z
        tym biurem podrozy.Sama obsluga pozostawia wiele do zyczenia ... wyobrazam
        sobie co moze dziac sie pozniej.Zalatwialam kiedys interes,tak to
        nazwijmy,poprzez to biuro - brak mi slow...
        • Gość: rodzic Re: Jaworzyna ... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.04, 18:52
          a szkoda - najlepiej pisac pierdoły bez treści....
          • serta ... 04.08.04, 18:56
            Masz zly nastroj i sie czepiasz? Bo nie rozumiem do czego to bylo.
            Post dotyczyl wyjazdow dzieci z tym biurem.Nie mam dzieci,wiec nie
            wypowiadam sie na ten temat.Moge jedynie wspomniec,ze laczylo mnie z tym biurem
            cos innego i jestem bardzo niezadowolona.Dopiero telefon do wlasciciela
            poskutkowal,bo inaczje prawdopodobnie panie,ktore tam siedza mialyby po dzien
            dzisiejszy daleko w dupie moja sprawe.
    • dorbo Re: wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa... 14.07.04, 23:42
      Parę lat temu bylo głośno w gazecie o tym biurze... kombinacje i przekrety ,
      widac niewiele pomogło, bo dalej istnieje... (zmienił sie tylko "rodzaj" spółki)
      • Gość: senegal ~` Re: wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa... IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.07.04, 07:01
        w jednym budynku są malutkie dzieci 'akademia szkrabusiów" oraz nastolaty
        popalające papierosy.grunt to dobrze zadbać o wypoczynek dzieci.Mają jeszcze
        przeież piwo w sklepach.Niech się maluchy uczą jak sie wypoczywa bez
        rodziców.Oni płacą kupę kasy aby pociechy mogły odpocząć.
        • Gość: Gabi wypoczynek czy udręka ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.07.04, 13:38
          zaraz jadę do Szczyrku.Wysłałam tam syna.Ciekawe czy jest zadowolony ?
          • Gość: ewa Re: wypoczynek czy udręka ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.07.04, 18:05
            no i jak po wycieczce ? Wszystko tylko nie biuro podróży Jaworzyna z
            Krakowa !!!!Tez mam tam dziecko.Pech szczery ale ta kolonia to nieporozumienie.
    • Gość: mirek Re: wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 04.08.04, 19:01
      wysyłam z nimi dzieci (dwoje) od 3 lat i jak do tej pory nigdy nie zawiedli i
      co najważniejsze zawsze reagują na wszelkie sygnaly. Przeczytalem uwaznie
      wszystkie adnotacje i w sumie zadnej tresci negatywnej. Proponuje wyslac dzieci
      na kolonie bez dyskoteki - dopiero bedzie placz, a ten Dudek powinien do lasu
      po cisze i spokoj a nie na wczasy do obiektu kolonijnego. 2 razy chciałem
      zmienic organizatora bo czlowiek szuka nowosci ale zawsze wracalem bo jedna
      niezle to robia.
      • Gość: kruk Re: wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa... IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.08.04, 17:30
        panie mirek.Odwal się pan od "DUDKA".Co innego dyskoteka dla dzieci a co
        innego umieszczenie w jednym budynku małych dzieci 6,7,8 lat ,którym sie każe
        być w pokojach przed 22 i nie da sie spać - gdzy baluje tzw,młodzież czyli
        ludzie prawie pełnoletni i pełnoletni z obozu alokalizowanego w tym samym
        budynku.Godzina 23 a "jampreza" trwa.Słyszałem to na własne uszy będąc w
        tzw.mieście Szczyrku.
        • Gość: Agnes Re: wypoczynek dzieci z BT Jaworzyna z Krakowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:35
          Większość postów zostało wysłane z tego samego IP a wiec wysyła je ta sama
          osoba. Po co ten nieudolny kamuflarz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka