Gość: dmcs IP: *.toya.net.pl 30.08.13, 15:48 Tańsze ale w beznadziejnym standardzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AlmaMater Re: Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofe IP: 62.233.210.* 30.08.13, 16:09 Artykuł tendencyjny i bardzo wyśmiewający studencką brać. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papież Franciszek wynajem studentom = gwarancja strat IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.13, 11:44 brud, gnój, smród, melina awantury, hałas, dewastacja substancji mieszkania i wyposażenia kasy z tego wynajmu tyle co kot napłakał - po odliczeniu kosztów remontów, napraw i wymiany sprzętów i mebli wychodzi w perspektywie długoterminowej, że dopłacasz do interesu jedyne co się opłaca to wynając im zagrzybiony syf z meblami ze śmietnika, nie kiwnąć palcem na mieszkaniu tylko kasować frajerów co miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kel Tańsze? Gdzie? IP: *.noc.fibertech.net.pl 30.08.13, 16:44 Skoro za kawalerkę w śródmieściu (poniżej 35 metrów kwadratowych) w zeszłym roku chcieli 800-900 a teraz 950-1050, dwupokojowe (poniżej 40metrów) w zeszłym roku 1100 teraz 1350 to ja się pytam kto pisze takie bzdury. Sam chcę wynająć 2 pokoje za ludzkie pieniądze ale nie na placu regana, nie w 10-piętrowym mrówkowcu i nie na skończonym zadupiu (jak np. złocień). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Tańsze? Gdzie? IP: *.static.chello.pl 31.08.13, 08:29 Śródmieście jest bardzo duże... na jego obrzeżach faktycznie coś tak tanio może być, w centrum, szczególnie na Starym Mieście - wątpie, a jeśli, to z ogrzewaniem elektrycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofert... IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 18:41 Mam pytanie do przyjezdnych studentów Dlaczego nie dociera do was, że godzina 22:00 to czas ciszy nocnej? Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofe IP: *.customer.tom-net.pl 31.08.13, 00:55 Studiuję infę na AGH. Mieszkałem na Bronowicach, bardzo fajno ale ze znajomym i trochę się męczyłem. Teraz mieszkam sam... uwaga - na Ruczaju. Mam 2 razy dalej ale mieszka mi się bardzo fajnie. Dojazd jest super (choć preferuję przesiadkę z tramwaju na autobus na Moście Grunwaldzkim), sklepy dookoła, dość spokojnie. Jedyny problem to dojazd do KFC, najbliższy w Bonarce i przed Ligą Mistrzów trzeba z godzinę wcześniej po kubełek wyjechać żeby na mecz zdążyć. Polecam takie rozwiązanie niezdecydowanym, lepiej już mieć dalej niż męczyć się z kimś lub w jakimś syfie na osiedlu meneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posesjant Re: Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofe IP: *.158.216.10.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.13, 09:52 Infę...łoł. Ruczaj łoł, tam takie światowe nazwy osiedli są. KFC, łoł...czylii wszystko to czego we wsi nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KVJ Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofert... IP: *.free.aero2.net.pl 31.08.13, 08:14 Do akademika nie chcą iść tzw. stałe pary studenckie ,czyli bawiący się w małżeństwo studenci ,których często widać w tanich sklepach robiących zakupy .Pomimo wakacji studenckiej stonki jest co niemiara i jak słusznie ktoś zauważył ,nie jadą na wakacje jak kiedyś ,nawet za komuny, tylko prawdopodobnie pracują bo wieczorami pełno par robi zakupy w sklepach . Na wiochę do domu też nie chcą jeździć no bo po co skoro tam gzić się nie można więc niestety Krakowianie , nawet w wakacje nie odetchniecie od studenckiej stonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofe IP: *.gigainternet.pl 31.08.13, 08:34 no gdyby nie ta "stonka" to Kraków zmienilby sie w taka sama wioche, w ktorej tacy zgorzknialcy sami ze soba by sie pozatruwali smogiem ze swoich parszywych kominkow;p Gdyby nie studenci miasto nigdy by sie tak nie rozroslo, 90% ludzi, ktorych znam w Krakowie przyjechali tu na studia, pozniej zostali i zalozyli rodziny. Uczelnie przyciagaja zagraniczny kapitał. Studenci może i imprezują ale oprocz tego korzystaja z tysiąca drobnych usług, kupują w sklepach, kupują mieszkania ( po studiach). Jak można ich porównywać do stonki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Kwatera dla studenta. Dużo coraz tańszych ofert... IP: *.wad.pl 31.08.13, 08:21 "Niestety, liczba miejsc w akademikach jest mocno ograniczona, najczęściej na jedno przypada około 20 studentów" A to ci dopiero zdanie Odpowiedz Link Zgłoś