Gość: r_xxx IP: *.free.aero2.net.pl 18.08.13, 09:41 Pizza jak pizza. Żadna nie jest warta takiej ceny. Zatem iść nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom.son Articolo sponsorizzato 18.08.13, 15:30 ? Zachwytow nad 2 bracmi Wlochami z Dietla tez bylo co nie miara.. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Articolo sponsorizzato 18.08.13, 18:08 są tam jeszcze, czy zbankrutowali ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka brzydki darmozjad IP: 83.142.188.* 18.08.13, 15:43 pewnie obzartuch za pieniadze czytelników dostał nakaz wystawienia pozytywnej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: brzydki darmozjad 18.08.13, 18:16 Gość portalu: aka napisał(a): > za pieniadze czytelników Rozwiniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. Wi... 18.08.13, 15:50 Tego się nie da czytać... scroll down, do sedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co tydzien to samo Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. IP: *.centertel.pl 18.08.13, 17:53 ale jednak czytałeś, skoro się nie da to po co się męczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horhe Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. Wi... IP: *.prnet.pl 18.08.13, 18:23 napisane jakby autor mówił z kawałkiem pizzy w gębie - dramat, a może teraz się to nazywa chyba blog..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Czego się tak czepiacie? 18.08.13, 20:13 Lubię czytać te recenzje. Przynajmniej można się dowiedzieć, co i gdzie w Krakowie się dzieje, jeśli chodzi o jedzenie. Jestem wdzięczna za co najmniej kilka recenzji, które na tym forum przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. Wi... IP: *.181.167.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.13, 21:02 Ten tekst to dramat. Chyba autorowi zaszkodzila ta pizza bo teskt jest kiepskiej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. Wi... IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 08:23 czyli cala pizza 72 zł - polecam trzy papryczki Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. 20.08.13, 09:32 Gość portalu: bu napisał(a): > polecam trzy papryczki O ile obsługa raczy w ogóle pojawić się przy stoliku. Choćby z kartą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majryn Tragedia,bylem ale nie dane mi bylo zjesc. IP: *.connectic.pl 20.08.13, 09:19 Ponieważ byłem akurat na rowerze to nieśmiało próbowałem wprowadzić go do środka. Na mój widok jakiś brodaty Włoch używając najbardziej dosadnych przekleństw włoskich kazał mi się wynosić.No kochani toż to kompletna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
krakow Re: Tragedia,bylem ale nie dane mi bylo zjesc. 20.08.13, 12:08 To może jeszcze na skuterze spróbujesz, choćby i Vespa? Mam nadzieję, że chamstwo Włocha ich zgubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: Tragedia,bylem ale nie dane mi bylo zjesc. IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.13, 09:36 Samochodem też byś wjeżdżał? Kup sobie dobre zapięcie, a nie wtarabaniaj się do restauracji z rowerem, bo to nie sklep sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchewa Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. Wi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.13, 20:44 Witam. Chciałam wyrazić swoją pozytywną opinię na temat Pizzeri Vera Pizza. W wielu miejscach starałam się zjeśc pizze godną podniebienia, niestety Krakowski rynek nie słynie z profesjonalizmu w tej dziedzinie. Znajoma poleciła mi pizzerię na Floriańskiej. Jestem niesamowicie mile zaskoczona. Pizza wręcz rozpływa się w ustach. Przyżądza ją Włoch który potrafi robić cuda z ciastem. Z niecierpliwością czekałam aż "wyjdzie" z pieca po ówczesnych obserwacjach jak dokładnie jest robiona. Mogłam zobaczyć każdy składnik który jest na nią kładziony. Wystrój jest mega zachęcający. Jest kolorowo i słychać miłą muzykę. Obsługa miła i uśmiechnięta. Atmosfera panująca w środku pozwala poczuć się jak w prawdziwej Włoskiej pizzerii. Wszędzie słychać głosy Włochów którzy dodaja klimatu temu miejscu. Są zadowoleni i myślę że ich wyraz twarzy po pierwszym gryzie mówi już sam za siebie jak przepyszna jest tam pizza. Odnosząc się do komentarza w kwestii roweru nie dziwie się że właściciel tak zareagował. To miejsce gdzie można zjeść a nie przechowalnia swoich srodków transpotu. W 100 % i z pełna odpowiedzialnością polecam Pizzerię ;) i życzę podobnych wrażeń jakie ja odniosłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
z.czaka Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. 22.08.13, 01:41 Poszła stąd, sprzedajna dziewko podkuchenna. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zamiast odpowiedzi marchewie 22.08.13, 08:19 "Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartownisia Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.13, 09:39 Ja tam nie wierzę, żeby ktoś był na tyle głupi, żeby coś takiego na serio napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
z.czaka Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. 22.08.13, 09:45 Może ten gruby Włoch jej groził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.13, 14:06 GRAFOMAN ZNOW SIE SILI NA STYL...PANIE BLAGAM, PISZ PAN PROSTO, BO INACZEJ CZYTAC SIE NIE DA TEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
z.czaka Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. 24.08.13, 14:45 Nie krzycz. To dobrze, że "sie nie da", bo Cię tu już nie zobaczę. Idź odglądać "xxxx". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. Wi... IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.13, 20:47 Dla mnie najlepsza pizza w Krakowie. Klimat ostry ale Włłoski. Gdzie w Krakowie mozna znalesc pizze robiona tylko i wyłącznie z włoskich składników? To ciasto dla mnie jest na medal! Polecam gorąco tą pizze! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. 25.09.13, 20:51 a skąd wiesz, że jest robiona z wyłącznie włoskich składników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.czaka Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. IP: *.centertel.pl 25.09.13, 22:24 Z tego samego źródła, co "marchewa" - nawet "Włoski" piszą z wielkiej litery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti Re: Wyznaję, jadłem na Floriańskiej. Vera Pizza. IP: *.204.5.54.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.10.13, 21:56 PIZZA FANTASTYCZNA NAJLEPSZA W KRAKOWIE dla tych co lubują się w polskiej pizzy - za tą sama cenę [chyba nawet drożej] można zjeść koło Urzędu Miasta kawał buły z żółtym serem i czymś tam jeszcze na wierzchu obowiązkowo polewając ketchupem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www poszła won, podkuchenna z garkuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 09:30 mdli mnie od waszej nieudolnej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś