Dodaj do ulubionych

prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert od samolotów ?

07.02.13, 12:45
Profesor jest "ekspertem" Macierewicza w sprawie katastrofy smoleńskiej. Co Wy na to ? Dla mnie facet totalnie się ośmiesza. Czy przystoi to profesorowi ???
Obserwuj wątek
    • wynick Re: prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert 07.02.13, 13:47
      Tak, jest profesorem działającej przy wydziale maszyn katedry lotnictwa leśnego, helowego, mgłowego i specjalistą odkształceń materiałów pod wpływem działania gazów bardzo silnie sprężonych (np. w wyniku eksplozji trotylu wniesionego na pokład przez szefa powołanego później zespołu do sprawa zbadania skutków eksplozji tychże.)
      Uffff...
      Kochana AGH, kiedy kończyłem tam studia, była to poważna uczelnia...
      • polendwic Re: prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert 08.02.13, 07:24
        ty kończyłeś AGH, a prof. Rońda Politechnikę Warszawską. Jego wykształcenie predystynuje go do dzielenia się techniczną ekspertyzą w sprawie rzekomej katastrofy samolotu w Smoleńsku. Poza tym jest patriotą, a to dziś jest przestępstwem.
        • wynick Re: prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert 08.02.13, 11:28
          No to mamy kolejnego sprawiedliwego, który wie kto jest a kto nie jest patriotą...
          A ja myślałem, że przestępcą jest ten, który zamachnął się trotylem na prezydenta tysiąclecia.
      • bolkowyb Re: prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert 09.04.13, 14:20
        o prof.Jacku Rońdzie wystarczy poczytać opinie jego studentów sprawdzwykladowce.pl/index.php?r=site/lecturer&id=1276
    • weronka77_to_ja Hmm 08.02.13, 11:30
      Pana Profesora po prostu poniosło. Za wysoko, zbyt wysoko. Leci z głową w chmurach. Upadnie jak Tupolew. I bynajmniej nie z powodu brzozy.
      • weronka77_to_ja oby tylko ten Ikar miał spadochron... 08.02.13, 11:32
        bo inaczej "dupa zbita". I nie tylko.
        • wynick Re: oby tylko ten Ikar miał spadochron... 08.02.13, 11:55
          Nie kpij Weronka z profesora, bo się okaże żeś zaprzaniec i wróg narodu a antypolonizm wyssałaś z mlekiem matki.
          • weronka77_to_ja Re: oby tylko ten Ikar miał spadochron... 08.02.13, 12:00
            Bardzo mi wszystko jedno z tego powodu. Mleka nie piłam- mam alergię;-)
            • wynick Re: Nasi patrioci 08.02.13, 12:08
              p3.fejsik.pl/p3.fejsik.pl/42462d6e4f16102e02b21ef5fab7db0b.jpg
            • polendwic Mleka nie piłam- mam alergię;-) 08.02.13, 21:38
              I to jest to. Alergia rzuciła ci się na oczy i rozsądek
              • weronka77_to_ja Re: Mleka nie piłam- mam alergię;-) 08.02.13, 23:24
                Bardzo przewidywalna jesteś polędwiczko. Nie wyczułaś "zaczepki" ?:)
      • polendwic Re: Hmm 08.02.13, 21:34
        Poprawka. Tupolew nie upadł, upadł Ikar.
        • weronka77_to_ja Re: Hmm 08.02.13, 23:25
          Tupolew upadł z wielkim hukiem. Zaraz po tym jak gen. Błasiak na polecenie Wielkiego Wodza wparował do kokpitu. Kropka.
        • kocinos Re: Hmm 08.02.13, 23:56
          polendwic napisał: "... Tupolew nie upadł." Znaczy się leci dalej???
          • weronka77_to_ja Re: Hmm 08.02.13, 23:59
            nie upadł= został zestrzelony;ściągnięty elektromagnesem i Bóg raczy wiedzieć co jeszcze...
            • kocinos Re: Hmm 09.02.13, 00:01
              To w takim razie Ikar też nie upadł, tylko go spisek Heliosa załatwił ... Albo rybki, albo akwarium ...
            • kocinos Re: Hmm 09.02.13, 00:13
              [url=http://sprawdzwykladowce.pl/index.php?r=site/lecturer&id=1276]Tekst linka[/url] ;)
              • sabbina informacja dla zwolenników kłamstwa smoleńskiego.. 09.02.13, 03:30
                około 100 profesorów i dr hab "nauk technicznych"
                będących członkami PAN

podważa ustalenia "Pana Millera"

prof. Jacek Rońda jest tylko jednym z tych 100.....

---

szkoda, że Pan Miller nie jest w stanie powołać się na jakiegokolwiek naukowca,
                a tylko rakiem wycofuje się ze swojego "raportu"...

..
                • peteen zmieniasz nick na "pancerna brzoza"? 09.02.13, 11:08
                  a znasz różnicę między profesorem a studentem?

profesor jest członkiem PAN-u
                  a student panem członka
                  • kocinos Re: zmieniasz nick na "pancerna brzoza"? 09.02.13, 13:41
                    Hmmm, peteen, wiesz ... znałem kiedyś takiego, którego "stosunki z członkiem" stawiały go raczej w roli wasala, niż suwerena ... i to raczej w skali "japońskiej", jeśli wiesz, co mam na myśli ...;)
                    • kocinos Re: zmieniasz nick na "pancerna brzoza"? 09.02.13, 13:42
                      Sorry za małą literkę, machinalnie wstawiłem, co było widać ...;)
                  • polendwic Re: zmieniasz nick na "pancerna brzoza"? 10.02.13, 11:09
                    > a znasz różnicę między profesorem a studentem?
                    >
                    > profesor jest członkiem PAN-u
                    > a student panem członka

czyli różnica jest stosunkowo niewielka; myślę że kobiety to zauważają ;)
    • szukren Re: prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert od samolotó 10.02.13, 17:44
      Oczywiście, że przystoi. Żaden wstyd. Krytykować profesora wypada co najmniej profesorowi. To jest zasada bon ton. Czy Panu to wypada?
    • szukren Re: prof.Jacek Rońda z AGH to ekspert od samolotó 09.04.13, 16:50
      Czy moze Pan sprecyzowac czemu sie osmiesza? Bo ja nie rozumiem. I co Panu do tego .Moze Pan podwazyc argumenty profesora merytorycznie jesli ma Pan kwalifikacje ale ,ze coś Panu widzi to nie powód zeby zadawać takie głupie pytania. Nie panu oceniac czy przystoi coś profesorowi czy nie . To jest jego wybór. Jesli to robi to to zapewne swiadomie i ma inne zdanie o Macierewiczu niż Pan. Chodzi o to , ze On moze i Pan tez moze byc ekspertem. Tylko ,ze to on jest profesorem i chociaz to moze wskazywac ,ze głupi nie jest . Oczywiscie wyjatki sie zdarzaja ale akurat on nie ma takiej opinii.wiec prosze sie zastanowić czy Pan myśli poprawnie i czemu Pan tak mysli czy to nienawiść , negacja , brak obiektywnego spojrzenia czy po prostu czytanie w kółko tej samej gazety. Nigdy nic jesli chodzi o polityke nie jest przejrzyste ale prosze pamietac ,że jesli jest opozycja to wspaniale bo tylko to jest siła napedowa do wzglednej prawdy. Wiec prosze nie oceniac ludzi tak na widzi mi sie. A Macierewicz tez nie jest głupi. Mówi logicznie, ma uporzadkowany tok myslenia. Jest bardzo bystry i celnie strzela . Napewno ma wrogow bo jest indywidualnoscia a Ci zawsze maja wrogów. Ludzie lubia generalnie takich spokojnych , co nie wadzą nikomu , zgadzaja sie na wszystko byleby był spokój a nie takich z ikrą i charakterem, po których widac zaangazowanie i impulsywny charakter.
      • zgr-edo 'szukren' a ty kto ? 09.04.13, 18:22
        prowokator ?
        www.youtube.com/watch?v=MVcWQxlEfBo
        • peteen SZUKający RENiferów, 09.04.13, 18:36
          albo raczej jeleni...
          Sądząc po ilości błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, nie jest to sam rzeczony profesor. Mam nadzieję, że to nie on.
          • wynick Widziałem i słyszałem 09.04.13, 21:23
            tego profesora wczoraj w tvp.
            Ręce opadają.
        • szukren Re: 'szukren' a ty kto ? 09.04.13, 22:26
          A co wynika z pytania czy nie uważacie, że się ośmiesza? Albo z pytania: a ty kto? O czym to wogóle jest ta dyskusja? A jak sie Pan czuje ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka