luckystrike 30.07.04, 12:20 zmienili wynik losowania, najpierw podali monaco , a potem zmiana na real! oj przekręty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka właśnie 30.07.04, 12:21 sie zastanawiałam, czy dokonałeś szczęsliwego wyboru hipermarketa na weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 o k... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 12:24 czemu zmienili??? co jest k...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: o k... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.07.04, 12:31 Gość portalu: 7 napisał: > czemu zmienili??? co jest k...??? Nic nie zmieniali. Najpierw wylosowali Gorica/Kopenhaga i dolosowali do nich Monaco. W koszykach zostały Wisła i Real. Jako pierwsze w parach losowali drużyny zarówno rozstawione, jak i nierozstawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: na stronie uefa podawali inaczej... IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.07.04, 12:35 Ależ ja właśnie słuchałem losowania na stronie uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: o k... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 12:34 na stronie uefa.com przez kilka minut wisla byla dolosowana do monaco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 mecz bedzie w krakowie? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 12:40 mysle, ze mogliby grac na slaskim, spokojnie przyjdzie 40 tysiecy ludzi, ja tez bym sie przejechal, w ogole co z biletami - kiedy bedzie wiadomo po ile i kiedy sprzedaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 zajebiscie, to trza jechac IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 12:57 zeby sie tylko dopchac do biletow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 yyy, podobno naprawde wylosowali monaco IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 13:05 ale burdel, dopiero po losowaniu zmieniono!! absurd jakis Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Real Saragossa już pod Wawelem poległ 30.07.04, 13:26 Teraz kolej na Real Madryt;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen hiszpanie o losowaniu... 30.07.04, 13:39 Hiszpański magazyn sportowy 'Marca' stwierdził, że Real Madryt trafił na łatwego rywala w III rundzie kwalifikacyjnej piłkarskiej Ligi Mistrzów. 'Marca' stwierdziła, że Real miał szczęście w losowaniu, które odbyło się w siedzibie UEFA w szwajcarskim Nyonie. Internetowy serwis piłkarski Goal.com komentuje losowanie tytułem: "Wielcy uniknęli skórek od banana". Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: hiszpanie o losowaniu... 30.07.04, 13:46 Może oni myślą, że będą grali z drużyną gruzińską...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nic to, zmienią zdanie po dwumeczu !!! 30.07.04, 13:49 będzie dobrze ! nota bene: nie dygaj, choćbyś deko ważył... Wisełka Kraków, to duma wszystkich Polaków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A kto wie skąd jest .. 31.07.04, 01:30 ...ten REAL Madryt. Pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prado Re: A kto wie skąd jest .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 01:34 Gdzies kolo Barcelony - podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A kto wie skąd jest .. 31.07.04, 01:36 Jakieś straszne zadupie! Na co to przyszło Wisełce. Ale chyba nie schodzą na psy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Wszystko mi mowi, ze REAL padnie z Wisla! IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.07.04, 02:38 Real jak pamietam zawsze wystepowal w bialych strojach. Tym razem przeciwko Wisle ma wystapic na czarno. Nomen omen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: A JEDNAK REAL! IP: *.comnet.krakow.pl 31.07.04, 08:15 i bardzo dobrze, bo hokejowy wynik w Gruzji świadczy tylko o klasie tamtej druzyny. Wynik meczu z Realem pokaże nam poziom polskiej ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś