Gość: ja IP: *.autocom.pl 06.08.04, 22:03 Brawo , Panie i Panowie! (policja, sędzia, itd., itp.) Brawo! Owacja na stojąco! Ręce bolą od klaskania! W imieniu społeczeństwa wyrażam głębokie uznanie! Jeszcze raz brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Płatnik netto Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.08.04, 22:21 Tak - wreszcie koniec tej bezczelnej bandyterki. No i wiadomo na co idą podatki. Poczułem się bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient. Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:02 Ja nie widziałem tak prężnego i pełnego poświęcń działania ochroniarzy mimo działającego monitoringu i zwróconej im osobiście uwagi, że dwóch pijanych wieśniaków zachowujących się po chamsku i przeklinając zaczepia klientow w miejscu zakupów. Miało to miejsce w TESCO w zeszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesco-fan Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.08.04, 00:00 a to zależy jak dodkonano kwalifikacji prawnej czynu ? prawdopodobnie obywatel który dokonał tego bulwersującego opinię publiczną czynu działał z zamiarem uszkodzenia mienia, celowo (rozglądął się !) - wiec Szanowni Panowie ochroniarze- przeważnie nie umiejący poprawnie przeczytać anglojęzycznej nazwy swojej firmy uznali że ZNISZCZYŁ ! i go dopadli, a jak go dopadli to mu nie odpuścili - oj panowie ochroniarze dobrze zrobiliście ! tak trzeba nie mozna na to pozwolić ! i panowie policjanci też się wykazali - no i Pan Sędzia na podstawie notatek ! (analfabetów, półidiotów lub zwykłych kretynów) skazał człowieka - inaczej nie da się sklasyfikować tzw. średniego - przeciętnego ochroniarza i policjanta ! Ale ważne że spraiwedliwości stało się za dość BRAWO PANIE Sędzio ! pogratulować - fajnie mieć państwową posade - dozywotnio - rówierz można zachowywać się idiotycznire - BRAWO ( a Lew to niewinny jest no nie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 00:50 O jaki hipermarket chodzi? Wiem, ze Mediamarkcie sa buraczani ochroniarze, ale chetnie dolacze do swojej listy unikanych sklepow kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geant Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 07.08.04, 07:29 Brawo Geant zawsze czuje sie tam bardzo bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:07 gość Cerrefour, geant, M1(w tym real i media markt), Plaza, Tak jak od pozostałych - Brawo! Wszyscy Panowie(ochroniarze, policjanci a w szczególności sędzia) wykazliście sie bardzo dużą inteligencją! Wybaczcie ale ja nie rozumiem jak można kogoś skazać jak nie ma sie dowodów? Notatka? No sorry takie coś to moge napisać w 30 sekund! a poza tym X ludzi kradnie rzeczy z hipermarketów licząc żeby nie przekroczyć 300 zł (bo do tej kwoty jest to niska szkodliwość czynu) i nic im sie nie robi a tu jeden facet niby zniszczył opakowanie za 9,90 zł i nagla można go skazać? Panowie powiedzcie mi jak to jest możliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centuś Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.zax.pl 07.08.04, 10:13 Taki wyrok to kompromitacja prawa i zwykłego poczucia sprawiedliwosci. Sędziowie powinni zajmować się bardziej skomplikowanymi sprawami, a nie sprawą "9,50 zł", ale skoro wykonają normę skazując obywatela, to już nie muszą się zajmować się poważniejszymi przekrętami. Jakie to finezyjne prawnie i spokojny żywot za niemałe pieniądze, płacone z naszych podatków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: w3cache.* / *.2-0.pl 13.08.04, 12:52 zabrać premię i wziąść pod obserwacje i na powtórny egzamin z zawodu przecież państwo wydało duze pieniądze na wykształcenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k~~ to się nazywa sąd ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:28 kolejna kompromitacja wymiaru "sprawiedliwości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOŁECZEŃSTWO Wandalom niszczącym opakowania w sklepach... IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:58 MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.autocom.pl 07.08.04, 12:12 Jeszcze mi sie coś przypomniało. Należy takiemu ochroniarzowi dać w mordę, bo wtedy jest szansa na umorzenie postępowania ze względu na niską społeczną szkodliwość czynu. Hehehe.Za folię to nie odpuszczają. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 07.08.04, 23:00 Dla porównania - za rabunek 5 komórek (połączony z groźbami karalnymi) (pięciu nieletnim) Sąd dla Nieletnich w Krakowie daje karę nadzoru kuratora. Autentyczne!!!!! Oczywiście bez żadnych grzywien. Bez komentarza. Niezaleznie od tego nie należy niszczyć opakowań i przenosić złośliwie towarów w hipermarketach. To stało sie ostatnio jakąś dziwną modą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer spirala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 01:43 W sumie, to sami sobie jesteśmy winni. Przecież nikt nas nie zmusza, aby znęceni szmatławymi chwytami, pielgrzymować po szmatławy towar, do szmatławych marketów, obsługiwanych przez szmatławy personel. A jak połączyć ten szmatławy obyczaj z przedmiotowym, szmatławym wyrokiem szmatławego sądu i szmatławego sędziego, na podstawie szmatławej notatki szmatławej policji (nie zabezpieczyła żadnych innych dowodów) to wyjdzie, że jesteśmy szmatławym społeczeństwem, żyjącym w szmatławym państwie. I to jest dopiero problem, bo miejsce zakupów można dość łatwo zmienić, w przeciwieństwie do państwa, o społeczeństwie w ogóle już nie wspominając. A jeżeli ten szmatławy sędzia wychodzi czasami ze swojego szmatławego sądu, zrobić za szmatławe pieniądze szmatławe zakupy w tych samych szmatławych marketach, to koło szmaciarstwa nam się zamyka raz jeszcze, tyle że już na nieco wyższym poziomie. Tworząc w ten sposób i nakręcając nieskończoną szmatławą spiralę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackpaul masz rację szmatławy niedouczony belferku :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.08.04, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: masz rację szmatławy niedouczony belferku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:54 Że „szmatławy”, to rozumiem ze względu na zaproponowaną konwencję. Ale dlaczego „niedouczony”? (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy Re: masz rację szmatławy niedouczony belferku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 01:42 Ja bardzo przepraszam, ale czuję się w obowiązku dodać, że gdyby ten szmatławy sędzia w trakcie szmatławych zakupów w szmatławym sklepie rozerwał jakieś szmatławe opakowanie szmatławego towaru, to nie spotkałoby go nic podobnego, ponieważ chroni go szmatławy immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torek Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:54 No teraz to już można spokojnie iść do marketu wiedząc, że porządku(???) strzegą (???) tacy twardziele, policja reaguje na zło a sąd zrobił swoje. Szkoda, że ten wandal dostał tylko grzywnę a nie poszedł siedzieć na pare miesięcy. A tak na serio to paranoja:( pierdołami to sądy mają się czas zająć, a na poważne sprawy już nie starcza czasu... Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Wyrok za rozerwanie opakowania golarek IP: w3cache.* / *.2-0.pl 10.08.04, 16:54 paranoja tyle rzeczy się rosypuje naród ogłupiuały takimi wyrokami ten co niespełna rozumu albo pijany Odpowiedz Link Zgłoś