Dodaj do ulubionych

Nowe miejsca w krakowskich żłobkach. Ale wciąż ...

IP: *.multi-play.net.pl 02.03.13, 08:01
Ten Pan z pierwszego zdjęcia:
krakow.gazeta.pl/krakow/51,44425,13491133.html?i=0
Powinien w tej POzycji pozostać 8 godzin przez tydzień to może zachciało by mu się zrobić dla dzieci coś więcej niż tylko kilka zdjęć na tle ładnie pomalowanych ścian.

I dziękujemy Panu za podniesienie VATU na art dziecięce.
Obserwuj wątek
    • Gość: andersen O bajkach Pani w czerwonym IP: 69.163.40.* 02.03.13, 12:04
      To już teraz wiadomo skąd radna Maliszewska zna tyle bajek. Chodzi po żłobkach i uczy się od dzieci. Chcecie posłuchać jak Maliszewska bajki opowiada , to przyjdźcie na jej dyżur. Wszystko wam obieca, a jak coś nie wyjdzie (słowa nie dotrzyma bo np. gruszki na wierzbie nie urosły) , to winę zwali na złego „Wilka z cygarem” albo nie kochającą uczniów „Babę Jagę”.
    • Gość: Zły Przecież jest niż demograficzny :-o IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 13:15
      Po co jakieś nowe miejsca w żłobkach? Żłobki należy likwidować zgodnie z wytycznymi krakowskiego magistratu.
    • Gość: rgosss Nowe miejsca w krakowskich żłobkach. Ale wciąż ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 19:41
      No dobrze. wszyscy domagają się tanich żłobków, tanich przedszkoli itp. I najlepiej żeby Tusk to wszystko sfinansował... Niestety, pieniądze z budżetu nie biorą się z powietrza tylko z moich podatków. I ja się pytam dlaczego ja ma dopłacać do cudzych dzieci, a sam muszę zadbać finansowo o swoje? Ja jeszcze rozumiem dopłaty dla rodzin, które sobie nie radzą, maja kłopoty, spadły na nie jakieś nieszczęścia - to wtedy oczywiście pomoc Państwa jest uzasadniona i potrzebna, ale przestańmy domagać się aby Państwo dbało o wszystkie dzieci - od tego są rodzice!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka