Dodaj do ulubionych

mam ochote na kino..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:58
mam ochote na kino..ale na mikro..
Obserwuj wątek
    • Gość: deryl Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:08
      to malenkie mikro kino..
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:45
      ..chlip..chlip..
    • to.ya Poszłabym... 22.07.04, 17:05
      wszystko jedno do którego kina, byle film jakiś słoneczny, wesoły był.
      Np. Shrek 2 :)))))))

Tylko, że...
      • Gość: greta Re: Poszłabym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:13
        ja bym poszla na MIEDZY SLOWAMI s.copolli a w mikroleci i niedaleko mam..
      • garg_ul A ja bym poszedł 22.07.04, 17:35
        też na śmiszny, byle to nie był Szrek znowu ;PPP

Ale zanim bym poszedł, to muszę soczki zrobić ;o A to jest roboty do nocy :|
        • Gość: greta kto..?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 17:40
          kto pojdzie ze mna do kina..??
        • to.ya Re: A ja bym poszedł / :D 23.07.04, 09:08
          garg_ul napisał:

> też na śmiszny, byle to nie był Szrek znowu ;PPP
          A ile razy już Shreka widziałeś? ;P
          Nie upieram się, Shrek być nie musi. Cokolwiek byle zabawne. Np. "Epoka
          lodowcowa" lub coś takiego ;)))))

> Ale zanim bym poszedł, to muszę soczki zrobić ;o A to jest roboty do nocy :|
          Do nocy?! Hmmmm... bez przerwy od ranka do nocki?
          Soki- mniam!!!!! :))))
    • klymenystra Re: mam ochote na kino.. 22.07.04, 18:06
      a teraz duzo ciekawych rzeczy sie tam dzieje... tam i pod baranami...
      • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:36
        chodzi ci moze o te filmy polskie..????
    • Gość: eryk Re: mam ochote na kino.. IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 23.07.04, 07:06
      ale Chcesz iść do kina czy na film?Do kina to bym poszedł,jak Jesteś do
      trzydziestki
      • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:05
        ach te zachciewajki..
    • bartmark Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 09:11
      i co z tym kinem?
      • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:05
        do kina na film.. oczywiscie..a najchetniej do mikro..
        jam mloda..20lat minelo jak jeden dzien..
        20+1..
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:29
      na kino ochote mam..
    • bigadam Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 19:39
      a ja bym nad wode pojechał, tylko że pogoda sie zapsuła , mam nadzieje ze
      szybko sie naprawi :)
      do kina......tez mogłbym iść, dawno nie byłem bo w domu mam dobre warunki do
      oglądania filmów. Tylko że kino to kino, efekt dużo lepszy.
      Co ciekawego teraz w kinach leci ?
      • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:41
        wstyd sie do tego przyznac ale niewiem- szrek2,jakis -rycerze z okraglego stolu-
        chyba , a gdzie nad wode/???
        • bigadam nad wode.... 23.07.04, 20:01
          Nad taką gdzie można popływać. Oststnio jezdze na Brzegi. W Kryspinowie w tym roku jescze nie byłem ani na skałkach :(
          Brzegi podobnie jak Kryspinów mają brudną wode. Na Skałkach jest czysta woda, tylko ze zejscie do niej jest do kitu, a podłoże kamieniste jak cholera.

No, w końcu woda to życie :)
          • Gość: greta Re: nad wode.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:03
            gdzie sa brzegi??
            ja jezdze na zakrzuwek ale wjezdzam od strony tesco i tam jest spoko zejscie
            tylko ze duzo ludzi..:( ale plywa sie wspaniale..
            • bigadam Re: nad wode.... 23.07.04, 20:14
              Zakrzówek to "Skałki" :)
              Wiem że spoko się tam pływa. Zejście wcale nie jest takie rewelacyjne, a ludzi tam mnóstwo.... Zakrzówek to piękne miejsce, często tam na rowerze jezdze.
              Jak chcesz pogadać -GG 5424565
              • Gość: greta Re: nad wode.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:27
                z mila checia ale mi gg nie dziala, a juz poraz tysieczny nie chce mi sie
                tlumaczyc o co biega wiec jak pogadac to t=tu.. i wiem ze zakrzowek to skalki..
                i na rowerze tez tam jezdzilam,..
                nie powiedziales gdzie jsa te brzegi??
                • bigadam Re: nad wode.... 23.07.04, 20:35
                  Brzegi są w okolicach Huty, Niepołomic. To są wyrobiska piaskowe.
                  Ciepła tam woda tylko że troszke mętna.
                  • Gość: greta Re: nad wode.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:37
                    a moze chodzi o zwirownie??, bo ja tam kiedys bylam , ale nie nie to chyba nie
                    to..
                    • bigadam Re: nad wode.... 24.07.04, 11:59
                      kolejny gorący dzień.....tylko coś na deszcz się zapowiada.
                      Chyba wyskocze motorkiem na Skałki sprawdzić jak się sytuacja przedstawia.
                      Chociaż z drugiej strony znajomi na Brzegi się wybierają.
                      A pewnie i tak nas wszystkich deszcz pogodzi :)
                      • longwehicle Gretko..do kina czy na film???;o{))).n/t 24.07.04, 12:07

• ligia12 Re: Gretko..do kina czy na film???;o{))).n/t 24.07.04, 12:27
                          long z Tobą bym poszła do kina!!
                        • Gość: greta Re: longwehicle..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:35
                          a ty co bys wybral..?
                          • longwehicle Re: longwehicle..? 24.07.04, 15:26
                            Ty bierz rowerek ,ja wracam na piechotę!! ;o{))).
                            • Gość: greta Re: longwehicle..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:06
                              ..juz lepiej..
                              • longwehicle Re: longwehicle..? 25.07.04, 06:23
                                Pomimowszystko można byłoby spróbować...trochę filmu trochę kina!!! ;o{))).
                                • Gość: greta Re: longwehicle..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:46
                                  ale jak kina to tylko tych niekomercyjnych..
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:34
      a mialo byc o kinie..;))
      • zielonki Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 20:37
        Co tam kino. Kup sobie DVD w powinni tego zabronić.
        • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:38
          wole kino..
          • zielonki Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 20:40
            Ze względu na:
            1.ciemności
            2.klima
            3.towarzystwo
            4.chrupanki
            5.........
            • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:45
              boisz sie ciemnosci??
              ale jak idziesz na fajny film to az milo
              ale w pelni sie z toba zgodze co do chrupanki..-powinni tego zabronic..;))
              • zielonki Re: mam ochote na kino.. 23.07.04, 20:50
                Oooo tak. Paskudna naleciałość z dzikiego zachodu.
                Zawsze to ignoruję. Kukurydza co prawda bardziej mi się jakoś kojarzy z
                Chruszczowem.
                • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:35
                  moze.. ale ten zapach kukurydzy i pochlipujacy ludzie cole.. fuuj..
                  ale tak jesrt w multikinach itp... a bw malych takich jak mikro na lea, albo
                  pasaz na rynku.. tam jest milo a co najlepsze niewielu ludzi tam przychodzi..
                  kiedys w mikro oprocz mnie bylo 6 osob..liczylam..
                  • kriss.forum Re: mam ochote na kino.. 24.07.04, 23:36
                    Jak dla mnie obżeranie się popcornem podczas seansu to szczyt wieśniactwa...
                    holyłudów się wiara naoglądała :)))
                    Ostatnio byłem na Troi, filmik całkiem si :)

--
                    www.kazimierz.com
                    Pozdrawiam,
                    Kriss.
                    • zielonki Re: mam ochote na kino a nie wyżerkę 26.07.04, 19:28
                      co innego landrynki
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:48
      do widzenia do jutra...
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 14:52
      slucham teraz ..raz,dwa,trzy..i jest świetne..:)
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:15
      byłam w kinie..nareszcie..sama..
      • bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 04:01
        sama??? buuuuuuuuuu
        a tak chciałem iść.... jak mogłaś ??!
        Fajnie chociaż było ?

qrde, akurat muszą myć ulice i ślisko jest, a tak fajnie się motorkiem w nocy po Krakowie nagina :) zero ludzi , zero aut, marzenie po prostu.....

VTR1000F
        • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:08
          nie pisales...to popszlam-ale nie fajny bo sama..:)
          ale jeszcze pojde...!;)
          • bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 19:25
            Dołożyłaś do pieca z tym kinem...
            A ja myślałem że Ty żartujesz.
            Straciłem taką okazję żeby pójść z Toba do kina :( ;)
            Czemu nic nie mówisz że idziesz ?!!
            Te kobiety...... hehe
            • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:18
              bo ty kobiet nie sluchasz..jak bys sluchal to bys wiedzial..
              • ligia12 Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 20:21
                greta ma rację
                • bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 20:28
                  słucham przecież..
                  Widocznie za cicho mówicie ;)
                  Ok to idziemy do tego teatru. Tylko kiedy ?????
                  • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:47
                    hehehe...a zapraszasz..?
                    • bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 21:10
                      Teatr raczej mnie nie interesuje, wole kino.
                      Na kajaki mogę Cię zaprosić, rower, basen itp, a jak będziesz grzeczna , tzn. niegrzeczna ;) to nawet motorkiem Cię przewiozę.
                      Sport to zdrowie - udowodnione :)
                      • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:24
                        grzeczna-niegrzeczna-zawsze..a motorek jaki masz..??
                        • bigadam Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 21:47
                          a fajny mam :)
                          Matka mówi że stanowczo za szybki..., a przecież 250 km/h to zaledwie 1/5 prędkości dzwięku ;)
                          • longwehicle Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 21:52
                            1/4 bigadamie!!!,szkoda że preferujecie dawstwo organów nad pisaniem na FK.Ja
                            wybrałem 4 kólka pewniejsze i na film z elementami kina mogę dowieżć bez
                            zmoczenia ciuszków,ale motor jest cool!!;o{))).
                            • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:59
                              longwehicle sam powiedziales ze nie mozna..
                • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:42
                  dziekuje za poparcie..:)
                  • longwehicle Re: mam ochote na kino.. 26.07.04, 22:00
                    EEEEEEEEEEEEEEEEEE taaaaaam..................!!!!!!!!!! ;o{))).
    • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:34
      ..nie lub tak..tak lub nie..
    • Gość: zeus Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:49
      o tak tak, do kina tez bym sobie poszedl -moze pojdziemy razem-do 'MIKRO;' mam
      niedaleko..
    • Gość: chlorofil Re: mam ochote na kino.. IP: *.net / 213.199.205.* 09.08.04, 17:38
      w sztuce dużo niezłych filmów z poślizgiem teraz leci za 5 zł.
      w szczególności norweski www.filmkumple.pl ...
      • Gość: greta Re: mam ochote na kino.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:43
        ale ten film juz byl, wlasnie jutro ide za piataka na "niebezpieczny umysl"
        dopiero dzisiaj sie dowiedzialam ze jest ta promocja sic!i wiele fajnych filmow
        przegapilam!!!
        • Gość: chlorofil Re: mam ochote na kino.. IP: *.net / 213.199.205.* 09.08.04, 22:33
          no skonczyl sie juz ale i tak polecam, bo wporzo jest. dwa razy go ogladalem :)
          a wkrotce goodbye lenin jeszcze i inwazja barbarzyncow.
    • bigadam Re: mam ochote na kino.. 10.08.04, 13:40
      Greto, "to.ya" proponuje wspolne wypady forumowiczow do kina.
      Ja w sumie tez bym poszedl na coś do kina. tylko nie wiem na co...
      Z pewnoscia nie na jakąś komercyjna produkcje. Chociaż czasem fajnie w kinie popatrzyć na efekty specjalne.
      A co do kina to też nie mam pomysłu. Nie wiem gdzie są fajne, bo dawno nie byłem :(
      • Gość: greta Ja właśnie wróciłam z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:10
        Niebezpiecznego umysłu-myślałam że będzie do bani, ale podobało mi się,jutro
        chyba pójdę na Good bye,Lenin!...
        • bigadam Re: Ja właśnie wróciłam z.. 10.08.04, 19:25
          o czym ten film ? (niebezpieczny......)
          do ktorego kina sie wybierasz ?
          jakie filmy grają i po ile bilety ?
          aha, i czy mozna bezpiecznie motor zaparkowac, bo auto mi sie zepsuło :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka