Dodaj do ulubionych

==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.07.04, 18:45
Chce przeprowdzic wywiad z Bogusławem Sonikiem == EURODEDPUTOWANYM
ale nie wiem gdzie obecnie znajduje sie jego biuro poselskie w KRAKOWIE ?
może ktoś POMOZE DZIEEKUJE>>>>>>>>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: emin Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:48
      zadzwon do handzlikowej, na pewno ma jego numer, adres i maila
      • Gość: drewniany Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.veranet.pl 28.07.04, 19:33
        Albo poszukaj na stronie PiS.Mnie sie wydaje ,ze to moze byc na Lobzowskiej
        tylko nie kojarze numeru...Chyba cos 38,albo 39,ale tylko tak mi sie wydaje,nie
        jestem pewny.
        • Gość: marcin Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.plus.com 28.07.04, 19:47
          zawsze wyadawalo mi sie ze sonik raczej z po jest niz z pisem...dziwne,
          proponuje najpierw znalezc numer do biura promocji miasta krakowa i poprosic o
          namiary na boguslawa.Mimo ze znam to nie podaje bo skoro jestes dziennikarka to
          sie troche pomecz.
          • Gość: anka Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.07.04, 23:12
            thakns dzieki ale może znacie jeszcze jakieś namiary? please !!!! musze miec
            ten wywiad na przyszla środe
            • zielonki Re: Anno, Anno..................? 31.07.04, 01:44
              Daj znać czy skorzystałaś z rad forumowiczów. Jak masz dalej problem z tym Sonikiem to mogę ci jeszcze coś naopowiadać.
    • Gość: ja Re: ==============WYWIAD==============!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:47
      Z tego co mi wiadomo to p.Sonik nie posiada wlasnego biura poselskiego.
      Istnieje w Krakowie biuro Rokity, Klicha czy Szczypinskiego, ale w sprawie
      Sonika wydaje mi sie powinnas sie zglosic do generalnego biura poselskigo PO na
      basztowej. Najlepiej tam zwyczajnie zadzwon i zapytaj sie, bo my tu na forum
      duzo nie poradzimy;)
      Wszelie telefony masz dostepne na stronie po.org.pl
      • zielonki Re: ===========WYWIAD==============rzeka 28.07.04, 23:58
        Aaaa tam pozmyślaj coś. Bierz przykład ze starszych i doświadczonych. Napisz,
        że się rozpił, rozwiódł, ma przyjaciółkę w Lądku Zdroju z którą spotyka się
        potajemnie (daj jej zdjęcie z netu). Nieślubna córka mieszka pod Londynem.
        Sukces w wyborach do PE jednak nie jest w stanie poprawić nastroju po serii
        porażek i kłopotów osobistych. Tym bardziej, że do tej pory nie odzyskał prawa
        jazdy. Wywiad uzyskałaś po wielkim dziennikarskim śledztwie, gdyż facet
        załamany siedzi w pensjonacie Orzeł i nawet p. Ania z recepcji nie wiedziała,
        że to twój bohater.
        • Gość: ja Re: ===========WYWIAD==============rzeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:14
          dobre to bylo :)))))
          • Gość: emin mocie gaździno: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:57
            boguslawsonik@boguslawsonik.pl

ale podejrzewam, ze nikt tej skrzynki nie sprawdza :)

ja bym zadzwonił do Handzlikowej, pod ręką ją masz...

no chyba ze jestes z Delty albo
            o zgrozo (!!!) z Kroniki Beskidzkiej....
            • Gość: kolega emina ha, ha, ha, ha... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:03
              w delcie nie ma juz freda-golonki-olearczyka, to nie ma wojny z bielskiem

gruby z kroniką też na noże ?

a hiena to aby nie siedzi już w strasburgu ?
              • Gość: emin Re: ha, ha, ha, ha... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:39
                dzisiaj o dwunastej kończy sie eurosesja
                potem pewnie pojedzą, popiją
                a samolot wieczorkiem
                od rana mozna sie umawiac, jak ktos ma przyjemność albo potrzebe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka