Gość: anka Głos Cieszyna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.07.04, 18:45 Chce przeprowdzic wywiad z Bogusławem Sonikiem == EURODEDPUTOWANYM ale nie wiem gdzie obecnie znajduje sie jego biuro poselskie w KRAKOWIE ? może ktoś POMOZE DZIEEKUJE>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emin Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:48 zadzwon do handzlikowej, na pewno ma jego numer, adres i maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.veranet.pl 28.07.04, 19:33 Albo poszukaj na stronie PiS.Mnie sie wydaje ,ze to moze byc na Lobzowskiej tylko nie kojarze numeru...Chyba cos 38,albo 39,ale tylko tak mi sie wydaje,nie jestem pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.plus.com 28.07.04, 19:47 zawsze wyadawalo mi sie ze sonik raczej z po jest niz z pisem...dziwne, proponuje najpierw znalezc numer do biura promocji miasta krakowa i poprosic o namiary na boguslawa.Mimo ze znam to nie podaje bo skoro jestes dziennikarka to sie troche pomecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.07.04, 23:12 thakns dzieki ale może znacie jeszcze jakieś namiary? please !!!! musze miec ten wywiad na przyszla środe Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Anno, Anno..................? 31.07.04, 01:44 Daj znać czy skorzystałaś z rad forumowiczów. Jak masz dalej problem z tym Sonikiem to mogę ci jeszcze coś naopowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:47 Z tego co mi wiadomo to p.Sonik nie posiada wlasnego biura poselskiego. Istnieje w Krakowie biuro Rokity, Klicha czy Szczypinskiego, ale w sprawie Sonika wydaje mi sie powinnas sie zglosic do generalnego biura poselskigo PO na basztowej. Najlepiej tam zwyczajnie zadzwon i zapytaj sie, bo my tu na forum duzo nie poradzimy;) Wszelie telefony masz dostepne na stronie po.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: ===========WYWIAD==============rzeka 28.07.04, 23:58 Aaaa tam pozmyślaj coś. Bierz przykład ze starszych i doświadczonych. Napisz, że się rozpił, rozwiódł, ma przyjaciółkę w Lądku Zdroju z którą spotyka się potajemnie (daj jej zdjęcie z netu). Nieślubna córka mieszka pod Londynem. Sukces w wyborach do PE jednak nie jest w stanie poprawić nastroju po serii porażek i kłopotów osobistych. Tym bardziej, że do tej pory nie odzyskał prawa jazdy. Wywiad uzyskałaś po wielkim dziennikarskim śledztwie, gdyż facet załamany siedzi w pensjonacie Orzeł i nawet p. Ania z recepcji nie wiedziała, że to twój bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ===========WYWIAD==============rzeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:14 dobre to bylo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin mocie gaździno: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:57 boguslawsonik@boguslawsonik.pl ale podejrzewam, ze nikt tej skrzynki nie sprawdza :) ja bym zadzwonił do Handzlikowej, pod ręką ją masz... no chyba ze jestes z Delty albo o zgrozo (!!!) z Kroniki Beskidzkiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega emina ha, ha, ha, ha... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:03 w delcie nie ma juz freda-golonki-olearczyka, to nie ma wojny z bielskiem gruby z kroniką też na noże ? a hiena to aby nie siedzi już w strasburgu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: ha, ha, ha, ha... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:39 dzisiaj o dwunastej kończy sie eurosesja potem pewnie pojedzą, popiją a samolot wieczorkiem od rana mozna sie umawiac, jak ktos ma przyjemność albo potrzebe :) Odpowiedz Link Zgłoś