Gość: greta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:58 mam ochote na kino..ale na mikro.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deryl Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:08 to malenkie mikro kino.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:45 ..chlip..chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Poszłabym... 22.07.04, 17:05 wszystko jedno do którego kina, byle film jakiś słoneczny, wesoły był. Np. Shrek 2 :))))))) Tylko, że... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Poszłabym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:13 ja bym poszla na MIEDZY SLOWAMI s.copolli a w mikroleci i niedaleko mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A ja bym poszedł 22.07.04, 17:35 też na śmiszny, byle to nie był Szrek znowu ;PPP Ale zanim bym poszedł, to muszę soczki zrobić ;o A to jest roboty do nocy :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta kto..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:40 kto pojdzie ze mna do kina..?? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A ja bym poszedł / :D 23.07.04, 09:08 garg_ul napisał: > też na śmiszny, byle to nie był Szrek znowu ;PPP A ile razy już Shreka widziałeś? ;P Nie upieram się, Shrek być nie musi. Cokolwiek byle zabawne. Np. "Epoka lodowcowa" lub coś takiego ;))))) > Ale zanim bym poszedł, to muszę soczki zrobić ;o A to jest roboty do nocy :| Do nocy?! Hmmmm... bez przerwy od ranka do nocki? Soki- mniam!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: mam ochote na kino.. 22.07.04, 18:06 a teraz duzo ciekawych rzeczy sie tam dzieje... tam i pod baranami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:36 chodzi ci moze o te filmy polskie..???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: mam ochote na kino.. IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 23.07.04, 07:06 ale Chcesz iść do kina czy na film?Do kina to bym poszedł,jak Jesteś do trzydziestki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:05 ach te zachciewajki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:05 do kina na film.. oczywiscie..a najchetniej do mikro.. jam mloda..20lat minelo jak jeden dzien.. 20+1.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:29 na kino ochote mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 19:39 a ja bym nad wode pojechał, tylko że pogoda sie zapsuła , mam nadzieje ze szybko sie naprawi :) do kina......tez mogłbym iść, dawno nie byłem bo w domu mam dobre warunki do oglądania filmów. Tylko że kino to kino, efekt dużo lepszy. Co ciekawego teraz w kinach leci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:41 wstyd sie do tego przyznac ale niewiem- szrek2,jakis -rycerze z okraglego stolu- chyba , a gdzie nad wode/??? Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam nad wode.... 23.07.04, 20:01 Nad taką gdzie można popływać. Oststnio jezdze na Brzegi. W Kryspinowie w tym roku jescze nie byłem ani na skałkach :( Brzegi podobnie jak Kryspinów mają brudną wode. Na Skałkach jest czysta woda, tylko ze zejscie do niej jest do kitu, a podłoże kamieniste jak cholera. No, w końcu woda to życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nad wode.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:03 gdzie sa brzegi?? ja jezdze na zakrzuwek ale wjezdzam od strony tesco i tam jest spoko zejscie tylko ze duzo ludzi..:( ale plywa sie wspaniale.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: nad wode.... 23.07.04, 20:14 Zakrzówek to "Skałki" :) Wiem że spoko się tam pływa. Zejście wcale nie jest takie rewelacyjne, a ludzi tam mnóstwo.... Zakrzówek to piękne miejsce, często tam na rowerze jezdze. Jak chcesz pogadać -GG 5424565 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nad wode.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:27 z mila checia ale mi gg nie dziala, a juz poraz tysieczny nie chce mi sie tlumaczyc o co biega wiec jak pogadac to t=tu.. i wiem ze zakrzowek to skalki.. i na rowerze tez tam jezdzilam,.. nie powiedziales gdzie jsa te brzegi?? Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: nad wode.... 23.07.04, 20:35 Brzegi są w okolicach Huty, Niepołomic. To są wyrobiska piaskowe. Ciepła tam woda tylko że troszke mętna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: nad wode.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:37 a moze chodzi o zwirownie??, bo ja tam kiedys bylam , ale nie nie to chyba nie to.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: nad wode.... 24.07.04, 11:59 kolejny gorący dzień.....tylko coś na deszcz się zapowiada. Chyba wyskocze motorkiem na Skałki sprawdzić jak się sytuacja przedstawia. Chociaż z drugiej strony znajomi na Brzegi się wybierają. A pewnie i tak nas wszystkich deszcz pogodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: Gretko..do kina czy na film???;o{))).n/t 24.07.04, 12:27 long z Tobą bym poszła do kina!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: longwehicle..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:35 a ty co bys wybral..? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: longwehicle..? 24.07.04, 15:26 Ty bierz rowerek ,ja wracam na piechotę!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: longwehicle..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:06 ..juz lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: longwehicle..? 25.07.04, 06:23 Pomimowszystko można byłoby spróbować...trochę filmu trochę kina!!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: longwehicle..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:46 ale jak kina to tylko tych niekomercyjnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:34 a mialo byc o kinie..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 20:37 Co tam kino. Kup sobie DVD w powinni tego zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:38 wole kino.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 20:40 Ze względu na: 1.ciemności 2.klima 3.towarzystwo 4.chrupanki 5......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:45 boisz sie ciemnosci?? ale jak idziesz na fajny film to az milo ale w pelni sie z toba zgodze co do chrupanki..-powinni tego zabronic..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 20:50 Oooo tak. Paskudna naleciałość z dzikiego zachodu. Zawsze to ignoruję. Kukurydza co prawda bardziej mi się jakoś kojarzy z Chruszczowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:35 moze.. ale ten zapach kukurydzy i pochlipujacy ludzie cole.. fuuj.. ale tak jesrt w multikinach itp... a bw malych takich jak mikro na lea, albo pasaz na rynku.. tam jest milo a co najlepsze niewielu ludzi tam przychodzi.. kiedys w mikro oprocz mnie bylo 6 osob..liczylam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: mam ochote na kino.. 24.07.04, 23:36 Jak dla mnie obżeranie się popcornem podczas seansu to szczyt wieśniactwa... holyłudów się wiara naoglądała :))) Ostatnio byłem na Troi, filmik całkiem si :) -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: mam ochote na kino a nie wyżerkę 26.07.04, 19:28 co innego landrynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:48 do widzenia do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 14:52 slucham teraz ..raz,dwa,trzy..i jest świetne..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:15 byłam w kinie..nareszcie..sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 04:01 sama??? buuuuuuuuuu a tak chciałem iść.... jak mogłaś ??! Fajnie chociaż było ? qrde, akurat muszą myć ulice i ślisko jest, a tak fajnie się motorkiem w nocy po Krakowie nagina :) zero ludzi , zero aut, marzenie po prostu..... VTR1000F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:08 nie pisales...to popszlam-ale nie fajny bo sama..:) ale jeszcze pojde...!;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 19:25 Dołożyłaś do pieca z tym kinem... A ja myślałem że Ty żartujesz. Straciłem taką okazję żeby pójść z Toba do kina :( ;) Czemu nic nie mówisz że idziesz ?!! Te kobiety...... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:18 bo ty kobiet nie sluchasz..jak bys sluchal to bys wiedzial.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 20:28 słucham przecież.. Widocznie za cicho mówicie ;) Ok to idziemy do tego teatru. Tylko kiedy ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:47 hehehe...a zapraszasz..? Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 21:10 Teatr raczej mnie nie interesuje, wole kino. Na kajaki mogę Cię zaprosić, rower, basen itp, a jak będziesz grzeczna , tzn. niegrzeczna ;) to nawet motorkiem Cię przewiozę. Sport to zdrowie - udowodnione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:24 grzeczna-niegrzeczna-zawsze..a motorek jaki masz..?? Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 21:47 a fajny mam :) Matka mówi że stanowczo za szybki..., a przecież 250 km/h to zaledwie 1/5 prędkości dzwięku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 21:52 1/4 bigadamie!!!,szkoda że preferujecie dawstwo organów nad pisaniem na FK.Ja wybrałem 4 kólka pewniejsze i na film z elementami kina mogę dowieżć bez zmoczenia ciuszków,ale motor jest cool!!;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:59 longwehicle sam powiedziales ze nie mozna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:42 dziekuje za poparcie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 22:00 EEEEEEEEEEEEEEEEEE taaaaaam..................!!!!!!!!!! ;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:34 ..nie lub tak..tak lub nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:49 o tak tak, do kina tez bym sobie poszedl -moze pojdziemy razem-do 'MIKRO;' mam niedaleko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: mam ochote na kino.. IP: *.net / 213.199.205.* 09.08.04, 17:38 w sztuce dużo niezłych filmów z poślizgiem teraz leci za 5 zł. w szczególności norweski www.filmkumple.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:43 ale ten film juz byl, wlasnie jutro ide za piataka na "niebezpieczny umysl" dopiero dzisiaj sie dowiedzialam ze jest ta promocja sic!i wiele fajnych filmow przegapilam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: mam ochote na kino.. IP: *.net / 213.199.205.* 09.08.04, 22:33 no skonczyl sie juz ale i tak polecam, bo wporzo jest. dwa razy go ogladalem :) a wkrotce goodbye lenin jeszcze i inwazja barbarzyncow. Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: mam ochote na kino.. 10.08.04, 13:40 Greto, "to.ya" proponuje wspolne wypady forumowiczow do kina. Ja w sumie tez bym poszedl na coś do kina. tylko nie wiem na co... Z pewnoscia nie na jakąś komercyjna produkcje. Chociaż czasem fajnie w kinie popatrzyć na efekty specjalne. A co do kina to też nie mam pomysłu. Nie wiem gdzie są fajne, bo dawno nie byłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Ja właśnie wróciłam z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:10 Niebezpiecznego umysłu-myślałam że będzie do bani, ale podobało mi się,jutro chyba pójdę na Good bye,Lenin!... Odpowiedz Link Zgłoś
bigadam Re: Ja właśnie wróciłam z.. 10.08.04, 19:25 o czym ten film ? (niebezpieczny......) do ktorego kina sie wybierasz ? jakie filmy grają i po ile bilety ? aha, i czy mozna bezpiecznie motor zaparkowac, bo auto mi sie zepsuło :( Odpowiedz Link Zgłoś